Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deklaracje stałe na dzień 20.10.2009:

- Kinia1984 - 10 zł

Jeśli Tramp zostanie u Piotra na stałe to dodatkowo będziemy mieli:

- Nikus - 20 zł
- obraczus87 - 10 zł
- orpha - 5 zł

Koszt pobytu w Hoteliku to koszt około 360 zł. W zależności do którego DT Lady by miała pójść...

Posted

Nie no... chyba oszałam, sama do siebie się smieję i normalnie skaczę z radości :oops:
ale spokojnie, oddycham głęboko :)
ale żeby nie było.... to wszystko dzięki temu cudownemy psiakowi - Łatkowi - wyrwanemu od DR K.... Łatek ma już DS. Ale ogłoszeń w necie nie udało mi się usunąc... i bardzo dobrze :evil_lol:

Przedstawiłam Pani kilka psiaków... Pani chciała psa do kolana.... Lady jest większa... ale napisałam osobnego maila z wypracowaniem na temat Lady... Pani zastanawiała się nad Edim (moje cudo) i nad Lady (moja miłość)... sama podjęła decyzję i wybrała Lady :p

Posted

Nikus napisał(a):
obranczus....pisz takie listy kilka na dzień:multi:..jejku to czekamy z kciukami zaciśniętymi do białości

Słowa Pani: "Tylko prosze jej nikomu nie oddawać :)"

próbuję się dodzwonić do schroniska... ale mam takie wyczucie, że zawsze dzwonię w porze karmienia..

Posted

obraczus87 napisał(a):
kosu32 masz zapchaną skrzynkę. Podałaś mi tylko numer ogólny, na który próbowałam dzwonić.

Nie wiem - coś się chrzani dziś Dogo - kontakt przekopiowałam ze strony schroniska i rzeczywiście znikł ... Podesłałam jeszcze raz - doszło ???

Posted

W czwartek mam spotkanie z Eweliną, a w piątek musze pojechać po Lady... :loveu:
Tylko niestety mam do Was prośbe o jakąś zrzutkę na paliwo ...... nie będzie to duża kwota, ale .... w portfelu pustki :roll::roll::roll:

Posted

Czy ma ktoś może czas i ochotę, aby wybrać się ze mną w piątek po Lady?? Tripti może dałabys rade?? :razz:

Bo ja obawiam się, że mogę nie dać rady prowadzić auta i pilnowac Lady :cool1:

Posted

tripti napisał(a):
hej:))) jakie wspaniałe wieści:))) poprzestawiam wszystko tak, żebym mogła pojechać z Tobą, mam numer komórki do Pani Dyrektor, podesłać?

numer mam już :)

w piątek mam 3/4 dnia wolnego. Udało mi się załatwić. Adopcje są do 15, ale dobrze by było, gdyby Lady o 15 już była na Żoliborzu :)
Super jakby Ci się udało ze mna pojechac. zawsze to bezpieczniej i dla mnie i dla psa :cool1:

Posted

Juz chciałabym piątek :) chciałabym zobaczyc tego pieknego pycholka, który będzie sie uśmiechał :) achhhh......
Lady rybko moja, już w piątek jedziesz do swojej Pańci :) Pańci, która się w Tobie zakochała :)

wychodzi na to, że wszystko w życiu jest "po coś". Najpierw strasznie chciałam, aby Łatek znalazł dom... zrobiłam sama ogłoszenia, pomimo tego, że Łatek miał już ogłoszenia... Łatek w DS a ogłoszeń nie udało mi się skasować... Łatek przyczyniłeś się do tej adopcji :) hihi, gadam jak wariatka, ale taka jest prawda...

Dziękuję WAM! A w piątek podziękuję jeszcze raz :cool1: a co!

Posted

Wspaniała Pani, oby wszystko się dobrze skończylo. Mam nadzieję, że suńka będzie już szczęśliwa do końca życia. Obraczus a jak będzie z tą adopcją? Chodzi mi o formalność. Bo ty jedziesz do schroniska i adoptujesz ją na siebie?