Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja siedzę i kombinuje jak tą część zmienić. Tak aby zachęcić do ewentualnych wpłat, ale nie robić allegro cegiełkowego bo zwyczajnie nie ma szans... nie pójdzie. Bardzo cięzko się przebić "krwawymi" historiami, a aukcja "na hotel" będzie nieefektywna.
Vide aukcja Żorża :placz:
Isadora7 napisał(a):

Jak jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Trzeba by może bazarnąć, albo jak jest jakis fajny konkretny towar można zrobić allegro i wtedy zaznaczenie zę idzie na hotelowanie ma sens.
Ja mam towar, ale nie mam czasu na bazarkowanie :-(

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
A ja siedzę i kombinuje jak tą część zmienić. Tak aby zachęcić do ewentualnych wpłat, ale nie robić allegro cegiełkowego bo zwyczajnie nie ma szans... (...).

A po co coś zmieniać? Tekst jest tak skonstruowany, że może posłużyć i do zwykłego allegro (zamiast cegiełek dać wyróżnione, uzupełnione o bieżące info o suni), zwłaszcza, że prośba o pomoc nawiązuje zarówno do finansów jak i do dania suni domu.

Posted

spajkus74 napisał(a):
Witam
Chcialam zapytac czy zbieracie na DT ???
Czy macie juz na oku jakis ??

Na dt nie zbieramy, bo dt jest bezpłatny :multi::multi::multi:
Ola, która jest wolontariuszką w schronisku poznańskim, ta sama, która pracowała nad psychiką suni, zgodziła się wziąć ją do siebie do czasu znalezienia domu stałego. Dziś podpisałyśmy umowę, i jak tylko sunia wydobrzeje po sterylce, przeniesiemy ją do Oli.
Chciałabym jednak zebrać kwotę potrzebną na zakup dobrego jedzenia dla suni, np. Royal Canin Sensitivity Control (ma problemy jelitowe po schroniskowym jedzeniu) żeby szybko nabrała masy. (Legowisko mam, Ola smycz, obrożę i miski ma). Ewentualnie chciałabym uzbierać na wizytę kontrolną u weta i rtg stawów, bo podejrzewam, że może mieć problem z tylnymi nóżkami. To tyle na teraz. Reszta wyjdzie w praniu.

Posted

GoniaP napisał(a):
Na dt nie zbieramy, bo dt jest bezpłatny :multi::multi::multi:
Ola, która jest wolontariuszką w schronisku poznańskim, ta sama, która pracowała nad psychiką suni, zgodziła się wziąć ją do siebie do czasu znalezienia domu stałego. Dziś podpisałyśmy umowę, i jak tylko sunia wydobrzeje po sterylce, przeniesiemy ją do Oli.
Chciałabym jednak zebrać kwotę potrzebną na zakup dobrego jedzenia dla suni, np. Royal Canin Sensitivity Control (ma problemy jelitowe po schroniskowym jedzeniu) żeby szybko nabrała masy. (Legowisko mam, Ola smycz, obrożę i miski ma). Ewentualnie chciałabym uzbierać na wizytę kontrolną u weta i rtg stawów, bo podejrzewam, że może mieć problem z tylnymi nóżkami. To tyle na teraz. Reszta wyjdzie w praniu.

To dobrze ze wyszlo tak z DT!!!:multi:
Dzieki dla pani Oli:loveu:

Posted

stonka1125 napisał(a):
chytrusssssssssss,a tak na serio to bardzo się cieszę że perra będzie miała spokój,to najważniejsze dla strachulców...
;) W domu mieszkają 2 psy, Perra będzie 3cim, będzie musiała zaakceptować ślepego kota rezydenta, a jak spełni wszystkie wymogi, to będzie się miała jak pączuś w maśle ;)

Posted

GoniaP napisał(a):
;) W domu mieszkają 2 psy, Perra będzie 3cim, będzie musiała zaakceptować ślepego kota rezydenta, a jak spełni wszystkie wymogi, to będzie się miała jak pączuś w maśle ;)

będzie dobrze,stadka muszą się dogadywać a z czasem nawet potrafią się pokochać ,a na zime dobrze mieć dużo futer w domu:evil_lol:

Posted

Ola, u której zamieszka Perra zalogowała się na dogo, ale nie może nic napisać, natomiast wysłała mi pw. Czy ktoś z Was wie o co chodzi i dlaczego nie może pisać na wątkach??? :cool1:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ola, u której zamieszka Perra zalogowała się na dogo, ale nie może nic napisać, natomiast wysłała mi pw. Czy ktoś z Was wie o co chodzi i dlaczego nie może pisać na wątkach??? :cool1:

U mnie tez tak bylo , wychodzila mi normalnie strona ale przez pierwsze dni jak chcialam cos napisac to mi sie pokazywalo okienko gdzie bylo napisane ze nie moge jeszcze dodawac komentarzy bo moje konto nie zostalo jeszcze otwarte do konca, trwalo to 3-4 dni

Posted

To prawda :loveu:
Perrunia już po sterylce, czuje się jak... po sterylce w schroniskowym szpitalu...
Ale już w piątek, mam nadzieję, opuści schronisko i zamieszka z Olą.