Uruwashii Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Spacer po Krakowskich Błoniach;) standardowo Demonek wyraża głębokie zainteresowanie innymi psiakami, a ja jak zwykle każdy włos w inną stronę:oops: Demon no chodź do zdjęcia:mad: No dobra wstrętna babo, nawet się ustawię jak na modela przystało:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A tu co tak cicho ?! Demon Was zjadł czy jak :loveu: jakieś nowe fotki poproszę :lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Laura połamania pióra jutro !! :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Agappe Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Laura połamania pióra jutro !! :lol:[/FONT] matura?:roll: Quote
Uruwashii Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Elegancko:evil_lol: 16.05 będziemy mieć niespodziankę dla Was:diabloti::loveu: ale nic nie powiem więcej:multi: Quote
Angelika_Roser Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A ja wiem i nie powiem :diabloti: dawać mi te fotki :loveu: [/FONT] Quote
INU Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Hmmm, czyżby niespodzianka w postaci nowej kitki? (Tak tylko sobie zgaduję... :roll:) Prooooszę, nie trzymajcie mnie już w niepewności! Jam bardzo niecierpliwa w takich (niespodziankowych) kwestiach. :eviltong: Pisałam ja już tu? Nie pamiętam. :oops: Jak nie to się witam. :p Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [FONT=Courier New]:loveu::loveu:Mamy zaszczyt przedstawić nowego członka naszego stada:multi: Dziewczynka o imieniu[SIZE=6] ZU MIYOSHI urodziła się 23.03.2010r. w hodowli ROAL. Tata to KAIKETSU GO Di Casa Saporito, mama REIKO Roal :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tutaj całą gromadka;)nie sposób było się od nich odgonić:) Ziewająca Miyoshi:diabloti: Na miły koniec Demonek z siostrą:loveu: Quote
Agappe Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Super!! Gratuluje drugiej pociechy!!! :) czyli mamy już dwie dogomaniackie panienki z tego miotu ;) chociaż druga o której myśle jeszcze do domku nie dojechała jesli dobrze umiem liczyć :oops: Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Tak, tak mieliśmy przyjemność zobaczyć cały miot w kąplecie:) Quote
Doginka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jaka śliczna nowa panienka :loveu: Tak myślałam, że o szczylka chodzi;-) Quote
Kateczka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 a nie przypadkiem 23 marca :P za duza mi ta dziewczynka na niecały miesiac :) Quote
Angelika_Roser Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Słodkaaaaaaaaaaaaaa mała :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ba Daria! Nawet braciszek z tego miotu tu może zawita w galeri :cool3::cool3::cool3: muszę jego Pancia zapytać czy ma zamiar założyć galerię :lol: więc rodzeństwo będzie w większym gronie pokazywane jak się uda :loveu: [/FONT] Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Kateczka to z pośpiechu:) tak tak 23.03 się urodziły bączki:diabloti: za miesiąc jeszcze kolejna panienka u nas zagości:) Quote
Guest Madziadalena Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Podziwiam rozmach w powiększaniu stadka :) Mały futrzaczek przecudny :loveu: Quote
Kateczka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 wow ładnie :) a jaka hodowla jeśli mozna wiedzieć... Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 A nic nie powiem pffff.... 1 chłopak i 2 dziewczyny wystarczą:) ciężko zatrzymać się na 1 akicie jak się ma fajne warunki dla tych psiaków. Demon pięknie zaakceptował Miyoshi pozwala nawet jej jeść z jego miski, jestem z niego bardzo zadowolona, za to Miyoshika mała kulka straszna brojara:evil_lol: Quote
Kateczka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 no właśnie warunki :) zazdroszczę :) ale jednocześnie podziwiam wychowanie dwóch małych szczeniorów i podrostka to będzie nie mały wysiłek :) Quote
Agappe Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kateczka napisał(a):wow ładnie :) a jaka hodowla jeśli mozna wiedzieć... Katka Ty to chyba dzisiaj jestes mocno nieprzytomna ;) Było napisane z jakiej hodowli jest mała księżniczka, a w linkach o SA jest skrót kraju "fr" ;) <edit: albo i ja jestem nieprzytomna, bo nie doczytałam, że tu mowa jeszcze o drugiej małej panience :oops:> Quote
Uruwashii Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Warunki tak - są rewelacyjne mamy wielką łąkę jeszcze teraz mamy remont i jeden pokój przeznaczamy wyłacznie dla psiaków. Z ogarnięciem ich będzie kolorowo:loveu:ale damy radę nie jestem sama:)ja prowadzić, szkolić przygotowywać pod względem wystawowym będę Miyoshi a Paweł drugą malutką. Quote
Recommended Posts