Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
nie jęczcie:mad: najważniejsze ,że nie jest w schronie;) a teraz do roboty..ogłoszonka..ogłoszonka

odezwał się "nie jęczący " :evil_lol: ogłoszenia już są. Jak będę miała czas czyli może w weekend to zrobię pozostałe ogłoszenia.

Negri, czy jest szansa na allegro?? :cool3: może ktoś się dorzuci??

Posted

[COLOR=Blue][COLOR=Black]
Bidulko dobrze , że za długo nie byłąś w domku bo wtedy byłby żal i rozpacz w Twoim serduszku :([/COLOR]

wybaczcie offa ale muszę sunia pod chmurką Kielce , mało kto sie tam nie interesuje ja dostałam info od osoby , która nie jest na Dogo . Pomóżcie!!! Zaraz będzie cieczka i szczeniaki , zaraz będą mrozy i snieg
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172216[/url][/COLOR]

Posted

Negri czy Ty byłabyś w stanie zrobic allegro dla Lady?? Ja nie umiem .. jeszcze :cool1: powiedz mi również ile kosztuje taka opcja full wypas i na jaki czas ona jest?? Ewelina pokryje koszty allegro..

Posted

takie podstawowe ceny to: podrubienie: 2zł, podświetlenie: 6 zł, wyróżnienie: 12 zł, do tego jakieś drobne kwotki: miniaturka zdjęcia: 0,15 zł, czas trwania 14 dni: 0,20 zł, drugie zdjęcie i następne: 0,10 zł, jakiś grosik za samo wystawienie. Jest jeszcze opcja strona kateogrii za 29 zł - ale to ostatnia chyba nie ma sensu. Niech oceni ktoś bardziej doświadczony:)

Posted

[quote name='obraczus87']To może Negri znajdzie czas na zrobienie allegro.. i wtedy podacie mi kwotę za całosc i Ewelina zapłaci.[/QUOTE]

Ok, dziś wieczorem ;)

Lady zbiera same pochwały w hoteliku...

Posted

[quote name='Negri_2008']Ok, dziś wieczorem ;)

Lady zbiera same pochwały w hoteliku...[/QUOTE]

a kto Ja tak chwaili ?? :) to super pies naprawdę... zresztą tak jak i pozostałe ofiary Klamki.....

Negri, podaj mi kwotę jaka ma przelać Ewelina, to podam Jej od razu numer Twojego konta i kwote. Niech szybko przelewa.

Posted

A ja myślę, że w sumie dobrze wyszło. Jest w tym więcej pozytywów niż negatywów i to właśnie dzięki Ewelinie. Fakt nie dała rady, poddała się, ale umiała się do tego przyznać. Do tego zachowała się na tyle w porządku, że zgodziła się opłacić hotel dla Lady. Gdyby nie przygoda z Eweliną, Lady nadal by tkwiła w brudnym boksie, zamknięta i tylko by dziczała. U megii1 nabierze ogłady, będzie też z ludzmi, będzie mogła pobiegać, dobrze zjeść. A co najważniejsze będzie miała dobry start do swojego przyszłego domku.
obraczus87 poprosimy o jakieś foteczki z dzisiejszym odwiedzin:)

Posted

[quote name='tripti']A ja myślę, że w sumie dobrze wyszło. Jest w tym więcej pozytywów niż negatywów i to właśnie dzięki Ewelinie. Fakt nie dała rady, poddała się, ale umiała się do tego przyznać. Do tego zachowała się na tyle w porządku, że zgodziła się opłacić hotel dla Lady. Gdyby nie przygoda z Eweliną, Lady nadal by tkwiła w brudnym boksie, zamknięta i tylko by dziczała. U megii1 nabierze ogłady, będzie też z ludzmi, będzie mogła pobiegać, dobrze zjeść. A co najważniejsze będzie miała dobry start do swojego przyszłego domku.
obraczus87 poprosimy o jakieś foteczki z dzisiejszym odwiedzin:)[/QUOTE]

Ja też tak uważam. Fundamentalna sprawa to fakt, że Lady może być w hotelu.

Dzięki hoteliku, ze przyjąłeś tę damę :lol:

Posted

Zgadzam sie, ale tyle stresu ile miałam to nikt z Was nie miał. I jak by mi sie to tfu tfu jeszcze raz w życiu przytrafiło to bym normalnie zabi**.....:mad:
naprawde. Nie życze tego nikomu.

Wielokrotnie mówiłam, że sytuacja ta ma równiez swoje plusy.

Dziękuję Ewelinie za to, że wykazuje chęć współpracy ze mną :) to akurat ułatwia mi działanie.

Posted

Acha zdjęcia obiecała wkleić Megii :) ja dzisiaj od razu jade z Zorka do wet, więc może być juz za ciemno na foty, ale na pewno Lady zostanie wymiziana.. ma do Niej bardzo duży sentyment.... zwłaszcza, że razem z Tripti odbierałysmy Ją ze schronu.... i widziałysmy Ją jak bardzo nie chciała wyjść z boksu.. ta scene mam cały czas przed oczami. Dlatego musze Ją dzisiaj wymiziać, aby tamta scena została zastapiona nową scena hihi zagmatwane to ale chyba rozumiecie :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']A czy Ewelina będzie szukała domy dla Lady?[/QUOTE]

Tak szuka. Wysłała maile do znajomych, zrobiła również kilka ogłoszeń. Jestem z Nia cały czas w kontakcie.
Wczoraj zapłaciła za hotelik z góry, dała również proszki na odrobaczenie. O proszki poprosiłam Ją - dlatego tak wazne dla mnie jest, że Ewelina chce współpracować.

Negri, wysłałam Juz Jej Twoj numer konta :)

Posted

Cajuś JB no w temacie . Tylko jak słucham tego co pier... ten @#!#$^ to trafia mnie .... Te jego kłamstwa , że pies był w sali pooperacyjnej kiedy ja wiem , że na pewno w kojcu wylądował po operacji . Kłamca !