Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

Rety , jade dzisiaj do pracy , wysiadam z autobusu na przystanku Rozłucka przy kinowej z autobusu .... patrze przy lawce lezy pies i patrzy wyczekujaco w wysiadajacych ludzi.
Oczywiscie nikt nawet na niego nie spojrzal ... schylilam sie poglaskalam , psina lagodna , podsuwa mordke do glaskania - mysle rany co mam robic , musze do pracy przeciez. Idzie jakas tubylczyni -pytam ja czy zna tego psa a ona mi na to "a pani on tu od trzech dni na przystanku przesiaduje" , noszzzz krew z cementem mnie zalała , pytam baby czy nie przyszlo jej do glowy gdziez zadzwonic , dac miske wody a ona mi na to "a co to moj pies?" , to ja jej na to ,ze zycze jej zeby w srodku mista ktos ja otłukł a reszta ludzi niech powie na to " a co to moja znajoma czy co?".
Zadzwonilam do SBD zeby tam poleciala , ale ona tez nie moze stac tam caly dzien , a z Azylu pod Aniolem nie wiedza kiedy przyjada bo maja urwanie glowy :( i brak miejsc. Bede tamtedy wracala to dam mu cos jesc , tylko co z tego ? do siebie zabrac go nie mam jak ,u mnie 5 kotow i 4 psy ,dwie nastolatki i jeden Grzesiek i cale 36 metrow.
Psiak jest do kolan , umaszczenie rude , lagodny i milusi , spragniony kontaktu z ludzka ręką, ochrzczony imieniem Tramp
Chlopak pojechak wieczorem do hoteliku koszt pobytu to 300 zl.
Potrzeban pomoc finansowa na oplacenie hoteliku i pomoc i w oglaszaniu chlopaka. Jak zawsze licze na was

Z relacji SBD:
bardzo fajny pies (myslę, ze ma ze 3-4 lata, ale moge się mylić), do kolan w kłębie, głowa powyżej. myślę, ze waży jakieś 20 kilo maks.
jest skory do zabawy, ale grzeczny. nie kojarzy siad, ani leżeć. ale być moze to nerwy?
naprawdę jest to taki brat-łata, typ, którego wszyscy lubią.

potrzebne deklaracje na hotel, potrzebna karma, potrzebna kasa na benzynę.

Wplaty prosze poki co kierowac tu :
monika florkiewicz
mbank 12 1140 2004 0000 3202 5721 0875

Kontakt w sprawie Trampa :
Renata Sobkow - 662 193 687
orpha@wp.pl

Tramp od 19.09 znajduje sie w hoteliku w Zalesiu-prosimy o pomoc w ogloszeniach oraz oplaceniu pobytu psa w hotelu,potrzebne tez pieniazki na szczepienia i kastracje.

deklaracje
hankag-10zl
dzidda-10zl
orpha-5zl
SBD-5zl
monika083-5zl
Nikus - 10 zl
obraczus87-10zl

----------------------------------------

wplaty
Jo37- 50 zl na karme

wplaty-WRZESIEN:

- 50zl mru
-10zl dzidda
-30zl papryczkachili
- 10zl Anna33
-10zl Monika083
-10zl Kasia
-52zl emilia2280 od Mgie
-20zl obraczus87
-5zl orpha
-30zl figa33
-10zl nikus

HOTEL-PAZDZIERNIK

-137zl (z wplat wrzesniowych)
-10zl-dzidda
-30zl-figa33
-20zl sonikowa
-30zl-dzidda
--------------------------
227zl
-200 zl(za 20 dni pazdziernika) wyslane orphie .
..........................................
=27zl

kolejne wplaty:
ladybird -5zl (z mojego bazarku)
sleepingbyday-5zl-wrzesien,5 zl -pazdz. 8zl (bazarek)- 18zl
DZODZO -15zl (z bazarku)

-----------------------------------------
38zl

27zl+38=65zl

65 zl przelane na hotel dnia 8.10

wplaty.

Nikus-10zl (12.10)
Negri_2008-15zl (08.10)

---------------------------------
25zl

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hotelik tak , tylko skad pieniadze :(
sluchajcie mamy dwie godziny zanim patrol przyjedzie SBD z nim tam stoi
w razie co jakby ktos na cos wpadl podaje numer do niej i do siebie
Orpha 662 193 687
SBD ( Ola) - 507476239

Posted

halo Warszawo !!!!
piesek jest lagodny i miziasty , SBD mowila ze ladnie dal sobie zalozyc obroze i zaczal sie odrazu miziac
Czas nam ucieka :(:(

Posted

mamy hotelik !!!
potrzebny transport do Zalesia na dzisiaj i deklaracje z wplatami
hotelik 300 zl miesiecznie
prosze slijcie linka do znajomych i nieznajomych

Posted

za hotelik bedzie mozna zaplacic chwile pozniej
kochani potrzebuje deklaracji , sama nie dam rady nijak ,zadluzona jestem po uszy po wrzesniwych szkolnych wyprawkach , a jeszcze sama mam tymczasowiczke w domu :shake:

Posted

echh a ja nie mam nawet nic na bazarek :shake:
kochani zbieramy na hotelik dla psiaka , ktory zostal ochrzczony przy udziale SBD Trampem :evil_lol:.
Z mojej strony deklaruje 5 zl :roll: , wiecej nie jestem w stanie niestety :shake:

Posted

Prześlę coś jednorazowo i wygrzebie może jakieś plyty na bazarek. Deklaracji stałych się już boję, bo mam kilka.. Trzeba zawiadomić inne ciotki. I jakieś zdjęcie chłopiny by sie przydalo :-)

Posted

Sonikowa dziekuje za wszelka pomoc
echh tych biedakow tyle a nas tak malo :roll: , wrzucam linki gdzie popadnie i pisze maile i smsmy po znajomych w poszukiwaniach domku chocby tymczasowego , sama nie mam juz go gdzie upchac to raz a dwa nie wiem czy podolalabym 5 psiakom i 5 kotom :shake:.
Zdjecia beda jutro , SBD mu zrobila fotki i wrzuci je tutaj
Dziekuje wszystkim za wszelka pomoc , pomozcie mi prowadzic troszke watek bo ciezko mi czasowo to wszystko ogarnac

Posted

Hotelik 300 zl , cos wiecej napisze nam tu SBD bo ja psiaka widzialam przez cale 10 minut , natknelam sie na niego w drodze do pracy a poniewaz nie moglam sie spoznic zadzwonilam po pomoc do Oli i to jej wlasnie wklad byl najwiekszy bo stala tam z nim , dzwonila po ludziach i to jej zasluga jest hotelik , ja tylko psiaka znalazlam i wspomagalam ja telefoniczne i internetowo na bierzaco :roll: