Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foty zrobione, niedługo powinny się znaleźć na forum. Dzisiaj Perra pierwszy raz bawiła się z Korą (moją drugą sunią). Szalały na całego! Perrka jest też bardziej zainteresowana jedzeniem i macha już od czasu do czasu ogonkiem :) Mimo wszystko zdarza się jej jeszcze (ale już o wiele rzadziej) posiusiać ze strachu, gdy ktoś wykona gwałtowny ruch. Nie chcę wiedzieć co ta biedna sunia musiała przeżyć u poprzedniego właściciela, że reaguje aż takim przerażeniem... Dobrze, że już dochodzi do siebie mam nadzieje, że niedługo całkowicie zapomni o tym co było kiedyś...

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhh...napatrzeć się nie mogę,najlepsze to jest to,że moim marzeniem całe życie był taki onkowy typ ,a dom nie wiedzieć czemu mam pełen kejtrów maści przeróżnej:evil_lol:piękna perra,znajdzie domek ,pepsi znalazła ,perra tez znajdzie:lol:

Posted

Tak, ona jest przepiękna... a z moim skrzywieniem :evil_lol: docelowo, oczami wyobraźni, widzę ją ulokowaną pod kocykiem/ kołderką, w objęciach nowego pana. ;)

Posted

a żebyście wiedzieli, że pod kołderkę się pcha :P wczoraj wracam do domu, wchodze do pokoju, a tam... Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! widok rozbrajający :D Butów nie zniszczyła - podziwiała tylko aromaty...

Posted

Olga napisał(a):
a żebyście wiedzieli, że pod kołderkę się pcha :P wczoraj wracam do domu, wchodze do pokoju, a tam... Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! widok rozbrajający :D Butów nie zniszczyła - podziwiała tylko aromaty...

Chyba zamiziałabym za to ....

Posted

Olga napisał(a):
(...) Perrka rozwalona na środku mojego łóżka w towarzystwie 2 moich butów!!! (...)

Nie chciała czuć się samotna i zorganizowała sobie towarzystwo. :eviltong:

Posted

Perrka niestety musiała ostatnio zaliczyć wizytę u weterynarza, bo rozdrapała sobie świeżo zagojoną rankę po sterylizacji - sprawa nie była poważna, ale zawsze lepiej sprawdzić - teraz musi przez tydzień łykać antybiotyk i w środe idziemy do kontroli. Narazie wszystko pięknie się goi. Sunia już jest na tyle odważna, że sama wychodzi na zewnątrz gdy drzwi na taras są otwarte. Boi się tylko gości - ufa tylko tym którzy zasłużą :D

Posted

Dzisiaj znowu wybiegła poszaleć na podwórku z resztą psów. Zupełnie się nie przejęła, że nie ma mnie w pobliżu, a jak się wybawiła to grzecznie wróciła do domu:) Gdy musi zostać sama to jej najlepszym zajęciem jest obgryzanie różnych kości świńskich uch itp które można kupić w sklepach zoologicznych. Brzuszek już zagojony - prawie nie ma śladu!

Posted

Jest niesamowita, pamiętam jak na początku na mój widok (na widok każdego człowieka) siusiała pod siebie i czołgała się zamiast chodzić...

Posted

Dobra, już się głupio nie pytam... Wrzuciłam:
http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=15807

Kiedy odszedł Bono i rozglądałam się za nowym psem, to właśnie tam weszłam w pierwszej kolejności (a Pepsi na owczarku była...)

Percia, niech Cię odnajdzie Twój domek...

Ps. Niebawem rusza nowa strona z adopcją owczarków:
http://owp.anashar.net/start, tam też jest już wpisana. Linka do ogłoszenia podam, gdy zacznie działać...