Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe, tak tak to były zwykłe narty. DEmona przyuczaliśmy do ciągnięcia po miarę równym terenie i wychodziło mu to całkiem nieźle;) Raz tylko zaliczyłam glebę :diabloti:bo z górki trochę było i kamienie wystawały spod śniegu. Jednak Paweł opanował sytuację, Demona rozplątał, a mnie pozbierał z ziemi:evil_lol:

Posted

łaa, węgorz?! bo jeszcze na dętkę mi to wygląda... :evil_lol:
nie mogę się doczekać, aż znowu zobaczę tego Waszego 'małego' Japońca na żywo. najwcześniej chyba w Katowicach ;) tymczasem powodzenia w Rzeszowie!

Posted

Mi tez sie tarzanko najbardziej podoba...ale czy z tym tarzaniem to nie jest tak, ze tym tych miejscach sa jakies intensywne zapachy, Shirai odkad go mamy to tylko raz sie mi tak wycieral i to o skore zdechlej ryby feeeeeeeee....

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Mi tez sie tarzanko najbardziej podoba...ale czy z tym tarzaniem to nie jest tak, ze tym tych miejscach sa jakies intensywne zapachy, Shirai odkad go mamy to tylko raz sie mi tak wycieral i to o skore zdechlej ryby feeeeeeeee....[/QUOTE]

haha to i tak miło z jego strony ;) moja arystokratka preferuje miejsca o intensywnym zapachu i brązowym kolorze :evil_lol::evil_lol:
aa zapomnialam.. raz zdarzyło jej się w jakiejś padlince :evil_lol:

wiecie generalnie kitki były niegdyś psami myśliwskimi i niektóre zachowania niektórym zostały.. a takie zmienianie zapachu podobno należy do zachowań psów myśliwskich:shake:

Guest Madziadalena
Posted

Taplanko w śniegu super :lol: Demon bez skrępowania :evil_lol: a widoczkiiii... miodzio :loveu:

Posted

Uruwashii napisał(a):
Dziękujemy wszystkim, niestety fotorelacji nie będzie bo pops€l sie nam na wystawie aparat ;/ z Demona jesteśmy bardzo zadowoleni stał grzecznie i nie pyskował;)

No szkoda...w.o. na pierwszej wystawie w klasie mlodziezy to super wynik !!! To teraz gdzie nastepnym razem ?