Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widze, ze kicia Wam slicznie urosła:loveu: nie planujecie moze kolejnego :cool3: u nas Tano się z kotami raczej nie bawi...Pipi sie boi...czytaj ma respekt i szacunek hehe...a Miłosz jak sie przed nim rozkłada zostaje zwykle wylizany albo podeptany;)

Posted

nie byli sam na sam :P wszystko widziałam :P Pipi to twardzielka :P Tano podszedł powąchać i dostał seryjkę po nosie...spróbował drugi raz...i trzeciego podejścia nie było.....teraz wie kto w stadku zaraz po Katce rządzi hehe ;) ogólnie to Tano kocha wszystkie zwierzaczki...a Pipi...ona poza pańcia swoją resztę tylko toleruje:evil_lol:

Posted

no nareszcie jakies foty z panciem bo juz chciałam mówić, ze to nie wypada :P zartuję oczywiście.
Uruwashii jest naprawdę piekny...wiem, ze ciągle to piszę ale pamietam go jeszcze za kuleczki i mam sentyment :)

Posted

Paweł no spuść mnie już z tej smyczy:cool3:

Było tak zimno, że mi loczki zmroziło:mad::mad::evil_lol::evil_lol:

Na tym zdjęciu tego nie widać, ale Demon zaplątał się w krzakach:evil_lol:

Posted

to tylko kota ubrać w kombinezon i gromada się powiększy...chociaz ciężko mi sobie wyobrazic moje potwory żeby zrezygnowały z legowiska na kaloryferku na rzecz śniegu :P u nas dzi mieliśmy minus 16 chyba na szczeście piękne słońce neutralizowało troszkę zimno :)