Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo jednak mają wielkie serce. Jeszcze poczekają troszkę, choć teraz wszyscy w pracy i mały siedzi sam. Tyle, że nie wiem, jak długo będą mogli, bo tam jakaś sprawa z właścicielem mieszkania czy coś dochodzi.

Pilnie ten domek potrzebny - tylko jak go poszukać?

Posted

Mosina ma podpisaną umowę ze Swarzędzem - tak jak bodajże 10/11 innych gmin z okolicy ;)
Postaram się sprawdzić czy ten psiak jest w Swarzędzu najszybciej jak to tylko możliwe ;)

Posted

Kamień z serca. Tylko cholercia, gdzie szukać tego domku? Ja się naprawdę dziwię, że jeszcze takowy się nie znalazł. Piękny, młody, grzeczny pies i nikt go nie chce? Naprawdę dziwna sprawa :shake:

Posted

Trafilam na watek Tofika zupelnie przypadkowo i plakac mi sie chce. To jeszcze dziecko i juz tyle przeszlo. Nie wiem czy Tofik byl oglaszany w lokalnych gazetach ale to dziala. Duzo emerytow bierze male pieski do blokow z powodu samotnosci. Oni nie maja internetu ale czytaja duzo gazet z nadmiaru czasu. Dobrze tez porozklekac male plakaty ze zdjeciem Tofika i krotkim opisem pieska. W taki sposob malenki Piratek bez oczka we Wroclawiu znalazl domek. Wziela go starsza osoba. Znam wiele przypadkow gzie pieski znalazly domki poprzez ogloszenia w gazetach.
Trzymam kciuki za Tofika i bede go podnosic do gory.

Posted

Ja pamiętam o Toficzku. Obawiam się, że w tym przypadku brak wieści to złe wieści, bo to znak, że maluch wciąż czeka na dom :-( Całe szczęście, że chyba nadal w DT.

Posted

No i stało się. Tofik nie szuka domu. Zostaje w DT. Domek już nie potrafi oddac psiaka, pokochali go. Jest Ich trzecim psem - tyle, że jego Pan stwierdził, że czwartego już nie wezmą :multi:.
Bardzo się cieszę. Jest bezpieczny!

Posted

supergoga napisał(a):
No i stało się. Tofik nie szuka domu. Zostaje w DT. Domek już nie potrafi oddac psiaka, pokochali go. Jest Ich trzecim psem - tyle, że jego Pan stwierdził, że czwartego już nie wezmą :multi:.
Bardzo się cieszę. Jest bezpieczny!

No i właśnie tak często kończą domy tymczasowe:cool3:.Zakochują się i wpadają jak śliwka w kompot:loveu: