Angelika_Roser Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No szkoda, bo Shiraika to bym sobie wytłamsiła :loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 No szkoda żę Shirai'a nie bedzie my to z chęcia poznalibyśmy sie ze wszystkimi:cool3: wiecie kto jeszcze sie wybiera na wystawe?? Quote
Angelika_Roser Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Em em emee eee...yyy hmmm! Na pewno będzie Ginuś i jego brat Negai (ale on to w celach socjalizacyjnych) no i biała Dama Masshiro. Demonek czyli Wy:evil_lol:, chyba Ureshi też?! Oczywiście gadająca Meishi :loveu: no i więcej grzechów nie pamiętam :evil_lol: [/FONT][/B][/CENTER] Quote
Uruwashii Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 No to ze strony Kazoku Kanshin będzie sporo piesków:cool3: Kilka fotek na szybko z zabawy z Tajfunem;) [IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1012%20%5B%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1016%20%5B%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1019%20%5B%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1025%20%5B%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://ftp.darkmedia.pl/demon/IMG_1028%20%5B%5D.JPG[/IMG] Quote
Angelika_Roser Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][B]Demonkowi widze, że też ząboleczki ślicznie wychodzą, podryza Wam mieszkanie? :evil_lol: u mnie to zabwaki idą w ruch i można się o nie czasem zabić :evil_lol: leża wszędzie...[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
Matagi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Em em emee eee...yyy hmmm! Na pewno będzie Ginuś i jego brat Negai (ale on to w celach socjalizacyjnych) no i biała Dama Masshiro. Demonek czyli Wy:evil_lol:, chyba Ureshi też?! Oczywiście gadająca Meishi :loveu: no i więcej grzechów nie pamiętam :evil_lol: [/FONT] W klasie szczeniąt piesków zgłoszonych jest....sztuk 2;) Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Demonkowi widze, że też ząboleczki ślicznie wychodzą, podryza Wam mieszkanie? :evil_lol: u mnie to zabwaki idą w ruch i można się o nie czasem zabić :evil_lol: leża wszędzie...[/FONT] Wlasnie dlatego u nas zabawki sa wydzielane i bawi sie tylko jedna zabawka w danym momencie, nie bawi sie wszystkimi na raz poniewaz, szybko tracil zainteresowanie i wlasnie zabawki sie tylko peletaly a nie byly uzywane :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Mi to tam rybka, niech zabwaki anwet fruwają byle ały nie gryzł niczego poza nimi :evil_lol:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Matagi']W klasie szczeniąt piesków zgłoszonych jest....sztuk 2;) [FONT=Comic Sans MS]A gdzie to można przylukać?![/FONT] Quote
Matagi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]A gdzie to można przylukać?![/FONT] Na razie ...nigdzie:shake: za parę dni może będzie na stronie kieleckiego ZK;) Quote
Uruwashii Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Uruwashii']Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu:[/QUOTE] Ja tez Shirai'a czasami biore do pracy, ale on papierkami sie nie interesuje, go zawsze jak jest ze mna interesuje fotel prezesa i jak prezasa niema pozwalam mu siedziec na nim :evil_lol:. Quote
Angelika_Roser Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Uruwashii']Nasz uwielbia zabawki a jedzenie na nich mięsa to już wypas straszny:cool3: narazie w sumie nam nic nie zdemolował odkąd go mamy czasami tylko u mnie w firmie jakąś fakturkę chce dorwać:diabloti: A tak w ogóle to dzisiaj byliśmy ważyć malucha i waży już 23,5 kg grubasek mały:loveu: [FONT=Comic Sans MS]Oni to rzeczywiście jak bracia, bo co to jest 1,5 kg różnicy?![/FONT] :evil_lol::loveu: Quote
Agappe Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]wyjść nie mogę z podziwi jakcy oni z Ginem są podobni :razz:[/FONT] no nie przesadzajcie :cool3: oni są tylko biali i w podobnym wieku :cool3: Quote
Uruwashii Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kilka fotek ze spaceru po Rynku i naszym pięknym Wawelu;) Znaleźliśmy jeżyka... co by mu tu zrobić...:mad::evil_lol: Quote
Uruwashii Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pod Smokiem Wawelskim:cool3: The End ;) Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::lol::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Shirai - Koki Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Porywac sie na podniesienie Uruwashii'ego ciezka sprawa ja mam spore trudnosc, zeby podniec Shirai'a...chociaz o chudzielec, ale .....nie daje rady :p Quote
Kateczka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kocham Kraków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dlaczego te kitki tak rosną co?? Chłopak się ładnie zapowiadał ale żeby tak szybko się w championa zamieniać:razz: taka biel porazi każdą pannę:loveu: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witanko :p Ślicznie razem wyglądacie :cool3: Quote
Uruwashii Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Porywac sie na podniesienie Uruwashii'ego ciezka sprawa ja mam spore trudnosc, zeby podniec Shirai'a...chociaz o chudzielec, ale .....nie daje rady :p Racja do najlżejszych to on nie należy, ale Laura daje radę:cool3: Quote
Uruwashii Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Kateczka napisał(a):Kocham Kraków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dlaczego te kitki tak rosną co?? Chłopak się ładnie zapowiadał ale żeby tak szybko się w championa zamieniać:razz: taka biel porazi każdą pannę:loveu: No póki co jest calutki biały nawet końcówki uszu ma bielutkie:loveu: mam nadzieje że tak zostanie;) jak kochasz Kraków to zapraszamy;) Quote
Kateczka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bo to wykorzystam :P serio...to najpiękniejsze miasto w Polsce...potem Wrocław i Toruń:loveu:Będzie tam jakaś wystawa:razz:?? A młody na pewno biały zostanie....pamiętam za szczeniorka...był jak śnieżynka:loveu:a teraz poprostu się to białe futro rozrasta :p Quote
Uruwashii Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Śmiało możesz wpadać zapraszamy na ciastka i kawkę:cool3: wystawa u nas dopiero z końcem czerwca:placz: trzymamy za was kciuki jutro:loveu: Quote
Matagi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Fajne foty:lol: A jeżyki na spacerach to proponowałabym omijać baaardzooo szerokim łukiem:evil_lol: Taki mały jeż waży ok.40 dkg,a tak na prawdę,to sam jez waży z 20 dkg,a reszte to waża jego...pchły:diabloti: Quote
Recommended Posts