Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz ja predzej zrezygnuje z nart niz zeby Shirai zostal w domu u mojej mamy czy w hoteliku ! Nocleg w sumie juz znalezlismy, gdzie psy przyjmuja...a obdzwonilam chyba z 20 miejsc. I nawet nie pobieraja dodatkowych oplat za pieski. Ciekawe jak bedzie z knajpami itp.

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że nie będzie najmniejszego problemu- bynajmniej w Zakopanym nie było nigdzie co nas też bardzo zdziwiło. Jedynie gdzie był kłopot to na wjeździe na Gubałówkę bo pan marudził, ze nie mamy kagańca, ale po negocjacjach i tak nas wpuścił:diabloti:nie miał wyjścia... Uruwashii pokazał zęby:mad::evil_lol:hihi

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hej Hej Demoniaki ! :loveu:
Może tak przejmiecie po mnie "pałeczkę wrzucania zdjęć do Białej Galerii"?? :mad:(jako, że w naszej białej galerii cisza to może u Was będzie głośno :lol:)
Ja nie mam czym pstrykać fotek, ale Wy macie wypaśne aparacisko więc do dzieła :loveu:
JA CHCE FOTKI DEMONKA !!
[/FONT]

Posted

[quote name='Uruwashii']

Witam Was serdecznie i pozdrawiam Demona od Inoczito -zdaje mi sie ,ze to pierwszy biały wnuk Ino ?
ależ ciągnie z zapałem jak hus.. :evil_lol: -sory - też czasami mam dosc jak ludziska z daleka krzyczą -ale husky
pewnie spotkamy sie gdzieś na wystawie -do Katowic się wybieracie ?
a co slychac u braciszka Ureshi'ego?
i dziekuje za odwiedziny w galerii halnych akit :lol:

Posted

Bardzo nas cieszy jeżeli to pierwszy biały wnuk Inochiego:loveu:Na wystawach na pewno się spotkamy do Katowic raczej jedziemy, a wy sie wybieracie do Rzeszowa?? Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy z Krakowa;)

Posted

co za uwodzicielski uśmiech an tym zdjeciu :P czy to pośpiech ;)
Czekam z niecierpliwością na Wasza kolejną wystawę bo jak mozna takiego przystojniaka i to z taką prezencją nie osiągać samych sukcesów.

Posted

Demon chciał koniecznie zdominować dominatorka Gordonka:lol:

Niestety to juz wszystko, co nadawało się do pokazania;-)
mam nadzieję, ze coś jednak się spodoba;-)
Miło było Was poznać:loveu:
Dobranoc:hand:

Posted

no proszę jakie znajomości na Dogo :D...Demon oczywiście wyszedł jak na szefa przystało :) powinnam chyba też przekazać, że mojemu Pawłowi bardzo podobają się Wasze szelki :)

Guest Madziadalena
Posted

Demonisko cudne :loveu: prawdziwy król śnieżnych stoków :lol: i do tego towarzyski :)

Guest Madziadalena
Posted

Zdjęcia Demona z kociakiem w paszczęce są naprawdę dobre :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]"Hej dziewczyno-ooo spójrz na misia-aaaa, on przypomni, przypomni Democna ci-iiii " :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] słodki :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]my też zakupiliśmy sobie szelki, dziś idę odebrać, zobaczymy jak Samuraj zareaguje w najbliższym czasie na ciągniecie sanek z 4-tero latkiem na pokładzie :lol:. chcę go przyuczyć na małym ładunku podstawowych komend, co mnie wiosną nie pociągnie prosto na drzewo :evil_lol:[/FONT]