Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Madziadalena
Posted

Jeny, jaki on już duży, biały i śliczny :crazyeye: :loveu: i faktycznie widać podobieństwo do Ginusia. Czy wszystkie białaski są szczuplutkie? hmm :cool1:
Ściskamy Demona :evil_lol:

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to standardzik :evil_lol: u nas też pies wie gdzie jego miejsce...miał o tle gorzej, ze trafił do dwóch dorosłych kotów. na dodatek o środy mamy maluch na tymczasie wiec kolejny pogromca na jakiś czas...tyle, ze ten na razie trzyma dystans

Posted

U nas kotek mimo że jak go przynieślismy to był mały to odrazu sobie zaczął radzić calkiem nieźle nic sie nie bał Demona chociaż dysproporcja wagowa była straszna bo kotek ważył całe 650 gram:diabloti:

Posted

Powiem tak: z nerwami dawałam radę, dopiero ruszyło mną po wejściu na ring. Z Demona jestem bardzo zadowolona, jak na pierwszy raz spisał się doskonale.
Nie był rozproszony, rozkojarzony, było naprawdę świetnie. Gin i Demonek muszę powiedzieć- spisali sie:diabloti: nasi mali dzielni mężczyźni:loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Cudownie było ujrzeć jednocześnie 3 białe akitki :loveu: w tym najbielszego z białych, słodkiego Demona i poznać nowych ludziów :) Gratuluję oceny :loveu:

Posted

Tak dawno go nie widziałam,że zapomniałam jaki on bialutki.Bardzo ładnie wygląda.Jestem z Was bardzo dumna a z Demonka jeszcze bardziej.Pierwsza wystawa w hali i zero stresu.Jeszcze raz gratuluję :multi: