Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nadrabiam zaległości i już robię rozliczenie dlaToffina:

od Skrytka Toffinek dostaje w zaokrągleniu 1190 zł
inne wpłaty:
15 zł Nusiaija
100 zł monikusf
50 zł + 135 zł Asik007
- 350 zł za weta

zostaje:
1140 zł

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.

Przypominam o Regulaminie:

13. W wypadku gdy na watku zbierane sa fundusze konieczne jest wklejanie na bieżąco max. raz na tydzień (nie po skończonej akcji) rozliczeń w 1 poście tzn. wpłat, wydatków i salda końcowego.
a. gdy fundusze zbierane są na konto fundacji/ schroniska na ogólne potrzeby rozliczenia nie sa potrzebne
b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby.
c. gdy fundusze zbierane są na konto prywatnej osoby należy robić dokładne rozliczenia, a po skończonej akcji zapytać userów na co chca przekazać reszte pieniędzy.
d. W WYPADKU GDY ROZLICZEŃ NIE BĘDĄ ZAMIESZCZANE W 1 POŚCIE WATKI BĘDĄ USUWANE, A OSOBY ZBIERAJĄCE PIENIADZE BĘDĄ BANOWANE

Prosiłabym więc o umieszczanie rozliczenia w pierwszym poście.

[quote name='Madziek']nadrabiam zaległości i już robię rozliczenie dlaToffina:

od Skrytka Toffinek dostaje w zaokrągleniu 1190 zł
inne wpłaty:
15 zł Nusiaija
100 zł monikusf
50 zł + 135 zł Asik007
- 350 zł za weta

zostaje:
1140 zł

Dziękuję i pozdrawiam.

Posted

Cioteczki nie doszły jeszcze wszystkie wpłaty z mojego bazarku. Jednak na dzień dzisiejszy mam dla psiaka 235 zł. Przesłać Wam teraz czy poczekać na całość. Decyzję pozostawiam Wam:)

Edit: Czy Toffinek potrzebuje jeszcze kasy?

Posted

W piątek planuje przewieść Tofino do Łodzi, żeby ciocia Coll Caty mu się baczniej przyjrzała. No i znalazłam mu TD w domu. Myślę, że jeszcze trochę i będzie można myśleć o ogłoszeniach.

Posted

asik007 napisał(a):
W piątek planuje przewieść Tofino do Łodzi, żeby ciocia Coll Caty mu się baczniej przyjrzała. No i znalazłam mu TD w domu. Myślę, że jeszcze trochę i będzie można myśleć o ogłoszeniach.

to płatny tymczas?

Posted

Czy któraś z cioteczek mogłaby mi powiedzieć czy Toffino potrzebuje pieniędzy?

z tego co zauważyłam to raczej nie. Więć przeznaczę je na innego psiaka w potrzebie.

Posted

[quote name='agnest']O kasę to chyba Madzie trzeba pytać, ja wiem tylko tyle że w piątek będzie miał robione badania krwi i kału. Też niestety płatne.[/QUOTE]

rozliczenie jest w moim poprzednim poście, od tamtego czasu nic się nie zmianiło. To dziewczyny, które opiekują sie Toffinem muszą powiedzieć czyon potrzebuje więcej funduszy czy nie :)

Posted

Cioteczki kasa z mojego bazarku jest. Jednak z tego co widzę Toffino jest zabezpieczony i ponoć miał iśc na domowy tymczas. W takim razie przeznaczę pieniądze na bardziej potrzebującego psiaka.
Trzymaj sie Toffinku i zmykaj po domek.

Posted

przeciez on jeszcze zyje, wiec czemu miałby byc zamkniety

pierwsza noc w nowym hotelu. nie narozrabiał. grzecznie spał. apetyt wielki. troche jest speszony nowym miejscem. chetnie przybiega na zawołanie, oczywiscie po smakołyk. Na obecną chwile pies nie wykazuje zadnych nieporzadanych zachowan, czy to do psów czy ludzi.

Posted

Ketunia sytuacja wygląda tak, że Toffinek po pierwsze jest niesamowicie chudy. A po drugie on już był w 100 procentach gotowy na adopcję ale pokazał zęby. A ponieważ do mnie i mojej siostry jest potulny i nigdy się to nie zdarzyło postanowiłyśmy razem z Anja2201 na miesiąc, dwa dać go do Jamora żeby zdjagnozował Tofinka.
To jest super pies żył na pewno rok może dłużej na dworze w Lubochni. Był przyjacielski do wszystkich: dzieci, innych psów. I naprawdę nie wiem co mu się stało.
Musimy poczekać i zobaczymy co Jamor powie.

Posted

jamor napisał(a):
Uzupełniłem moją pierwszą stronę w toffino, zrób na waszym watku edycje. Po waszej inf, ze pies zjadł biurko miałem koszmarne sny, sniło mi sie ze toffino zburzył swoją bude i porozbierał sciany boksów a potem rozerwał siatkę w ogrodzeniu. Brakowało kilka psów. jeszcze ciemno było z rana ale pobiegłem, uffff.Wszystko ok. Psiak nie ruszył nic. w nagrode dostał mięcha, prawie rękę mi wciagnał . Dzisiaj otworze mu czache , zobacze co tam jest:evil_lol:

Jamor zaczynam się o Ciebie martwić tzn. o Twoje sny.:evil_lol:

Posted

A pieniążki jeśli zechcesz wpłacić bo tych co mamy na chwilę obecną napewno nie wystarczy to tu są dane:

Toffino jest pod opieką fundacji Fioletowy Pies
Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901
45-265 Opole
NIP 754-292-50-63

tel. 664 332 220
e-mail fundacja@fioletowypies.pl

numer konta Fundacji :
96194010763046848100000000

Posted

[quote name='asik007']A pieniążki jeśli zechcesz wpłacić bo tych co mamy na chwilę obecną napewno nie wystarczy to tu są dane:

Toffino jest pod opieką fundacji Fioletowy Pies
Fundacja Fioletowy Pies
ul. Jana Bytnara Rudego 21b/901
45-265 Opole
NIP 754-292-50-63

tel. 664 332 220
e-mail fundacja@fioletowypies.pl

numer konta Fundacji :
96194010763046848100000000

W takim razie podzielę te pieniadze. Tamte sunie są do uspienia.