Olga Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Foty zrobione, niedługo powinny się znaleźć na forum. Dzisiaj Perra pierwszy raz bawiła się z Korą (moją drugą sunią). Szalały na całego! Perrka jest też bardziej zainteresowana jedzeniem i macha już od czasu do czasu ogonkiem :) Mimo wszystko zdarza się jej jeszcze (ale już o wiele rzadziej) posiusiać ze strachu, gdy ktoś wykona gwałtowny ruch. Nie chcę wiedzieć co ta biedna sunia musiała przeżyć u poprzedniego właściciela, że reaguje aż takim przerażeniem... Dobrze, że już dochodzi do siebie mam nadzieje, że niedługo całkowicie zapomni o tym co było kiedyś... Quote
GoniaP Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Metamorfoza Perruni: Picasa Web Albums - Małgorzata - Perra A to zdjęcie rozczula! Quote
stonka1125 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ehhh...napatrzeć się nie mogę,najlepsze to jest to,że moim marzeniem całe życie był taki onkowy typ ,a dom nie wiedzieć czemu mam pełen kejtrów maści przeróżnej:evil_lol:piękna perra,znajdzie domek ,pepsi znalazła ,perra tez znajdzie:lol: Quote
majqa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Olga napisał(a):(...) mam nadzieje, że niedługo całkowicie zapomni o tym co było kiedyś... Z całych sił zaciskam za to kciuki. Quote
Olga Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Prawda, że wypiękniała? i zrobiła się nieco większa - już się tak nie podkurcza tylko chodzi wyprostowana:) Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tak, ona jest przepiękna... a z moim skrzywieniem :evil_lol: docelowo, oczami wyobraźni, widzę ją ulokowaną pod kocykiem/ kołderką, w objęciach nowego pana. ;) Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 spajkus74 napisał(a):Jest poprostu sliczna :loveu: Oj tak, nie można się napatrzeć. Quote
majqa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Jaki słodki mordziak Do zacałowania. :loveu: Quote
Olga Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a żebyście wiedzieli, że pod kołderkę się pcha :P wczoraj wracam do domu, wchodze do pokoju, a tam... Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! widok rozbrajający :D Butów nie zniszczyła - podziwiała tylko aromaty... Quote
Isadora7 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Olga napisał(a):a żebyście wiedzieli, że pod kołderkę się pcha :P wczoraj wracam do domu, wchodze do pokoju, a tam... Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! widok rozbrajający :D Butów nie zniszczyła - podziwiała tylko aromaty... Chyba zamiziałabym za to .... Quote
majqa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Olga napisał(a):(...) Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! (...) Nie chciała czuć się samotna i zorganizowała sobie towarzystwo. :eviltong: Quote
stonka1125 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 nie wywiało,a przynajmniej nie wszystkich:lol:co mnie dziwi to to,ze tych butów chociaz nie umymła ozorem tylko tak sobie obok nich leży,kochana sunia:loveu: Quote
Olga Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Perrka niestety musiała ostatnio zaliczyć wizytę u weterynarza, bo rozdrapała sobie świeżo zagojoną rankę po sterylizacji - sprawa nie była poważna, ale zawsze lepiej sprawdzić - teraz musi przez tydzień łykać antybiotyk i w środe idziemy do kontroli. Narazie wszystko pięknie się goi. Sunia już jest na tyle odważna, że sama wychodzi na zewnątrz gdy drzwi na taras są otwarte. Boi się tylko gości - ufa tylko tym którzy zasłużą :D Quote
GoniaP Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Olga napisał(a):ufa tylko tym którzy zasłużą :D Mądra dziewczynka! :loveu: Quote
Olga Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Dzisiaj znowu wybiegła poszaleć na podwórku z resztą psów. Zupełnie się nie przejęła, że nie ma mnie w pobliżu, a jak się wybawiła to grzecznie wróciła do domu:) Gdy musi zostać sama to jej najlepszym zajęciem jest obgryzanie różnych kości świńskich uch itp które można kupić w sklepach zoologicznych. Brzuszek już zagojony - prawie nie ma śladu! Quote
stonka1125 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 wiem że tak jest ,ale mimo wszystko zawsze mnie zaskakuje jak przy kochajacym człowieku te skrzywdzone stworzonka szybko dochodzą do siebie Quote
Olga Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jest niesamowita, pamiętam jak na początku na mój widok (na widok każdego człowieka) siusiała pod siebie i czołgała się zamiast chodzić... Quote
BeaBono Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Śledzę wątek Perry "z ukrycia". Przemiana niesamowita :thumbs::klacz: Może wrzucić Perkę na "owczarka"? Quote
BeaBono Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dobra, już się głupio nie pytam... Wrzuciłam: http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15807 Kiedy odszedł Bono i rozglądałam się za nowym psem, to właśnie tam weszłam w pierwszej kolejności (a Pepsi na owczarku była...) Percia, niech Cię odnajdzie Twój domek... Ps. Niebawem rusza nowa strona z adopcją owczarków: http://owp.anashar.net/start, tam też jest już wpisana. Linka do ogłoszenia podam, gdy zacznie działać... Quote
wapiszon Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Gonia P:lol: Wysłalam do Ciebie e-maila w sprawie suni. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź Quote
Recommended Posts