obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ra_dunia napisał(a):biedna Lady... nie wie co się dzieje :shake: oj tak... na szczęście w domu była tylko 3 dni... na szczęście.. ehh Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nie jęczcie:mad: najważniejsze ,że nie jest w schronie;) a teraz do roboty..ogłoszonka..ogłoszonka Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nikus napisał(a):nie jęczcie:mad: najważniejsze ,że nie jest w schronie;) a teraz do roboty..ogłoszonka..ogłoszonka odezwał się "nie jęczący " :evil_lol: ogłoszenia już są. Jak będę miała czas czyli może w weekend to zrobię pozostałe ogłoszenia. Negri, czy jest szansa na allegro?? :cool3: może ktoś się dorzuci?? Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wiem, jestem już nudna... ale... Prawidłowo podlinkowany banerek: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ra_dunia napisał(a):Wiem, jestem już nudna... ale... Prawidłowo podlinkowany banerek: Nudna?? Chyba żartujesz :) super :) Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 a co się dzieje z tymi banerkami....mnie żaden już nie funguje:shake::angryy: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Negri, czy mogłabyś poprosić Moda o przeniesienie wątku Lady do działu - Psy do adocpji MAZOWIECKIE?? Z góry ślicznie dziekuję :loveu: Quote
gos Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny, przepraszam za OT, ale zajrzyjcie, proszę, do Boryska: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171638 Mamy hotelik, ale brakuje deklaracji :( Nawet najmniejsze sumy pomogą! Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 obraczus87 napisał(a):Negri, czy mogłabyś poprosić Moda o przeniesienie wątku Lady do działu - Psy do adocpji MAZOWIECKIE?? Z góry ślicznie dziekuję :loveu: OK, Mazowieckie ;) Quote
Laura1108 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [COLOR=Blue][COLOR=Black] Bidulko dobrze , że za długo nie byłąś w domku bo wtedy byłby żal i rozpacz w Twoim serduszku :([/COLOR] wybaczcie offa ale muszę sunia pod chmurką Kielce , mało kto sie tam nie interesuje ja dostałam info od osoby , która nie jest na Dogo . Pomóżcie!!! Zaraz będzie cieczka i szczeniaki , zaraz będą mrozy i snieg [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172216[/url][/COLOR] Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Negri czy Ty byłabyś w stanie zrobic allegro dla Lady?? Ja nie umiem .. jeszcze :cool1: powiedz mi również ile kosztuje taka opcja full wypas i na jaki czas ona jest?? Ewelina pokryje koszty allegro.. Quote
tripti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 takie podstawowe ceny to: podrubienie: 2zł, podświetlenie: 6 zł, wyróżnienie: 12 zł, do tego jakieś drobne kwotki: miniaturka zdjęcia: 0,15 zł, czas trwania 14 dni: 0,20 zł, drugie zdjęcie i następne: 0,10 zł, jakiś grosik za samo wystawienie. Jest jeszcze opcja strona kateogrii za 29 zł - ale to ostatnia chyba nie ma sensu. Niech oceni ktoś bardziej doświadczony:) Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To może Negri znajdzie czas na zrobienie allegro.. i wtedy podacie mi kwotę za całosc i Ewelina zapłaci. Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='obraczus87']To może Negri znajdzie czas na zrobienie allegro.. i wtedy podacie mi kwotę za całosc i Ewelina zapłaci.[/QUOTE] Ok, dziś wieczorem ;) Lady zbiera same pochwały w hoteliku... Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Negri_2008']Ok, dziś wieczorem ;) Lady zbiera same pochwały w hoteliku...[/QUOTE] a kto Ja tak chwaili ?? :) to super pies naprawdę... zresztą tak jak i pozostałe ofiary Klamki..... Negri, podaj mi kwotę jaka ma przelać Ewelina, to podam Jej od razu numer Twojego konta i kwote. Niech szybko przelewa. Quote
