olekg89 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 8dni temu Czarek miał szyty bok 8szwów i dren.Dren został wczoraj wyjęty dziś wyjąłem 2 szwy które już zarastały skórą.Ale do rzeczy ,dziś zauważyłem że pod blizną są 2 guzy średnio twarde ,ruchome.Ropnie??Wątpie ,bo z drenu nic nie wyciekało.Ranka,a raczej już blizna jest czysta sucha, dziura po drenie zaschła już wczoraj wieczorem. Zeschizowałem się i mam wrażenie ,że kundel zaraz zdechnie i będę kopał dołek na działce. Wiecie co to może być??Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo?? Quote
Rinuś Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jak się zeschizowałeś to maszeruj do weta,albo wykonaj tam telefon. :)Bo tutaj nie wiem czy Ci ktoś udzieli odpowiedzi czy masz kopać doł czy co :) Quote
Agnes Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 olekg89 napisał(a):Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo?? moze byc bliznowiec - sama cos takiego mam...u mnie twarde ale raczej nie ruchome i z tego co kojarze utworzyl sie ciut pozniej... lepiej zeby to wet zobaczyl mimo wszystko Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No idziemy w niedziele ściągać szwy to pokaże.Ale mnie to zastanawia takie dziwne to i w ciągu jednego dnia sie zrobiło jakoś.Bo wcześniej nie widziałem. Hmm w sumie widziałem na PwP dziś fajnego owczarka:evil_lol:(żart) Quote
Rinuś Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Musisz go pokazać :P Kaja pewnie by się cieszyła z nowego towarzysza :D Quote
olekg89 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dobra koniec paniki:evil_lol:Starsza mówi ,że po cesarce miała takie same guzki pod całą blizną.I po jakimś czasie znikały powoli więc spoko loko.:multi: Quote
asiunia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To nawet drobne krwiaki mogą być,standardowo wchłaniają się jakiś tydzień po obrażeniu;) Quote
ewtos Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 olekg89 napisał(a): Zeschizowałem się i mam wrażenie ,że kundel zaraz zdechnie i będę kopał dołek na działce. Wiecie co to może być??Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo?? To raczej "niegrożne dziadostwo":lol:, dołka nie kop a owczarek jak fajny to pomyśl, dwa wykarmiasz i to i trzeci się naje:cool3:. Quote
olekg89 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 ewtos-za rok może dwa:diabloti:sprawie sobie trzeciego:cool3: Troszkę się to zmniejszyło:multi:Więc myślę ,że do tygodnia pozbędziemy się tego paskudztwa:mad: Quote
Recommended Posts