majqa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Już bardziej się nie da tego ogonka podwinąć. :-( Quote
Isadora7 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='majqa']To, co w cytacie zaopatrzyłabym dzisiejszą datą i dodała w aukcji jako info o bieżącej sytuacji Perry. :-( Dzięki tak zrobię. To zdjęcie jest cudne, spojrzenie rozbraja: http://img132.imageshack.us/img132/3868/pa020075.jpg Szukam pomysła na tytuł wątku. Quote
majqa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Isadora7 napisał(a):(...) Szukam pomysła na tytuł wątku. Jakiego wątku Doruś? Quote
GoniaP Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 majqa napisał(a):Jakiego wątku Doruś? Podpowiem: ŻorŻa ;) Isadorce się właśnie pokiełbasiły wąteczki :eviltong::diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 GoniaP napisał(a):Podpowiem: ŻorŻa ;) Isadorce się właśnie pokiełbasiły wąteczki :eviltong::diabloti: Zgadza sie, na dodatek nie jestem przy swoim kompie tylko chlejemy u gagatki. Quote
GoniaP Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Isadora7 napisał(a):Zgadza sie, na dodatek nie jestem przy swoim kompie tylko chlejemy u gagatki. No to salut! za zdrowie wszystkich biedaków w potrzebie, w tym misiów, o których mowa dziś była w dzienniku tvn :placz: Quote
majqa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 GoniaP napisał(a):(...) misiów, o których mowa dziś była w dzienniku tvn :placz: Widziałam, serce pęka. :placz: Quote
GoniaP Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 majqa napisał(a):Widziałam, serce pęka. :placz: Ależ ten świat jest zgniły :placz: Quote
majqa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Może tą, nocną porą, jakby na przekór tytułowi wątku, ktoś Cię usłyszy Perro??? Quote
GoniaP Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Nikt nie usłyszał :( Zaczynamy nowy dzień... Quote
Isadora7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 GoniaP napisał(a):Nikt nie usłyszał :( Zaczynamy nowy dzień... Dzień Dobry Quote
stonka1125 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 oj,ale wam tu smutniutko,za misie i sunię napiję się jak ozdrowieję,a teraz wrzuce ją na nk,tylko tak moge pomóc... Quote
GoniaP Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Dzięki Stonko, każda pomoc się suni przyda! Quote
Isadora7 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 GoniaP napisał(a):Dzięki Stonko, każda pomoc się suni przyda! Tez nie śpie jeszcze, to podniosę Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Tez nie śpie jeszcze, to podniosę Podnoś, podnoś i dawaj aukcję! :razz: Quote
Agnieszka103 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Czy pieniądze można przesyłać na konto podane na 2 stronie? Trzymam mocno kciuki za suńke Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Sądzę, że tak, bo ten numer konta ma być podany w aukcji. Dla pewności jednakże poczekajmy na potwierdzający wpis GoniP. Quote
GoniaP Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Agnieszka103 napisał(a):Czy pieniądze można przesyłać na konto podane na 2 stronie? Trzymam mocno kciuki za suńke Tak Agnieszko, to konto poznańskiego oddziału fundacji Emir. Dziękuję! Quote
GoniaP Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Trzymajcie kciuki za Perrunię! Jutro ma sterylkę... Quote
spajkus74 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witam Chcialam zapytac czy zbieracie na DT ??? Czy macie juz na oku jakis ?? Quote
GoniaP Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 spajkus74 napisał(a):Witam Chcialam zapytac czy zbieracie na DT ??? Czy macie juz na oku jakis ?? Odpowiem Ci na to pytanie jutro, dobrze? Quote
majqa Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 spajkus74 napisał(a): (...) Chcialam zapytac czy zbieracie na DT ??? (...) W tekście do allegro cegiełkowego, na drugiej stronie, ujęłam w treści info o zbieraniu na hotel, byle sunię wyciągnąć ze schroniska. Jeśli coś się zmieniło Gonia to naprostuje. Quote
Isadora7 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 majqa napisał(a):W tekście do allegro cegiełkowego, na drugiej stronie, ujęłam w treści info o zbieraniu na hotel, byle sunię wyciągnąć ze schroniska. Jeśli coś się zmieniło Gonia to naprostuje. A ja siedzę i kombinuje jak tą część zmienić. Tak aby zachęcić do ewentualnych wpłat, ale nie robić allegro cegiełkowego bo zwyczajnie nie ma szans... nie pójdzie. Bardzo cięzko się przebić "krwawymi" historiami, a aukcja "na hotel" będzie nieefektywna. Jak jakieś pomysły to chętnie wysłucham. Trzeba by może bazarnąć, albo jak jest jakis fajny konkretny towar można zrobić allegro i wtedy zaznaczenie zę idzie na hotelowanie ma sens. Quote
Recommended Posts