tripti Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A ja myślę, że w sumie dobrze wyszło. Jest w tym więcej pozytywów niż negatywów i to właśnie dzięki Ewelinie. Fakt nie dała rady, poddała się, ale umiała się do tego przyznać. Do tego zachowała się na tyle w porządku, że zgodziła się opłacić hotel dla Lady. Gdyby nie przygoda z Eweliną, Lady nadal by tkwiła w brudnym boksie, zamknięta i tylko by dziczała. U megii1 nabierze ogłady, będzie też z ludzmi, będzie mogła pobiegać, dobrze zjeść. A co najważniejsze będzie miała dobry start do swojego przyszłego domku. obraczus87 poprosimy o jakieś foteczki z dzisiejszym odwiedzin:) Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='tripti']A ja myślę, że w sumie dobrze wyszło. Jest w tym więcej pozytywów niż negatywów i to właśnie dzięki Ewelinie. Fakt nie dała rady, poddała się, ale umiała się do tego przyznać. Do tego zachowała się na tyle w porządku, że zgodziła się opłacić hotel dla Lady. Gdyby nie przygoda z Eweliną, Lady nadal by tkwiła w brudnym boksie, zamknięta i tylko by dziczała. U megii1 nabierze ogłady, będzie też z ludzmi, będzie mogła pobiegać, dobrze zjeść. A co najważniejsze będzie miała dobry start do swojego przyszłego domku. obraczus87 poprosimy o jakieś foteczki z dzisiejszym odwiedzin:)[/QUOTE] Ja też tak uważam. Fundamentalna sprawa to fakt, że Lady może być w hotelu. Dzięki hoteliku, ze przyjąłeś tę damę :lol: Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zgadzam sie, ale tyle stresu ile miałam to nikt z Was nie miał. I jak by mi sie to tfu tfu jeszcze raz w życiu przytrafiło to bym normalnie zabi**.....:mad: naprawde. Nie życze tego nikomu. Wielokrotnie mówiłam, że sytuacja ta ma równiez swoje plusy. Dziękuję Ewelinie za to, że wykazuje chęć współpracy ze mną :) to akurat ułatwia mi działanie. Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Acha zdjęcia obiecała wkleić Megii :) ja dzisiaj od razu jade z Zorka do wet, więc może być juz za ciemno na foty, ale na pewno Lady zostanie wymiziana.. ma do Niej bardzo duży sentyment.... zwłaszcza, że razem z Tripti odbierałysmy Ją ze schronu.... i widziałysmy Ją jak bardzo nie chciała wyjść z boksu.. ta scene mam cały czas przed oczami. Dlatego musze Ją dzisiaj wymiziać, aby tamta scena została zastapiona nową scena hihi zagmatwane to ale chyba rozumiecie :lol: Quote
Negri_2008 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 A czy Ewelina będzie szukała domy dla Lady? Quote
obraczus87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Negri_2008']A czy Ewelina będzie szukała domy dla Lady?[/QUOTE] Tak szuka. Wysłała maile do znajomych, zrobiła również kilka ogłoszeń. Jestem z Nia cały czas w kontakcie. Wczoraj zapłaciła za hotelik z góry, dała również proszki na odrobaczenie. O proszki poprosiłam Ją - dlatego tak wazne dla mnie jest, że Ewelina chce współpracować. Negri, wysłałam Juz Jej Twoj numer konta :) Quote
Cajus JB Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 obraczus jak tylko będzie niech ktoś mi podeśle konto na PW lub wklei na pierwszy. Przyznaję się do dużej sklerozy i wolę to już sobie zapisać. Jak bedę miał na papierze to nie zapomnę. A to chyba w temacie http://www.tvp.pl/warszawa/publicystyka/interwencje-jolanty-erol/wideo/pieskie-zycie-bezpanskich-czworonogow Quote
Laura1108 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Lady ma cały czas Allegro u mnie odnawiane z resztą poodbnie jak cała reszta psiaków ale może im więcej się zrobi tym lepiej . Quote
Laura1108 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cajuś JB no w temacie . Tylko jak słucham tego co pier... ten @#!#$^ to trafia mnie .... Te jego kłamstwa , że pies był w sali pooperacyjnej kiedy ja wiem , że na pewno w kojcu wylądował po operacji . Kłamca ! Quote
Recommended Posts