snuszak Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 nie wiem jak teraz, ale mosina miala podpisana umowę ze swarzedzem Quote
PaulinaT Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Nie przestaję myśleć o tym maluszku. Dajcie znać, jak tylko będzie coś wiadomo... Quote
supergoga Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Państwo jednak mają wielkie serce. Jeszcze poczekają troszkę, choć teraz wszyscy w pracy i mały siedzi sam. Tyle, że nie wiem, jak długo będą mogli, bo tam jakaś sprawa z właścicielem mieszkania czy coś dochodzi. Pilnie ten domek potrzebny - tylko jak go poszukać? Quote
Saint Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Mosina ma podpisaną umowę ze Swarzędzem - tak jak bodajże 10/11 innych gmin z okolicy ;) Postaram się sprawdzić czy ten psiak jest w Swarzędzu najszybciej jak to tylko możliwe ;) Quote
supergoga Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Nie jest. Jeszcze jest w domu tymczasowym. Quote
PaulinaT Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 supergoga napisał(a):Nie jest. Jeszcze jest w domu tymczasowym. uf... ale sprawa pilna - domek tak pilnie potrzebny :shake: Quote
Lilmo Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kamień z serca. Tylko cholercia, gdzie szukać tego domku? Ja się naprawdę dziwię, że jeszcze takowy się nie znalazł. Piękny, młody, grzeczny pies i nikt go nie chce? Naprawdę dziwna sprawa :shake: Quote
Ingrid44 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Trafilam na watek Tofika zupelnie przypadkowo i plakac mi sie chce. To jeszcze dziecko i juz tyle przeszlo. Nie wiem czy Tofik byl oglaszany w lokalnych gazetach ale to dziala. Duzo emerytow bierze male pieski do blokow z powodu samotnosci. Oni nie maja internetu ale czytaja duzo gazet z nadmiaru czasu. Dobrze tez porozklekac male plakaty ze zdjeciem Tofika i krotkim opisem pieska. W taki sposob malenki Piratek bez oczka we Wroclawiu znalazl domek. Wziela go starsza osoba. Znam wiele przypadkow gzie pieski znalazly domki poprzez ogloszenia w gazetach. Trzymam kciuki za Tofika i bede go podnosic do gory. Quote
Ingrid44 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Co tu tak cicho? Gdzie jest fun club Tofika?:shake: Quote
Lilmo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 I ja odwiedzam Tofika z nadzieją na jakieś dobre wiadomości, ale widzę, że póki co cisza :-( Quote
Ingrid44 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Podnosze,moze Cie ktos wypatrzy,malizno sliczna. Quote
Ingrid44 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 I dalej cisza,nikt Tofika nie odwiedza.:shake: Gdzie jestescie cioteczki ? Quote
grzybkowa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 no kurcze :( przeciez on taki fajowy jest... Quote
Lilmo Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja pamiętam o Toficzku. Obawiam się, że w tym przypadku brak wieści to złe wieści, bo to znak, że maluch wciąż czeka na dom :-( Całe szczęście, że chyba nadal w DT. Quote
supergoga Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Ano czeka, a ja czekam na potwierdzenie. Coś mi się tam o uszy obiło, że był jakiś chętny domek z ogłoszeń, ale czekam na konkrety od opiekunów psa. Quote
supergoga Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 No i stało się. Tofik nie szuka domu. Zostaje w DT. Domek już nie potrafi oddac psiaka, pokochali go. Jest Ich trzecim psem - tyle, że jego Pan stwierdził, że czwartego już nie wezmą :multi:. Bardzo się cieszę. Jest bezpieczny! Quote
Lilmo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cudownie! :multi::multi::multi: Bardzo, bardzo się cieszę, że maluch bezpieczny i kochany! Quote
Lionees Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 supergoga napisał(a):No i stało się. Tofik nie szuka domu. Zostaje w DT. Domek już nie potrafi oddac psiaka, pokochali go. Jest Ich trzecim psem - tyle, że jego Pan stwierdził, że czwartego już nie wezmą :multi:. Bardzo się cieszę. Jest bezpieczny! No i właśnie tak często kończą domy tymczasowe:cool3:.Zakochują się i wpadają jak śliwka w kompot:loveu: Quote
Ingrid44 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cudownie,Toffik zasluzyl na dobry domek.:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts