AngelikaXD Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Właśnie o te mi chodziło ;) Ten szary z różowym mi się podoba i czekam na niego aż wejdzie :eviltong: Quote
Avaloth Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 ja mam zacisk Rogza funky retro od 2 miesięcy I spisuje się świetnie. Miałam obrożę z Hiltona, która po 2 użyciach wylądowała w szafce bo przy każdym delikatnym nawet ruchu smyczą się rozsuwała i po kilku pociągnięciach pies z obroży wychodził. Jest wygodna, ładna i funkcjonalna. Quote
DoggieDog Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja jestem fanką rogza :) na mojego 80kg "malucha" ;) potrzebuje sprawdzonych smyczy :eviltong:. Fakt, że są droższe, ale solidne. Poza tym, czasami uda mi się wyczaić promocję na internecie. Jest taki sklep krakvet.pl i bardzo często przeceniają tam te smycze. Ostatnio kupiłam dwie na zapas ;) Quote
GameBoy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 DoggieDog napisał(a):Ja jestem fanką rogza :) na mojego 80kg "malucha" ;) potrzebuje sprawdzonych smyczy :eviltong:. Fakt, że są droższe, ale solidne. Poza tym, czasami uda mi się wyczaić promocję na internecie. Jest taki sklep krakvet.pl i bardzo często przeceniają tam te smycze. Ostatnio kupiłam dwie na zapas ;) dla 80 kg psa kupowalas S, M czy L? bo tylko takie sa tam przecenione Quote
gops Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 GameBoy napisał(a):dla 80 kg psa kupowalas S, M czy L? bo tylko takie sa tam przecenione a patrz tu sie mylisz :razz::lol: z miesiac moze dwa temu jak kupowalam karme to xlki byly przecenione , nie wiem dokladnie jakie ale widzialam i napewno to xl bylo :eviltong: Quote
GameBoy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 gops napisał(a):a patrz tu sie mylisz :razz::lol: z miesiac moze dwa temu jak kupowalam karme to xlki byly przecenione , nie wiem dokladnie jakie ale widzialam i napewno to xl bylo :eviltong: ale teraz nie ma wiec nie rozumiem tego wpisu teraz - reklama? Quote
gops Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='GameBoy']ale teraz nie ma wiec nie rozumiem tego wpisu teraz - reklama? nie napisala DoggieDog ,ze kupila dwie smycze xl w krakvecie, nie napsiala kiedy TY na to ze nie ma tam xlek w przecenie wiec Ci odpowiedzialam ze byly bo byly ;) Quote
GameBoy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 byly to nie tylko na krakvecie :eviltong: mam juz tyle rogzow dla Mumina, ze mi sie wysypuja, same smycze bo ta dziadowa nosi dlawik :evil_lol: zreszta mam na sprzedaz szelki i smycz przepinana z nitka / xl / czerwona chyba wystawilabym na bazarek na CC jakby ktos byl zainteresowany Quote
gops Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 GameBoy napisał(a):byly to nie tylko na krakvecie :eviltong: mam juz tyle rogzow dla Mumina, ze mi sie wysypuja, same smycze bo ta dziadowa nosi dlawik :evil_lol: zreszta mam na sprzedaz szelki i smycz przepinana z nitka / xl / czerwona chyba wystawilabym na bazarek na CC jakby ktos byl zainteresowany ok , ja zle zrozumailam jakbys miala Lki to by bylo wiecej chetnych :diabloti: jakby co to wal do mnie z Lkami :lol::evil_lol: ja zakladam i dlawik i obroze , zeby mi sie dlawik nie zsuwal ;) Quote
GameBoy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 gops napisał(a):ok , ja zle zrozumailam jakbys miala Lki to by bylo wiecej chetnych :diabloti: jakby co to wal do mnie z Lkami :lol::evil_lol: ja zakladam i dlawik i obroze , zeby mi sie dlawik nie zsuwal ;) nie mam Lek bo za slabe dla mojej suki mam S rogzette szelki i smycz dla Polci a dla Mumina tylko XL ona wazy 46 kilo :diabloti: Quote
gops Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 GameBoy napisał(a):nie mam Lek bo za slabe dla mojej suki mam S rogzette szelki i smycz dla Polci a dla Mumina tylko XL ona wazy 46 kilo :diabloti: a tam to tylko 29 kg wiecej niz moja :evil_lol: to nie :eviltong: moja w xlce sie utopi a na Polci mozesz pokazac zdjecia :loveu: Quote
