Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A panow moze poszukamy przy ringu amstaffow (bez urazy dla wlascicieli tych skadinad sympatycznych psow, ktorzy maja szyje) - w Koszalinie widzialam kilka takich sztuk, ze ulalala 8) szyi co prawda brak, no ale te miesnie! :evilbat:

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przecial w glupim miejscu, bo w samym srodku te najwieksza opuszke.
Nie jest to duze - nie bylo co szyc, ale jak obciaza te lape (bo go nie boli i gania duren) to leje sie krew - wszystkie dywany mam juz opieczetowane.

I miejsce o tyle glupie, ze trudno dostepne dla swiatla - czyli bedzie sie dlugo goic - na razie i tak ma opatrunek, bo krwawi, no i oblozone antybiotykiem.
Nie wiem co zrobil, musial w drodze powrotnej stanac na jakims szkle, zauwazylam dopiero przed blokiem - zobaczyl psa i usiadl, a jak usiadl to nie obciazyl jednej lapy. Rownie dobrze mogl cala droge z lasu wracac z taka lapa :( bo strasznie szalal :(

Ja byc moze sie wybiore, ale on zostaje, chyba ze zdarzylby sie cud i zaschloby na tyle, ze bylby w stanie zrobic te kilka kolek po ringu, ale na to nie licze.

Posted

Ja tym razem będę jako widz - posokowce zostaję w domu :) wiec będe miała trochę więcej czasu na spotkanie z dogomaniakami :) Oby tylko pogoda dopisała...

Posted

Nie ma szans :( W tej chwili powaznie zastanawiam sie nad unieruchomieniem mu tej lapy zeby jej nie obciazal, bo niestety jak na niej staje to rana sie otwiera :(
Nie jest to duze, ale paskudzi sie porzadnie :( I niestety - nie boli, to staje na niej ile wlezie, a mnie sie juz koncza bandaze.

Niefart kompletny, bardzo chcialam jechac na te wystawe :(

Posted

Maga, jako ze jade bez psa, to pewnie bede mogla strzelic pare fotek choc tez nie obiecuje, bo chcialabym sie przyjrzec kilku goldenom, ale postaram sie zrobic jakies zdjecia.

Toller, tak czy inaczej bedziemy mialy okazje sie poznac, bo jednak zdecydowalam, ze jade. Mlody zostaje w domu - nie kuleje i krew juz sie nie leje, ale musialby wystapic z bandazem na lapce, coby nie zapaskudzic rany - mowi sie trudno, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i przynajmniej mam wolny sobotni wieczor, bo nie musze kapac brudasa :D

Posted

A my się cieszymy, że sie zobaczymy!!! :multi:
Właśniejedziemy zaraz na spacerek, a kąpać nie będziemy tylko ochlapiemy łapki. Białe są, a właściwie takie winny być, więc zabieg będzie polegał jedynie na ich wymyciu.