malibo57 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Witam! Kiedy będzie obiecany porządek w deklaracjach? Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 malibo57 napisał(a):Witam! Kiedy będzie obiecany porządek w deklaracjach? Widze, że Negri jest chora :( zaraz zrobie porządek.. Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 No własnie...może zacznijmy od tego....wpiszcie pierwsze pewne skoro nie na pierwszy post to na razie tutaj?obronczus?:razz: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Deklaracje stałe na dzień 20.10.2009: - Kinia1984 - 10 zł Jeśli Tramp zostanie u Piotra na stałe to dodatkowo będziemy mieli: - Nikus - 20 zł - obraczus87 - 10 zł - orpha - 5 zł Koszt pobytu w Hoteliku to koszt około 360 zł. W zależności do którego DT Lady by miała pójść... Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mam dla Lady domek :cool3: tylko jeszcze Go sprawdzę i gotowe.............................................................................. Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 jeżeli mnie oczy mylą to nie chcę widzieć:multi: i nie budźcie mnie jeżeli to sen:lol: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nie no... chyba oszałam, sama do siebie się smieję i normalnie skaczę z radości :oops: ale spokojnie, oddycham głęboko :) ale żeby nie było.... to wszystko dzięki temu cudownemy psiakowi - Łatkowi - wyrwanemu od DR K.... Łatek ma już DS. Ale ogłoszeń w necie nie udało mi się usunąc... i bardzo dobrze :evil_lol: Przedstawiłam Pani kilka psiaków... Pani chciała psa do kolana.... Lady jest większa... ale napisałam osobnego maila z wypracowaniem na temat Lady... Pani zastanawiała się nad Edim (moje cudo) i nad Lady (moja miłość)... sama podjęła decyzję i wybrała Lady :p Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 obranczus....pisz takie listy kilka na dzień:multi:..jejku to czekamy z kciukami zaciśniętymi do białości Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nikus napisał(a):obranczus....pisz takie listy kilka na dzień:multi:..jejku to czekamy z kciukami zaciśniętymi do białości Słowa Pani: "Tylko prosze jej nikomu nie oddawać :)" próbuję się dodzwonić do schroniska... ale mam takie wyczucie, że zawsze dzwonię w porze karmienia.. Quote
kosu32 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 W Celestynowie są uszkodzone linie telefoniczne. Podesłałam Ci na private jeszcze jeden numer telefonu. Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kosu32 napisał(a):W Celestynowie są uszkodzone linie telefoniczne. Podesłałam Ci na private jeszcze jeden numer telefonu. Acha wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 kosu32 masz zapchaną skrzynkę. Podałaś mi tylko numer ogólny, na który próbowałam dzwonić. Quote
kosu32 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 obraczus87 napisał(a):kosu32 masz zapchaną skrzynkę. Podałaś mi tylko numer ogólny, na który próbowałam dzwonić. Nie wiem - coś się chrzani dziś Dogo - kontakt przekopiowałam ze strony schroniska i rzeczywiście znikł ... Podesłałam jeszcze raz - doszło ??? Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 W czwartek mam spotkanie z Eweliną, a w piątek musze pojechać po Lady... :loveu: Tylko niestety mam do Was prośbe o jakąś zrzutkę na paliwo ...... nie będzie to duża kwota, ale .... w portfelu pustki :roll::roll::roll: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czy ma ktoś może czas i ochotę, aby wybrać się ze mną w piątek po Lady?? Tripti może dałabys rade?? :razz: Bo ja obawiam się, że mogę nie dać rady prowadzić auta i pilnowac Lady :cool1: Quote
tripti Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 hej:))) jakie wspaniałe wieści:))) poprzestawiam wszystko tak, żebym mogła pojechać z Tobą, mam numer komórki do Pani Dyrektor, podesłać? Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 tripti napisał(a):hej:))) jakie wspaniałe wieści:))) poprzestawiam wszystko tak, żebym mogła pojechać z Tobą, mam numer komórki do Pani Dyrektor, podesłać? numer mam już :) w piątek mam 3/4 dnia wolnego. Udało mi się załatwić. Adopcje są do 15, ale dobrze by było, gdyby Lady o 15 już była na Żoliborzu :) Super jakby Ci się udało ze mna pojechac. zawsze to bezpieczniej i dla mnie i dla psa :cool1: Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Co za wspaniała akcja! Cały czas zaciskam kciuki! Quote
Kinia1984 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 nawet nie wiem co powiedziec, wzruszylam się:multi: Quote
Daga&Maks Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 no to trzymam kciuki że wszystko pójdzie dobrze Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Juz chciałabym piątek :) chciałabym zobaczyc tego pieknego pycholka, który będzie sie uśmiechał :) achhhh...... Lady rybko moja, już w piątek jedziesz do swojej Pańci :) Pańci, która się w Tobie zakochała :) wychodzi na to, że wszystko w życiu jest "po coś". Najpierw strasznie chciałam, aby Łatek znalazł dom... zrobiłam sama ogłoszenia, pomimo tego, że Łatek miał już ogłoszenia... Łatek w DS a ogłoszeń nie udało mi się skasować... Łatek przyczyniłeś się do tej adopcji :) hihi, gadam jak wariatka, ale taka jest prawda... Dziękuję WAM! A w piątek podziękuję jeszcze raz :cool1: a co! Quote
Nikus Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Skromny ten nasz Obronczus;)..a przecież wszystko sama "zamotała":evil_lol::evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Nikus napisał(a):Skromny ten nasz Obronczus;)..a przecież wszystko sama "zamotała":evil_lol::evil_lol: ja skromna?? :megagrin::D:megagrin::D a w "motaniu" to ja jestem ekspertka :cool1: Quote
Awit Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wspaniała Pani, oby wszystko się dobrze skończylo. Mam nadzieję, że suńka będzie już szczęśliwa do końca życia. Obraczus a jak będzie z tą adopcją? Chodzi mi o formalność. Bo ty jedziesz do schroniska i adoptujesz ją na siebie? Quote
Recommended Posts