Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaznacze sobie watek ...poczekam na zdjecia i cos o nim ....i puszczę info do Iwony( pomaga w adopcjach prowadząc na bazarku sklepik z artykulami dla zwierzat ) moze się cos uda ...

kurcze to tez moje okolice ... moglam to ja znalezc sie w tym miejscu ( mieszkam na Majdańskiej )

Posted

sobra, więc jest tak (orpha, wmiare możliwości zaktualizuj pierwszy post).

Trampek jest whoteliku wzalesiu, hotelik fajny, ale nie zawiozłam karmy, bo nie wiedziałam, ze karma potzrebna, więc bardzo prosze o pomoc wtej sprawie. ktoś mieszka po tamtej stronie wawy i ma w miarę blisko?

w utrzymaniu trampka będzie pomagał psi anioł, trampek ma być wpisany do ich ewidencji.co nie znaczy, ze jest różowo. psi anioł bedzie pomagała, ale ile da rady? w każdym razie do spółki z falenicą jakoś podołamy, niemniej jednak bardzo prosze o deklaracje, bo utoniemy. ajeszcze szczepienia, odjajczanie....

tramp jest baaardzo przyjaznym psem. do małych, dużych samców, do suk. kumplowac się chce. jeden pies na niego skoczył, to trampek tylko burknął w odpowiedzi. jest bardzo przyjazny i do ludzi. generalnie - świetny kompan i bardzo fajny pies.
jak go zamykaliśmy w kojcu, to zaczął się trząść jak galareta i slinić straszliwie, to było bardzo smutne...

i chciałam sprostować, nie stałam z nim na dworzu, poszłam do domu, zośka była bardzo, bardzo zła, ale jakos przetrzymaliśmy do przyjazdu SM (sprawdzali chipa).
odwiozła nas moja przyjaciółka, której tzreba zwrócić za benzynę, 20 zł i tu tez prosze o pomoc.
wróciłam do domu ok 20.30 i musiałam sobie strzelić setkę...

aha, nie ja znalazłam hotelik, po prostu molestowałam telefonami wszystkich. hotelik nadała madallena.

reazumując:
bardzo fajny pies (myslę, ze ma ze 3-4 lata, ale moge się mylić), do kolan w kłębie, głowa powyżej. myślę, ze waży jakieś 20 kilo maks.
jest skory do zabawy, ale grzeczny. nie kojarzy siad, ani leżeć. ale być moze to nerwy?
naprawdę jest to taki brat-łata, typ, którego wszyscy lubią.

potrzebne deklaracje na hotel, potrzebna karma, potrzebna kasa na benzynę.

a oto trampek

śliniący się juz wkojcu

a powinno byc tak:

kajko nie chciał się z nim kumplować:

a zośka tym bardziej :cool1:

odpoczywający po emocjach.

Posted

Ależ ma fajna mordkę :-) To ja zwrócę za benzynę, tylko o konto poproszę.

Ola, za zadzwonisz jeszcze dziś do hotelu, zeby zapytać jak on się czuje? Straszne, zę tak się zestresował, może jakoś mu się kojec źle kojarzy? Domek potrzebny pilnie.. Jeśli ktoś zrobi allegro, to ja zaplacę za wyróźnienie.

Posted

sliczniutki jest i taki przyjazny
mam nadzieje , ze moze komus sie tylko zgubil ....
obroze nosil bo mial futro na szyi lekko odcisniete , ale zeberka troszke tez mu bylo widac i taki szczuplutki w pasie ,jak na moje oko ciut za szcuplutki na zdjeciach az tak tego nie widac.
Zaraz napisze do Kory bo moze ktos go na paluchu np.szuka ?:roll:

Posted

Dobra hir aj em!

Dziewczyny, pilnie potrzeba zrobić zbiórke na niego. Psi Aniol a i owszem pomoze ale pieniedzy nie maja!

Karme moge skolowac, co prawda jest to pedigree ale wazne ze jest. Tylko przetransportowac ja trzeba! (przy okazji zawiezc jeden worek do Konstancina do drugiego psiaka.

A tym samym: HOP Trampek do gory! Masz szczescie psiaki, ze na Paluchu nie wyladowales :evil_lol:

Posted

SBD czy stalas z nim na dworzu , czy czekalas w domu nie ma znaczenia i tak BARDZO CI DZIEKUJE ZA SZYBKA POMOC.
Sonikowa dam Oli za benzyne a Ty jakbys mogla sie dorzucic do karmy w zamian za to .
Wlasnie trzeba ustalic jakies konto do wplat , czy ktos z was moglby sie podjac prowadzenia "ksiegowosci"? Jestem cienka w te klocki a jeszcze mam na "głowie" Ksenie i jej finanse :roll: , boje sie ze sie pogubie :shake:

Posted

orpha napisał(a):
Sonikowa dam Oli za benzyne a Ty jakbys mogla sie dorzucic do karmy w zamian za to .
Wlasnie trzeba ustalic jakies konto do wplat , czy ktos z was moglby sie podjac prowadzenia "ksiegowosci"? Jestem cienka w te klocki a jeszcze mam na "głowie" Ksenie i jej finanse :roll: , boje sie ze sie pogubie :shake:

Skoro jest ten pedigree, to może lepiej do hoteliku ;-)? Zresztą, wpłacę ile będę mogła (kokosy to nie bedą :shake:) i zrobicie co uważacie.
Trzeba ściągnąć jakąś ciotkę dobrą w księgowości. Ja też się nie podejmę, bo nie mam konta w necie i byłby to koszmar. Może ihabe?

Posted

spytam sie w psim aniele, czy kassę bezposrednio na ich konto wrzucać. byłoby chyba optymalnie, bo oni formalnie będą prowadzić trampa. co wy myslicie.

orpha - nie ma za co. jeszcze sie przypomnę z przysługa, zobaczysz :diabloti:.

jasne, ze zadzwonię dziś do niego!

madallena, powinnam dziś pogadać z kims przez telefon z psiego - info na mjela to swoją droga, ale chodzi o ustalenia z hotelikiem. z kim mam gadać?

sonikowa, dzięki za pomoc i oferte kaski. przyda się każda, wiadomo.

renata, wysyłam ci nr miojego konta na te 2 dyszki.

od razu deklaruje panieńskie 5 zł miesięcznie.

Posted

no tak najpierw napisalam posta a potem zobaczylam info o karmie :eviltong:

Jak macie pomysl na kogos kto sie zajmie finansami to poprosze o sciagniecie go tutaj :cool1:.

Posted

rany goscia a nie da sie tak ze ktos inny prowadzi finanse przesyla mi info a ja uaktualniam info na pierwszej stronie ??? zaraz sie znowu zestresuje :cool1:

Posted

Kurczę, zaglądam, ale niewiele pomogę, chyba, że bazarek, mam jeszcze trochę fantów odłożonych, jeżeli ktoś użyczy konto do wpłat, to wystawię...
Będę zaglądać do Trampka.
Trzymam kciuki.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
spytam sie w psim aniele, czy kassę bezposrednio na ich konto wrzucać. byłoby chyba optymalnie, bo oni formalnie będą prowadzić trampa. co wy myslicie.

orpha - nie ma za co. jeszcze sie przypomnę z przysługa, zobaczysz :diabloti:.

jasne, ze zadzwonię dziś do niego!

madallena, powinnam dziś pogadać z kims przez telefon z psiego - info na mjela to swoją droga, ale chodzi o ustalenia z hotelikiem. z kim mam gadać?

sonikowa, dzięki za pomoc i oferte kaski. przyda się każda, wiadomo.

renata, wysyłam ci nr miojego konta na te 2 dyszki.

od razu deklaruje panieńskie 5 zł miesięcznie.

A o czym chcesz gadać :) Ze mną możesz :P

Czy facio wystawia faktury? bo jak na fakturę to pamieajcie, ze 22% wiecej. A jak nie ma faktury to trzeba badzie jakies skolowac: za benzyne, karme, rzeczy dla psiakow. Na kwote jaka azyl dostanie.

Posted

madallena, jesteś wolontariuszem lub pracownikiem psiego anioła? z taką osba musze porozmawiać. pośrednicy w sprawach formalnych i finansowych, to wiesz, jak sie kończy :diabloti:.

pan wystawi faktury, ale wtedy +22%. woli rzecz jasna gotówke....
czyli, ze konto psiego odpada wtakiej sytuacji?

renata, ty powinnaś sie tym zająć moim zdaniem. to twój psiak.
ale nie zostawię cie z tym bałaganem przecież, nie bój wodza.

Posted

kurcze a do kiedy trzeba wplacic za ten hotel ?
kurteczka musimy zebrac konkretne deklaracje chociaz na ten pierwszy raz , zebysmy wiedzieli na czym stoimy.

Posted

ech tyle ,ze ja mam problem z kontem w banku bo mi komornika wsadzili :cool1: za Oranga z ktorego sie samowolnie wypisalam i nie zaplacilam im za kare - kary za zerwanie umowy :eviltong:

Posted

Orpha tak ten na pl. Szembeka , jak bedziesz porozmawiaj z Iwoną ,powiedz o nim , mozesz zwalic na mnie , ze to ja napuścilam Cie na nią

moze mozesz wydrukowac jego zdjecie i zostawic Iwonie - zdjecie pomaga bardzo , na zdjeciu napisac jego cv ;)

Posted

facet za 2 tygodnie chce pierwsza transzę, 150 złotych. pisałam to :eviltong:.

mnie nie ma od jutra do poniedziałku, więc plisss, ogarnijcie sprawę.

madallena -uściślę - musze obgadać sprawy formalne i finansowe, zeby nie wkradł sie bałagan, bo ztego potem wychodza niesnaski, a tego nie chcę.

Posted

ok. sprobuje zmontowac jakis mini plakacik ,zeby mogla tam u siebie powiesic , cholewka tylko drukarke mam czarno-biala :roll:, ale trudno grunt zeby chcoiaz narazie cos sie ruszylo