GoniaP Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Olga napisał(a):zdjęcia będą jutro:) To fajnie ;) Olga, zadzwoń do mnie pilnie bo muszę Ci przekazać ważną info, a Twój telefon jest cały dzień wyłączony :( Quote
Olga Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Zdjęcia przesłałam do Małgosi, więc na pewno niedługo się pojawią :) Quote
GoniaP Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Perra wygląda zjawiskowo!!! Reszta zdjęć tu: http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/Perra271109?feat=directlink . Quote
Olga Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 GoniaP napisał(a): Bardzo żałuję, że nie mogę jej przyjąć do siebie :-( Chciałabym być świadkiem jej metamorfozy, która przy odrobinie cierpliwości i miłości na pewno nastąpi. To piękna sunia, piękna fizycznie i piękne ma wnętrze... No Goniu teraz to chyba jeszcze bardziej żałujesz :P a tak serio to faktycznie bardzo się zmieniła... Quote
Olga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Sunia coraz więcej je może w końcu trochę przytyje na zimę... Quote
GoniaP Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ech... A państwo, którzy byli u Ciebie Olga i poznali Perrusię, nie odezwali się do mnie :( Quote
stonka1125 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Perra jest piękna! Zupełnie inny pies niż ta kupa nieszczęścia w tej czerwonej budzie, jestem pod wrażeniem!!! Quote
Isadora7 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 GoniaP napisał(a):Ech... A państwo, którzy byli u Ciebie Olga i poznali Perrusię, nie odezwali się do mnie :( Goniu może to zwyczajnie nie ten dom Quote
Olga Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 a Pereczka wczoraj pierwszy raz weszła sama po schodach na piętro :D Jestem z niej dumna! Quote
GoniaP Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Perrunia dziś pojechała po nowe, szczęśliwe, mam nadzieję, życie pod Warszawę! Quote
Recommended Posts