Guest monia3a Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 To niech się małej wiedzie w tym nowym domku :) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Oby wszyscy się dogadali. Wspaniałe wiadomości o Sarze. Quote
Guest monia3a Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Aniu czas chyba zmienić małej tytuł :) Quote
asika5 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Saruniu mam nadzieję, że jaanny nigdy nie zapomnisz:evil_lol: gdyby nie ona :shake: Niech ci sie wiedzie w nowym domku, bądz szczęśliwa:multi: Quote
Lilmo Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Wspaniale, wspaniale, wspaniale!!! :multi::multi::multi:Saruniu życzę Ci dużo szczęścia w nowym domku! Mam nadzieję, że będziemy mogli jeszcze pośledzić losy dziewczynki w jej nowym życiu :) Quote
Guest monia3a Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dziś w Pupilach była identyczna suczka do adopcji i wiek podobny normalnie siostra Saruni, mam nadzieję, że i dla niej się poszczęści i znajdzie domeczek :) Quote
Evelin Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Trzymaj się Sara,oby Ci jak najlepiej było w nowym domu! Fajnie by było,żeby wszystkie psi watki na dogo konczyły się znalezieniem nowego domku..cóż mozna sobie pomarzyć... Quote
Lilmo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Są jakieś nowe wieści o Sarze? :) Ciekawa jestem jak dziewczynka odnajduje się w tej nowej, ale jakże wspaniałej, sytuacji :) Quote
jaanna019 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Lilmo napisał(a):Są jakieś nowe wieści o Sarze? :) Ciekawa jestem jak dziewczynka odnajduje się w tej nowej, ale jakże wspaniałej, sytuacji :) Pierwszego dnia płakała biedula do 23.00 i szukała nas po całym domu, ale w nocy spała spokojnie. Pani potwierdza wszystkie moje wcześniejsze opinie na temat Sary. Niunia jest ufna i kochana, a pani zwraca się do niej per - córciu :evil_lol: Koty na razie obwąchują się z Sarą przez drzwi ale już nie fukają i nie syczą. Będzie dobrze. W domu strasznie smutno bez niej, nikt na mnie nie skacze, nikt mnie nie podszczypuje, nie psoci, ale niech tam .. nowej Pani też należy się trochę radości i zeżartych butów :evil_lol::diabloti: Jak do tej pory Sarunia zjadła jedynie piłeczkę kocią. Quote
Lilmo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Czyli wygląda na to, że chyba można już odetchnąć z ulgą, że to właśnie ten domek :) Saruś dużo szczęścia Ci życzę? Jaanna019, a co mam zrobić z ogłoszeniami Sary? Czy pousuwać je? Quote
Recommended Posts