Jump to content
Dogomania

Okolice Wołomina!!!uwaga!!!!Zaginęła Lady, owczarek belgijski!POMOCY!!!

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
Mam nadzieje , ze Asia swoje plany posiadania drugiego psa , kilka miesiecy temu odeszla jej bodazje 13 letnia sunia i zostal tylko Merlina na wlosciach , chca znowu sunie tylko wlasnie warunkiem byla ze dziewcze wsyterlizowane i potrafiace dogadac sie z innym psem. Zdjecia wyslane czekam na na decyzje , mysle ze jakos poznym wieczorkiem napisze co i jak , mam sie z nia dzisiaj spotkac wiec bede napewno miec jakies wiesci

Ok, zresztą LAdy to taka śliczna Sunia :) prawdziwa Lady :)

Trzymam kciuki, żeby się udało. Pani w Celestynowie mówiła, że maja bardzo mało adopcji i są nikłe szanse na adopcje Lady... Ale powiedziała też, że dawno tak miłego i pociesznego psa nie widziała :loveu:

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marfi']Cioteczki, jeśli macie znajomych w okolicach Komorowa, okolice Pruszkowa, poproście o rozwieszenie ogłoszenia o znaleznionej suczce, link z ogłoszeniem w temacie:
http://www.dogomania.pl/forum/f96/13-09-wsiadla-do-kolejki-wkd-w-komorowie-szukamy-wlasiciceli-148359/#post13113844
z góry dziekuję :loveu:

a umieściłas ogłoszenie tutaj??
Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: Strona Główna

Posted

Świetne wieści, że jest nadzieja:) Nowa Pani jak i Lady będą na pewno zadowolone z siebie wzajemnie:) Piękna, kochana sunia:) A dom z ogródkiem dla niej to spełnienie jej najskrytszych marzeń:) i moich też;)

Posted

nie widzialam sie ze znajoma , troche niestety pozmienialy mi sie plany :roll:, bede sie z nia widziec jakos w week a jak dam rade to moze i dzisiaj , ale nic nie obiecuje

Posted

orpha napisał(a):
nie widzialam sie ze znajoma , troche niestety pozmienialy mi sie plany :roll:, bede sie z nia widziec jakos w week a jak dam rade to moze i dzisiaj , ale nic nie obiecuje

ja tak czy siak trzymam kciuki, zeby się udało :)

Posted

no trzymaj ,trzymaj mam nadzieje ze Asi sie sunia spodobala , w sumie moze to i lepiej , ze sie z nia nie zlapalam wczoraj bo bedzie miala wiecej czasu do spokojnego namyslu , bo co nagle to po diable

Posted

orpha napisał(a):
no trzymaj ,trzymaj mam nadzieje ze Asi sie sunia spodobala , w sumie moze to i lepiej , ze sie z nia nie zlapalam wczoraj bo bedzie miala wiecej czasu do spokojnego namyslu , bo co nagle to po diable

pewnie, lepiej przemyslec sprawe, tez trzymam kciuki ;)

Posted

nie mam zadnych , w sensie takim że Asia czeka na meza zeby decyzje podjeli wspolnie , generalnie to ona decyduje ale wiecie jak to jest w facetami. Obiecala , ze jak tylko decyzja zapadnie odrazu dostane informacje. Delikatnie poprosilam żeby nacisnela meza bo zimno sie zaczyna robic i dobrze by bylo zeby Lady przed zima juz dopke w domku grzala

Posted

to nawet nie chodzi o przekonywanie , tylko wiecie jacy sa faceci :diabloti: , trzeba im cos pokazac a potem zrobic tak , zeby im sie wydawało że to oni podjęli decyzje :evil_lol:

Posted

orpha napisał(a):
to nawet nie chodzi o przekonywanie , tylko wiecie jacy sa faceci :diabloti: , trzeba im cos pokazac a potem zrobic tak , zeby im sie wydawało że to oni podjęli decyzje :evil_lol:

orpha - wiem :evil_lol: to był mój skrót myslowy :) :evil_lol:

Posted

Ok, jakby sie zdecydowali wziąc Lady to daj znac to ja zadzwonie do schronu i zrobię "rezerwację" Suni :)
i jakby cos to ja mogę pojechac po sunię ale w wknd..i niestety nie mam całych wolnych dni... ale to się zobaczy.