Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

8dni temu Czarek miał szyty bok 8szwów i dren.Dren został wczoraj wyjęty dziś wyjąłem 2 szwy które już zarastały skórą.Ale do rzeczy ,dziś zauważyłem że pod blizną są 2 guzy średnio twarde ,ruchome.Ropnie??Wątpie ,bo z drenu nic nie wyciekało.Ranka,a raczej już blizna jest czysta sucha, dziura po drenie zaschła już wczoraj wieczorem.
Zeschizowałem się i mam wrażenie ,że kundel zaraz zdechnie i będę kopał dołek na działce.
Wiecie co to może być??Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo??

Posted

olekg89 napisał(a):
Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo??

moze byc bliznowiec - sama cos takiego mam...u mnie twarde ale raczej nie ruchome i z tego co kojarze utworzyl sie ciut pozniej...

lepiej zeby to wet zobaczyl mimo wszystko

Posted

No idziemy w niedziele ściągać szwy to pokaże.Ale mnie to zastanawia takie dziwne to i w ciągu jednego dnia sie zrobiło jakoś.Bo wcześniej nie widziałem.
Hmm w sumie widziałem na PwP dziś fajnego owczarka:evil_lol:(żart)

Posted

olekg89 napisał(a):

Zeschizowałem się i mam wrażenie ,że kundel zaraz zdechnie i będę kopał dołek na działce.
Wiecie co to może być??Bliznowiec ,albo jakieś inne niegroźne dziadostwo??

To raczej "niegrożne dziadostwo":lol:, dołka nie kop a owczarek jak fajny to pomyśl, dwa wykarmiasz i to i trzeci się naje:cool3:.