Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

Posted

no przeciez mowilam ze wszystko bedzie dobrze :multi::multi::multi:

A ja dzisiaj latalam po wschodnim i szukalam haszczaka ktory sie tam ponoc blaka :roll:. Niestety nie namierzylam go , jedna pani handlujaca rano go widziala , ale nie wie gdzie sie podzial ,zostawilam jej swoj nr.tel jakby co. Jessli trasa kogos z was wiedzie przez wschodni to niech sie rozglada , zwlaszcza rano , w razie co numer do siebie dam na pw

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Orpha ja niestety tamtą trasą nie jeżdże :(

Rozmawiałam dzisiaj z Eweliną, zakochana po uszy w Lady :loveu:
w czwartek mam z NIą spotkanie, powiem co i jak, choć już dzisiaj nawijałam jak zakręcona :cool1:
ja rozmawiam z Eweliną a Marika (dziewczynka, którą sie zajmuje)" Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chodź się bawimy w fryzjeraaaaaaa" :cool1:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Orpha ja niestety tamtą trasą nie jeżdże :(

Rozmawiałam dzisiaj z Eweliną, zakochana po uszy w Lady :loveu:
w czwartek mam z NIą spotkanie, powiem co i jak, choć już dzisiaj nawijałam jak zakręcona :cool1:
ja rozmawiam z Eweliną a Marika (dziewczynka, którą sie zajmuje)" Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chodź się bawimy w fryzjeraaaaaaa" :cool1:

zrobiła Tobie pasemka czy irokeza?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
nie, tym razem ja musiałam dziewczyny czesać :D

a to spoko....bo w czapce w pracy siedzieć to tak głupio trochę:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Awit napisał(a):
Wspaniała Pani, oby wszystko się dobrze skończylo. Mam nadzieję, że suńka będzie już szczęśliwa do końca życia. Obraczus a jak będzie z tą adopcją? Chodzi mi o formalność. Bo ty jedziesz do schroniska i adoptujesz ją na siebie?

Może jestem namolna, ale jeszcze raz pytam, jak to będzie załatwione? :-)

Posted

Byłam na wizycie :loveu: jestem zachwycona Eweliną :)

ach normalnie cudowny domek dla LADY :):)

powiedziała, że przy imieniu zostaje..i bardzo dobrze bo Lady to prawdziwa DAMA :)

trzymajcie kciuki aby wszystko jutro poszło zgodnie z planem :) czyli Lady powinna byc w nowym domeczku po godzinie 15 :)

jestem szczęsliwa :loveu: