Shirai - Koki Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wiesz ja predzej zrezygnuje z nart niz zeby Shirai zostal w domu u mojej mamy czy w hoteliku ! Nocleg w sumie juz znalezlismy, gdzie psy przyjmuja...a obdzwonilam chyba z 20 miejsc. I nawet nie pobieraja dodatkowych oplat za pieski. Ciekawe jak bedzie z knajpami itp. Quote
Uruwashii Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Myślę, że nie będzie najmniejszego problemu- bynajmniej w Zakopanym nie było nigdzie co nas też bardzo zdziwiło. Jedynie gdzie był kłopot to na wjeździe na Gubałówkę bo pan marudził, ze nie mamy kagańca, ale po negocjacjach i tak nas wpuścił:diabloti:nie miał wyjścia... Uruwashii pokazał zęby:mad::evil_lol:hihi Quote
Angelika_Roser Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Hej Hej Demoniaki ! :loveu: Może tak przejmiecie po mnie "pałeczkę wrzucania zdjęć do Białej Galerii"?? :mad:(jako, że w naszej białej galerii cisza to może u Was będzie głośno :lol:) Ja nie mam czym pstrykać fotek, ale Wy macie wypaśne aparacisko więc do dzieła :loveu: JA CHCE FOTKI DEMONKA !! [/FONT] Quote
AKITY-HalneWzgórze Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Uruwashii'] Witam Was serdecznie i pozdrawiam Demona od Inoczito -zdaje mi sie ,ze to pierwszy biały wnuk Ino ? ależ ciągnie z zapałem jak hus.. :evil_lol: -sory - też czasami mam dosc jak ludziska z daleka krzyczą -ale husky pewnie spotkamy sie gdzieś na wystawie -do Katowic się wybieracie ? a co slychac u braciszka Ureshi'ego? i dziekuje za odwiedziny w galerii halnych akit :lol: Quote
Uruwashii Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Bardzo nas cieszy jeżeli to pierwszy biały wnuk Inochiego:loveu:Na wystawach na pewno się spotkamy do Katowic raczej jedziemy, a wy sie wybieracie do Rzeszowa?? Dziękujemy za odwiedziny i pozdrawiamy z Krakowa;) Quote
Kateczka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 co za uwodzicielski uśmiech an tym zdjeciu :P czy to pośpiech ;) Czekam z niecierpliwością na Wasza kolejną wystawę bo jak mozna takiego przystojniaka i to z taką prezencją nie osiągać samych sukcesów. Quote
wiki4 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_2708%20%5B%5D.JPG Super, aż się kurzy :lol: Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Uffffff, wreszcie Was znalazłam:lol:Niestety mało fotek nam wyszło, bo aparat odmówił współpracy, ale wklejam;-) Może coś Wam się spodoba:lol: Quote
Doginka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Demon chciał koniecznie zdominować dominatorka Gordonka:lol: Niestety to juz wszystko, co nadawało się do pokazania;-) mam nadzieję, ze coś jednak się spodoba;-) Miło było Was poznać:loveu: Dobranoc:hand: Quote
Kateczka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no proszę jakie znajomości na Dogo :D...Demon oczywiście wyszedł jak na szefa przystało :) powinnam chyba też przekazać, że mojemu Pawłowi bardzo podobają się Wasze szelki :) Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Doginka, dziekujemy za zdjęcia i odwiedziny, nam również było miło Cię poznać ;) Co do szelek to też jesteśmy z nich zadowoleni możemy śmiało polecać;) Quote
Sylwia1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale się Laura rozszalała,pięknie.Teraz to już tylko krok od zaprzęgu Kochani :) Quote
Guest Madziadalena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Demonisko cudne :loveu: prawdziwy król śnieżnych stoków :lol: i do tego towarzyski :) Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Odświeżamy galerię:diabloti: trochę zabaw... Tarmoszenie na śniegu:evil_lol: Łapka, oczko;) Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 ząbeczki;) i na koniec walki z kotkiem;) Quote
Shirai - Koki Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jakie zamyslenie... http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_3081%20%5B%5D.JPG Laura czy ty Demonkowi rogi doprawiasz ??? http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_3730%20%5B%5D.JPG Quote
Uruwashii Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Laura czy ty Demonkowi rogi doprawiasz ??? http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_3730%20%5B%5D.JPG Tak, właśnie tak:evil_lol: Quote
Guest Madziadalena Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Zdjęcia Demona z kociakiem w paszczęce są naprawdę dobre :lol: Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Uruwashii napisał(a): Tak, właśnie tak:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: to chyba takie jelenie :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]"Hej dziewczyno-ooo spójrz na misia-aaaa, on przypomni, przypomni Democna ci-iiii " :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] słodki :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]my też zakupiliśmy sobie szelki, dziś idę odebrać, zobaczymy jak Samuraj zareaguje w najbliższym czasie na ciągniecie sanek z 4-tero latkiem na pokładzie :lol:. chcę go przyuczyć na małym ładunku podstawowych komend, co mnie wiosną nie pociągnie prosto na drzewo :evil_lol:[/FONT] Quote
Jurki :oD Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Demon i Kotek BOSKO :loveu: Osobiście proszę o więcej zdjęć tej Cudnej parki :loveu::loveu::loveu: Quote
Uruwashii Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dobrze, tylko muszę uchwycić moment jak się biją:mad::diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ja też chcę zobaczyć jak się tłuką! :evil_lol:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Kot morderca:diabloti: :loveu::loveu: Mmmm... smaczny kituś:mad: Quote
Recommended Posts