GameBoy Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 gops napisał(a):a tam to tylko 29 kg wiecej niz moja :evil_lol: to nie :eviltong: moja w xlce sie utopi a na Polci mozesz pokazac zdjecia :loveu: jutro albo w niedziele bo dzis dostala spot on na nuzyce na skore plecow - to nieziemsko smierdzi i przechodzi na wszystko Quote
GameBoy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='gops'] a na Polci mozesz pokazac zdjecia :loveu: Quote
Ana04 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ślicznie na niej wygląda. :cool3: Mnie właśnie też kusi ten wzorek dla mojej, może na gwiazdkę kupię. Boże co się ze mną dzieje, że w różowe rzeczy chcę psa ubierać. :evil_lol: Quote
gops Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 o boju jakie to duze sie na niej wydaje :lol: slicznie, pasuje bardzo :loveu: Quote
Karusia115 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 szukam jakiegoś kompletu szelki smycz obróż lub smycz i szelki lub czarna smycz.MA ktoś? Quote
badmasi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Mój TZ wybiera się do Cape Town w RPA. Spytał się jaki chcę prezent więc zamierzam go poprosić o akcesoria Rogza (no i jeszcze jak zwykle o klapki surferskie, robione z przetworzonych opon-niezniszczalne). Myślałam o szelkach dla moich morusów. Potrzebuję rady co do rozmiarów; szeltie, waga ok 7,5 kg oraz szczupły kolak, 23 kg. Co do szeltika myślałam o rozmiarze M a kolak L (tak mają w Trixie). Ktoś podpowie? Może wiecie jakie rzeczy Rogza zasługują jeszcze na uwagę? Quote
gops Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 badmasi napisał(a):Mój TZ wybiera się do Cape Town w RPA. Spytał się jaki chcę prezent więc zamierzam go poprosić o akcesoria Rogza (no i jeszcze jak zwykle o klapki surferskie, robione z przetworzonych opon-niezniszczalne). Myślałam o szelkach dla moich morusów. Potrzebuję rady co do rozmiarów; szeltie, waga ok 7,5 kg oraz szczupły kolak, 23 kg. Co do szeltika myślałam o rozmiarze M a kolak L (tak mają w Trixie). Ktoś podpowie? Może wiecie jakie rzeczy Rogza zasługują jeszcze na uwagę? mniejszy M wiekszy L :) rogz to dobra firma powinnas byc zadowlona Quote
badmasi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dzięki! Widziałam kiedyś stoisko Rogz na ZOO targach i bardzo mi się wszystko podobało, wyglądało też solidnie. Niestety rzeczy te były strasznie drogie więc nic nie kupiłam. Ciekawe czy w ojczyźnie Rogza będzie taniej. Quote
Infortune. Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 badmasi napisał(a):Mój TZ wybiera się do Cape Town w RPA. Spytał się jaki chcę prezent więc zamierzam go poprosić o akcesoria Rogza (no i jeszcze jak zwykle o klapki surferskie, robione z przetworzonych opon-niezniszczalne). Myślałam o szelkach dla moich morusów. Potrzebuję rady co do rozmiarów; szeltie, waga ok 7,5 kg oraz szczupły kolak, 23 kg. Co do szeltika myślałam o rozmiarze M a kolak L (tak mają w Trixie). Ktoś podpowie? Może wiecie jakie rzeczy Rogza zasługują jeszcze na uwagę? Ja bym dla szelciaka wzięła L (20mm, moja suczka typie Foksteriera nosi tę szerokość i jest super) a dla collaka XL (25mm). ;) Według mnie 16mm dla sheltie czy 20 dla collie to za mało, ale to rzecz gustu. ;) Quote
badmasi Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A jak to wtedy będzie wtedy z obwodem klatki-nie będą zbyt luźne? Wiem, że są regulowane ale w Trixie kolak ma L i szelki są skrócone do granic możliwości. Ale co do tej szerokości to masz rację, obecne szelki kolaka mają 25 mm a szelciaka 20 Wejdę na stronę i pomierzę psy, sprawdzę czy wogóle podane są obwody... Quote
gops Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Infortune. napisał(a):Ja bym dla szelciaka wzięła L (20mm, moja suczka typie Foksteriera nosi tę szerokość i jest super) a dla collaka XL (25mm). ;) Według mnie 16mm dla sheltie czy 20 dla collie to za mało, ale to rzecz gustu. ;) xlki sa duze w klacie , a collak waski :) moim zdaniem Lki Quote
Recommended Posts