Uruwashii Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Łapką bach bach po pyszczku niedobry ty!!:mad::mad: Jednak po chwili wszystko wraca do normy;) spokój i harmonia zapanowała w stadzie:evil_lol::evil_lol: Quote
Uruwashii Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Agappe, tak tak to były zwykłe narty. DEmona przyuczaliśmy do ciągnięcia po miarę równym terenie i wychodziło mu to całkiem nieźle;) Raz tylko zaliczyłam glebę :diabloti:bo z górki trochę było i kamienie wystawały spod śniegu. Jednak Paweł opanował sytuację, Demona rozplątał, a mnie pozbierał z ziemi:evil_lol: Quote
Uruwashii Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nasz mały Japoniec:loveu::loveu: Quote
yulquen Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 łaa, węgorz?! bo jeszcze na dętkę mi to wygląda... :evil_lol: nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę tego Waszego 'małego' Japońca na żywo. najwcześniej chyba w Katowicach ;) tymczasem powodzenia w Rzeszowie! Quote
Uruwashii Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Monika dziękujemy:) tymczasem spaceru czas start:diabloti: Quote
Uruwashii Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Na wygłupy też jest czas:evil_lol: Znowu się zaplątałem w krzaczorach :angryy: Tarzanko to niezwłoczny element każdej przechadzki:loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Prezentacja paszczy :evil_lol: [/FONT]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_4605%20%5B1600x1200%5D.JPG [FONT=Comic Sans MS]nie ma to jak spacerki z ukochanym psem :loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 taplanko w śniegu:evil_lol::evil_lol: Miłym akcentem Kitusia kończymy niedzielną fotorelację;) Quote
Agappe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 czemu chcesz chlopakowi szczękę złamać? ;) :mad: [quote name='Uruwashii'] Na wygłupy też jest czas:evil_lol: http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_4605%20%5B1600x1200%5D.JPG http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_4744%20%5B1600x1200%5D.JPG Tarzanko to niezwłoczny element każdej przechadzki:loveu: Tarzanko super!!! Quote
Uruwashii Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Urwis gryzie i ciągnie za kurtkę to trzeba mu te wydokuczać :diabloti::diabloti: Quote
Doginka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ooooo, proszę jak dbamy o higienę osobistą:lol: http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_4744%20%5B1600x1200%5D.JPG Quote
Shirai - Koki Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mi tez sie tarzanko najbardziej podoba...ale czy z tym tarzaniem to nie jest tak, ze tym tych miejscach sa jakies intensywne zapachy, Shirai odkad go mamy to tylko raz sie mi tak wycieral i to o skore zdechlej ryby feeeeeeeee.... Quote
Agappe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Shirai - Koki']Mi tez sie tarzanko najbardziej podoba...ale czy z tym tarzaniem to nie jest tak, ze tym tych miejscach sa jakies intensywne zapachy, Shirai odkad go mamy to tylko raz sie mi tak wycieral i to o skore zdechlej ryby feeeeeeeee....[/QUOTE] haha to i tak miło z jego strony ;) moja arystokratka preferuje miejsca o intensywnym zapachu i brązowym kolorze :evil_lol::evil_lol: aa zapomnialam.. raz zdarzyło jej się w jakiejś padlince :evil_lol: wiecie generalnie kitki były niegdyś psami myśliwskimi i niektóre zachowania niektórym zostały.. a takie zmienianie zapachu podobno należy do zachowań psów myśliwskich:shake: Quote
Uruwashii Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Nasz też tak robi najchetniej przy jakiś intensywnych zapachach niestety ;/ ale na śniegu chyba nic nie czuje i robi to dla zabawy;) Quote
Guest Madziadalena Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Taplanko w śniegu super :lol: Demon bez skrępowania :evil_lol: a widoczkiiii... miodzio :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Powodzonka Krakusy :loveu: bede trzymac co sie da za Demonka !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doginka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ooooo, ja też będę zaciskać pazury:thumbs: Quote
Kateczka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 juz mozna puścić...bardzo udany debiut w juniorkach :) oceka doskonała a i towarzystwo wyborne...widziałam też sporo bdb...tak więc gratulujemy przystojniakowi :D Quote
Doginka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Oooooo, to Gratulujemy:lol::klacz: I czekamy na fotorelację;-) Quote
Shirai - Koki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratulujemy serdecznie !!! Jaki byl stresik ? No tak w juz w klasie mlodziezy...to witamy w tej samej klasie :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]My również gratulujemy debiutu w młodzieży i też czekamy na fotki :loveu:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dziękujemy wszystkim, niestety fotorelacji nie będzie bo pops€l sie nam na wystawie aparat ;/ z Demona jesteśmy bardzo zadowoleni stał grzecznie i nie pyskował;) Quote
Shirai - Koki Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Uruwashii napisał(a):Dziękujemy wszystkim, niestety fotorelacji nie będzie bo pops€l sie nam na wystawie aparat ;/ z Demona jesteśmy bardzo zadowoleni stał grzecznie i nie pyskował;) No szkoda...w.o. na pierwszej wystawie w klasie mlodziezy to super wynik !!! To teraz gdzie nastepnym razem ? Quote
Uruwashii Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Katowice za miesiąc a potem to zobaczymy, narazie będziemy pracować z Demonkiem;) Quote
Recommended Posts