obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):Mam nadzieje , ze Asia swoje plany posiadania drugiego psa , kilka miesiecy temu odeszla jej bodazje 13 letnia sunia i zostal tylko Merlina na wlosciach , chca znowu sunie tylko wlasnie warunkiem byla ze dziewcze wsyterlizowane i potrafiace dogadac sie z innym psem. Zdjecia wyslane czekam na na decyzje , mysle ze jakos poznym wieczorkiem napisze co i jak , mam sie z nia dzisiaj spotkac wiec bede napewno miec jakies wiesci Ok, zresztą LAdy to taka śliczna Sunia :) prawdziwa Lady :) Trzymam kciuki, żeby się udało. Pani w Celestynowie mówiła, że maja bardzo mało adopcji i są nikłe szanse na adopcje Lady... Ale powiedziała też, że dawno tak miłego i pociesznego psa nie widziała :loveu: Quote
Marfi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cioteczki, jeśli macie znajomych w okolicach Komorowa, okolice Pruszkowa, poproście o rozwieszenie ogłoszenia o znaleznionej suczce, link z ogłoszeniem w temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f96/13-09-wsiadla-do-kolejki-wkd-w-komorowie-szukamy-wlasiciceli-148359/#post13113844 z góry dziekuję :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Marfi']Cioteczki, jeśli macie znajomych w okolicach Komorowa, okolice Pruszkowa, poproście o rozwieszenie ogłoszenia o znaleznionej suczce, link z ogłoszeniem w temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f96/13-09-wsiadla-do-kolejki-wkd-w-komorowie-szukamy-wlasiciceli-148359/#post13113844 z góry dziekuję :loveu: a umieściłas ogłoszenie tutaj?? Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: Strona Główna Quote
tripti Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Świetne wieści, że jest nadzieja:) Nowa Pani jak i Lady będą na pewno zadowolone z siebie wzajemnie:) Piękna, kochana sunia:) A dom z ogródkiem dla niej to spełnienie jej najskrytszych marzeń:) i moich też;) Quote
Daga&Maks Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 o to trzymam kciuki że Lady będzie mieć dom :) Quote
Laura1108 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeszcze nie wiadomo czy będzie mieć ten dom juz teraz . Z ogłoszeń niestety cisza :( Sorry za OT ale Łapa potrzebuje pomocy w ogłaszaniu . Domku nie widać ona biedna cały czzas czeka - jest taka kochana ... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lapa-mlodziutka-sunia-pierwszy-porod-zjedzone-szczeniaki-pilnie-ds-dt-146206/ Quote
orpha Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 nie widzialam sie ze znajoma , troche niestety pozmienialy mi sie plany :roll:, bede sie z nia widziec jakos w week a jak dam rade to moze i dzisiaj , ale nic nie obiecuje Quote
obraczus87 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 orpha napisał(a):nie widzialam sie ze znajoma , troche niestety pozmienialy mi sie plany :roll:, bede sie z nia widziec jakos w week a jak dam rade to moze i dzisiaj , ale nic nie obiecuje ja tak czy siak trzymam kciuki, zeby się udało :) Quote
orpha Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 no trzymaj ,trzymaj mam nadzieje ze Asi sie sunia spodobala , w sumie moze to i lepiej , ze sie z nia nie zlapalam wczoraj bo bedzie miala wiecej czasu do spokojnego namyslu , bo co nagle to po diable Quote
kakadu Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 orpha napisał(a):no trzymaj ,trzymaj mam nadzieje ze Asi sie sunia spodobala , w sumie moze to i lepiej , ze sie z nia nie zlapalam wczoraj bo bedzie miala wiecej czasu do spokojnego namyslu , bo co nagle to po diable pewnie, lepiej przemyslec sprawe, tez trzymam kciuki ;) Quote
kakadu Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 no i co tam? koleżanka się nie odzywała? :roll: Quote
Negri_2008 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Łapy mi już zdrętwiały :evil_lol: Quote
kakadu Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Łapy mi już zdrętwiały :evil_lol: trudno, trzymaj dalej :evil_lol: Quote
orpha Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nie mam zadnych , w sensie takim że Asia czeka na meza zeby decyzje podjeli wspolnie , generalnie to ona decyduje ale wiecie jak to jest w facetami. Obiecala , ze jak tylko decyzja zapadnie odrazu dostane informacje. Delikatnie poprosilam żeby nacisnela meza bo zimno sie zaczyna robic i dobrze by bylo zeby Lady przed zima juz dopke w domku grzala Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ok, ja trzymam kciuki, że koleżanka przekonała męża :) Quote
orpha Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 to nawet nie chodzi o przekonywanie , tylko wiecie jacy sa faceci :diabloti: , trzeba im cos pokazac a potem zrobic tak , zeby im sie wydawało że to oni podjęli decyzje :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 orpha napisał(a):to nawet nie chodzi o przekonywanie , tylko wiecie jacy sa faceci :diabloti: , trzeba im cos pokazac a potem zrobic tak , zeby im sie wydawało że to oni podjęli decyzje :evil_lol: orpha - wiem :evil_lol: to był mój skrót myslowy :) :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A czy wiesz orpha kiedy taka rozmowa z mężem miałaby sie odbyć?? Quote
orpha Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 w tym tygodniu , bo meska czesc publicznosci na wyjezdzie i o ile sie nie myle to jakos sroda -czwartek do domu wraca Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ok, jakby sie zdecydowali wziąc Lady to daj znac to ja zadzwonie do schronu i zrobię "rezerwację" Suni :) i jakby cos to ja mogę pojechac po sunię ale w wknd..i niestety nie mam całych wolnych dni... ale to się zobaczy. Quote
orpha Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 grynt zeby podjeli decyzje a z przywozka suni to juz jakos damy sobie rade w ten czy inny sposob :) Quote
obraczus87 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 mam nadzieje ze kolezanka orphy szybciutko załatwi sprawe z mężem :) Quote
Recommended Posts