Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WITAMY.
JESTEŚMY TROJGIEM SZEŚCIOTYGODNIOWYMI SZCZENIAKAMI.
DWIE DZIEWCZYNKI I JEDEN CHŁOPAK. ZA CHWILKĘ NAS ZOBACZYCIE. CIOCIA JOMA ZABRAŁA NAS I ODDAŁA POD OPIEKĘ WIKUWIKU OD KOBIETY, KTÓREJ NAS PODRZUCONO W TORBIE, A ONA SAMA NIE MOGŁA NAMI SIĘ ZAJĄĆ BO CHORA JEST BIDACZKA.
TERAZ JUŻ TYLKO CZEKAMY NA DOMKI, W KTÓRYCH SIĘ ZESTARZEJEMY.

TO DZIEWCZYNA

TO TEŻ DZIEWUSZKA

Posted

przechodząc do konkretów.
Psy są pod moja opieką, wszelkie informacje na temat adopcji po nr tel. 517690745, lu maila r.iwanski4@wp.pl
Kochani pieski są na tymczasie płatnym jeżeli mogę prosić o pomoc w utrzymaniu szczeniaków to proszę o wpłaty na konto fundacyjne:
Fundacja SOS dla Zwierząt
Konto bankowe: 93156000132367056920790001 , z dopiskiem szczeniaki wiku

Posted

wikuwiku - jesteś kochany ( mam nadzieję, że mój mąż tego nie przeczyta:roll: )

Dziękuję ślicznie za tymczasowanie psiaczków.

Szukamy domków dla czarnych perełek.

Pieski zostały podrzucone pewnej Pani z Szopienic ale państwo mają dwa swoje pieski a mieszkanko małe, państwo bardzo skromni i schorowani, na dodatek jeden z ich piesków rzucał się z zębami na psiaki, musiały być izolowane. Nie mogli nawet piesków tymczasować. Pani dokarmia ptaki i pewno dlatego szczeniaczki podrzucono właśnie jej. Pani dzwoni do mnnie codziennie i pyta o szczylki.

Informację o szczylkach dostała maciaszek ze schroniska katowickiego, ponieważ pani nie chciała zostawiać ich w schronisku na pewną śmierć - pieski nie umiały jeść samodzielnie a w schronisku nie ma możliwości aby jeden pracownik siedział tylko przy 3- psiakach i karmił je z butelki. Pani nauczyła je samodzielnie jeść i na szczęście pojawił się wikuwiku, który na dniach wyadoptował poprzednie szczylki :loveu:

Posted

kuba123 - maluszki nie pojawią się niestety na akcji - pomijam, że nie ma miejsca - ponieważ są tylko odrobaczone a na pierwsze szczepienie muszą chwilę poczekać a potem chwila kwarantanny. Mogą być wyadoptowane jedynie z DT do DS. Ale kontakt z innymi zwierzętami niewskazany - może na następnej akcji ale im tego nie życzę bo one znajdą szybciej domki :loveu:

Posted

[quote name='JOMA']kuba123 - maluszki nie pojawią się niestety na akcji - pomijam, że nie ma miejsca - ponieważ są tylko odrobaczone a na pierwsze szczepienie muszą chwilę poczekać a potem chwila kwarantanny. Mogą być wyadoptowane jedynie z DT do DS. Ale kontakt z innymi zwierzętami niewskazany - może na następnej akcji ale im tego nie życzę bo one znajdą szybciej domki :loveu:

nie to nie
Aronka se przywioze i też pomiętole:evil_lol:

Posted

Na laboratorium utoczymy trochę płynów z Ciebie Kuba i zrobimy szczepionki dla tych niewrażliwych i nieczułych:lol::lol::lol:.
Kochani, szczylki mają się bardzo dobrze. Brykają, bawią się atakują swoją przyszywaną starszą o kilka miesięcy siostrzyczkę. Ona jedna Saba gabarytowo jak one trzy, ona leży a ci ją oblegają. Pchają się do łóżka, wylizując facjatki ludziów. Psióry są w domku gdzie są dzieci, mają więc poświęcaną wystarczającą ilość uwagi i bodźców ( nie są męczonne zbytnio, dzieci socjalizowane i przygotowane). wezmę ogłoszenia do SCC, może ktoś się skusi i poczeka chwilkę, aż maluchy będą w pełni mogly pójść na popisy solowe. Chciałem napisać, że tak jest z chłopczykiem mam już dom, który na niego czeka, niepozwolilem go zabierać choć miałby uwagę poświęconą 24h/dobę, bo niech sobie pobryka z rodzeństwem i paru rzeczy nauczy, nie ma przy nim już mamy to niech choć są przy nim siostry.:Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Te szczyle są śliczne!:loveu::loveu: Rafał one długo nie posiedzą zobaczysz zaraz znajdą domki oby dobre...zawsze boję się adopcji takich maluszków bo wiadomo ze jak malutkie to słodkie.

Posted

Witam. maluchy mają się dobrze telefonki są w sprawie szczyli. jutro jedna Pani przyjedzie, poznać szczylki później sprawdzonko i jedna dziewczyna może pójdzie do domku, czyli zostanie jedna dziewuszka. Ale to jeszcze nie nastąpiło, więc nie zapeszajmy.:multi::multi::multi:

Posted

Kochani wieści z frontu. Szczeniaki w domkach docelowych. Domki sprawdzone i pieski wyadoptowane.
Chciałby przedstawić stan finansowy na dzień dzisiejszy:
wraz ze szczylami ciocia Joma przekazała mi 2 paczki karmy x 3 kg., kilka podkładów higienicznych, oraz i to najważniejsze 100 złotych na tymczas i nagłe wydatki.
Psiaki były 4 dni w domu tymczasowym czyli wyniósł on 40 zł., zostało 60zł, o karmie nie wspomnę. rozmawiałem z Jomą telefonicznie i powiedziała, żeby zostawić to na następne bidy, które się do mnie przyplączą. To było tyle, tak tylko chciałem poinformować, ażeby była jasna i czysta sytuacja.
Dziękuję Wszystkim za wsparcie. Wiku

Posted

wiku - ty masz jakiś patent na adopcję szczyli :crazyeye: - ja zrobiłam zapasy na zimę :evil_lol: a ty wyadoptowałeś szczyle w ciągu kilku dni :multi: