Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Em em emee eee...yyy hmmm!
Na pewno będzie Ginuś i jego brat Negai (ale on to w celach socjalizacyjnych) no i biała Dama Masshiro. Demonek czyli Wy:evil_lol:, chyba Ureshi też?! Oczywiście gadająca Meishi :loveu:
no i więcej grzechów nie pamiętam :evil_lol:
[/FONT][/B][/CENTER]

Posted

No to ze strony Kazoku Kanshin będzie sporo piesków:cool3:

Kilka fotek na szybko z zabawy z Tajfunem;)

[IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1012%20%5B%5D.JPG[/IMG]

[IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1016%20%5B%5D.JPG[/IMG]

[IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1019%20%5B%5D.JPG[/IMG]

[IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1025%20%5B%5D.JPG[/IMG]

[IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1028%20%5B%5D.JPG[/IMG]

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Demonkowi widze, że też ząboleczki ślicznie wychodzą, podryza Wam mieszkanie? :evil_lol: u mnie to zabwaki idą w ruch i można się o nie czasem zabić :evil_lol: leża wszędzie...[/B][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Em em emee eee...yyy hmmm!
Na pewno będzie Ginuś i jego brat Negai (ale on to w celach socjalizacyjnych) no i biała Dama Masshiro. Demonek czyli Wy:evil_lol:, chyba Ureshi też?! Oczywiście gadająca Meishi :loveu:
no i więcej grzechów nie pamiętam :evil_lol:
[/FONT]

W klasie szczeniąt piesków zgłoszonych jest....sztuk 2;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Demonkowi widze, że też ząboleczki ślicznie wychodzą, podryza Wam mieszkanie? :evil_lol: u mnie to zabwaki idą w ruch i można się o nie czasem zabić :evil_lol: leża wszędzie...[/FONT]

Wlasnie dlatego u nas zabawki sa wydzielane i bawi sie tylko jedna zabawka w danym momencie, nie bawi sie wszystkimi na raz poniewaz, szybko tracil zainteresowanie i wlasnie zabawki sie tylko peletaly a nie byly uzywane :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A gdzie to można przylukać?![/FONT]

Na razie ...nigdzie:shake: za parę dni może będzie na stronie kieleckiego ZK;)

Posted

Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu:

Posted

[quote name='Uruwashii']Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu:[/QUOTE]

Ja tez Shirai'a czasami biore do pracy, ale on papierkami sie nie interesuje, go zawsze jak jest ze mna interesuje fotel prezesa i jak prezasa niema pozwalam mu siedziec na nim :evil_lol:.

Posted

[quote name='Uruwashii']Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]Oni to rzeczywiście jak bracia, bo co to jest 1,5 kg różnicy?![/FONT] :evil_lol::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]wyjść nie mogę z podziwi jakcy oni z Ginem są podobni :razz:[/FONT]

no nie przesadzajcie :cool3: oni są tylko biali i w podobnym wieku :cool3:

Posted

Kocham Kraków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dlaczego te kitki tak rosną co?? Chłopak się ładnie zapowiadał ale żeby tak szybko się w championa zamieniać:razz: taka biel porazi każdą pannę:loveu:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Porywac sie na podniesienie Uruwashii'ego ciezka sprawa ja mam spore trudnosc, zeby podniec Shirai'a...chociaz o chudzielec, ale .....nie daje rady :p

Racja do najlżejszych to on nie należy, ale Laura daje radę:cool3:

Posted

Kateczka napisał(a):
Kocham Kraków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Dlaczego te kitki tak rosną co?? Chłopak się ładnie zapowiadał ale żeby tak szybko się w championa zamieniać:razz: taka biel porazi każdą pannę:loveu:

No póki co jest calutki biały nawet końcówki uszu ma bielutkie:loveu: mam nadzieje że tak zostanie;) jak kochasz Kraków to zapraszamy;)

Posted

Bo to wykorzystam :P serio...to najpiękniejsze miasto w Polsce...potem Wrocław i Toruń:loveu:Będzie tam jakaś wystawa:razz:??
A młody na pewno biały zostanie....pamiętam za szczeniorka...był jak śnieżynka:loveu:a teraz poprostu się to białe futro rozrasta :p

Posted

Fajne foty:lol:
A jeżyki na spacerach to proponowałabym omijać baaardzooo szerokim łukiem:evil_lol: Taki mały jeż waży ok.40 dkg,a tak na prawdę,to sam jez waży z 20 dkg,a reszte to waża jego...pchły:diabloti: