karjo2 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A ja mam male pytanie. Po co podawac tuczacy wypelniacz, skoro pies ma schudnac? Po co pakowac sucha karme, skoro zalozeniem jest ograniczenie ilosci chemikaliow? Jagoda, myslalas nad barfem, surowizna, powoli zmieniana dieta na swieze mieso, kosci, warzywa, owoce itp. Przy takim zywieniu pies dostawac wiecej malokalorycznej papki owocowo-warzywnej, bedzie mial uczucie sytosci, a nie przybieral na wadze. U nas juz nie mam pomyslu, jak podtuczyc psa... PS. Na ogol wykorzystuje sie leki homeopatyczne dostepne w aptece, warto porozmawiac z lekarzem prowadzacym psa o takim polaczeniu. Jak sie nie da, poszukaj na forum watku o wetach przychylnych roznym formom leczenia, gdzies mi przemknal i z nimi warto sie skonsultowac, chocby telefonicznie. Osobiscie polecam wyroby Boiron, testowane na sobie ;). Quote
rudolf2008 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jagodaa84 Przeczytak ten artykul, podnosi na duchu;) Mój pies ma padaczkę - hodowla beagle, domowa hodowla psów rasowych, z pastorowej sfory, reproduktor beagle, beagle szczenięta - Beagle24.pl Quote
jagodaa84 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 rudolf dziekuje i tobie i wszystkim ze tak angazujecie sie w pomoc dla mojego psiaka ,az lza sie kreci w oku. Naprawde warto walczyc o zwierzaka i nie dam zrobic krzywdy mojemu pupilowi Quote
Recommended Posts