GoniaP Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja siedzę i kombinuje jak tą część zmienić. Tak aby zachęcić do ewentualnych wpłat, ale nie robić allegro cegiełkowego bo zwyczajnie nie ma szans... nie pójdzie. Bardzo cięzko się przebić "krwawymi" historiami, a aukcja "na hotel" będzie nieefektywna. Vide aukcja Żorża :placz: Isadora7 napisał(a): Jak jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Trzeba by może bazarnąć, albo jak jest jakis fajny konkretny towar można zrobić allegro i wtedy zaznaczenie zę idzie na hotelowanie ma sens. Ja mam towar, ale nie mam czasu na bazarkowanie :-( Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):(...) Ja mam towar, ale nie mam czasu na bazarkowanie :-( Zmień tytuł na prośbę o pomoc bazarkową. Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja siedzę i kombinuje jak tą część zmienić. Tak aby zachęcić do ewentualnych wpłat, ale nie robić allegro cegiełkowego bo zwyczajnie nie ma szans... (...). A po co coś zmieniać? Tekst jest tak skonstruowany, że może posłużyć i do zwykłego allegro (zamiast cegiełek dać wyróżnione, uzupełnione o bieżące info o suni), zwłaszcza, że prośba o pomoc nawiązuje zarówno do finansów jak i do dania suni domu. Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 spajkus74 napisał(a):Witam Chcialam zapytac czy zbieracie na DT ??? Czy macie juz na oku jakis ?? Na dt nie zbieramy, bo dt jest bezpłatny :multi::multi::multi: Ola, która jest wolontariuszką w schronisku poznańskim, ta sama, która pracowała nad psychiką suni, zgodziła się wziąć ją do siebie do czasu znalezienia domu stałego. Dziś podpisałyśmy umowę, i jak tylko sunia wydobrzeje po sterylce, przeniesiemy ją do Oli. Chciałabym jednak zebrać kwotę potrzebną na zakup dobrego jedzenia dla suni, np. Royal Canin Sensitivity Control (ma problemy jelitowe po schroniskowym jedzeniu) żeby szybko nabrała masy. (Legowisko mam, Ola smycz, obrożę i miski ma). Ewentualnie chciałabym uzbierać na wizytę kontrolną u weta i rtg stawów, bo podejrzewam, że może mieć problem z tylnymi nóżkami. To tyle na teraz. Reszta wyjdzie w praniu. Quote
spajkus74 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):Na dt nie zbieramy, bo dt jest bezpłatny :multi::multi::multi: Ola, która jest wolontariuszką w schronisku poznańskim, ta sama, która pracowała nad psychiką suni, zgodziła się wziąć ją do siebie do czasu znalezienia domu stałego. Dziś podpisałyśmy umowę, i jak tylko sunia wydobrzeje po sterylce, przeniesiemy ją do Oli. Chciałabym jednak zebrać kwotę potrzebną na zakup dobrego jedzenia dla suni, np. Royal Canin Sensitivity Control (ma problemy jelitowe po schroniskowym jedzeniu) żeby szybko nabrała masy. (Legowisko mam, Ola smycz, obrożę i miski ma). Ewentualnie chciałabym uzbierać na wizytę kontrolną u weta i rtg stawów, bo podejrzewam, że może mieć problem z tylnymi nóżkami. To tyle na teraz. Reszta wyjdzie w praniu. To dobrze ze wyszlo tak z DT!!!:multi: Dzieki dla pani Oli:loveu: Quote
stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 no super,jak mogłabym mieć życzenie to ze cztery takie oleńki do jarocina poproszę:lol: Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Oj nie, staraj się o swoje Oleńki, wara od TEJże właśnie :mad: Quote
stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 chytrusssssssssss,a tak na serio to bardzo się cieszę że perra będzie miała spokój,to najważniejsze dla strachulców... Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 stonka1125 napisał(a):chytrusssssssssss,a tak na serio to bardzo się cieszę że perra będzie miała spokój,to najważniejsze dla strachulców... ;) W domu mieszkają 2 psy, Perra będzie 3cim, będzie musiała zaakceptować ślepego kota rezydenta, a jak spełni wszystkie wymogi, to będzie się miała jak pączuś w maśle ;) Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ale namiar w aukcji na Ciebie Gonia tak? Quote
GoniaP Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Isadora7 napisał(a):Ale namiar w aukcji na Ciebie Gonia tak? Of course, nie tracimy kontroli ;) Quote
stonka1125 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 GoniaP napisał(a):;) W domu mieszkają 2 psy, Perra będzie 3cim, będzie musiała zaakceptować ślepego kota rezydenta, a jak spełni wszystkie wymogi, to będzie się miała jak pączuś w maśle ;) będzie dobrze,stadka muszą się dogadywać a z czasem nawet potrafią się pokochać ,a na zime dobrze mieć dużo futer w domu:evil_lol: Quote
majqa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Widzisz Goniu??? Cud u Perry, cudowna odsiecz pomocowa u Żorża. :lol: Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Owczarek Perra. Jej życie leży w Waszych rękach (769913496) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Ola, u której zamieszka Perra zalogowała się na dogo, ale nie może nic napisać, natomiast wysłała mi pw. Czy ktoś z Was wie o co chodzi i dlaczego nie może pisać na wątkach??? :cool1: Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Tym pytaniem mnie zaskoczyłaś, coś przedziwnego. Niech Dziewczyna napisze zapytanie do moda (np. Maupa4). Quote
spajkus74 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 GoniaP napisał(a):Ola, u której zamieszka Perra zalogowała się na dogo, ale nie może nic napisać, natomiast wysłała mi pw. Czy ktoś z Was wie o co chodzi i dlaczego nie może pisać na wątkach??? :cool1: U mnie tez tak bylo , wychodzila mi normalnie strona ale przez pierwsze dni jak chcialam cos napisac to mi sie pokazywalo okienko gdzie bylo napisane ze nie moge jeszcze dodawac komentarzy bo moje konto nie zostalo jeszcze otwarte do konca, trwalo to 3-4 dni Quote
Agnieszka103 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dziś wpłaciłam 20 zł. Na przelewie w tytule wpisałam "Perry". Mam nadzieję, że pieniądze szybko dotrą Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dobrze, że i do Perry zaczęło się uśmiechać słoneczko. Quote
GoniaP Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 To prawda :loveu: Perrunia już po sterylce, czuje się jak... po sterylce w schroniskowym szpitalu... Ale już w piątek, mam nadzieję, opuści schronisko i zamieszka z Olą. Quote
majqa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Byle do piątku, byle do piątku, byle... :kciuki: Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 majqa napisał(a):Byle do piątku, byle do piątku, byle... :kciuki: sie dołONczam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts