Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Qrde, a my idziemy i po cockerach i po goldenach. Porażka! Korzonki nam wyrosną od czekania.... Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller spozieram wlasnie przez okno balkonowe i oczom nie wierze. jasnosc widze, jasnosc! na rower chyba za mokro, ale na Blonia hmmmmmmm... reflektujecie? Quote
Gosik71 Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Jak znam naszego pecha to pewnie bysmy z hukiem wylecieli z TPN :wink: No ale miejcie szczęście i bawcie się dobrze :P Aż Wam zazdroszczę, miałam jechać na tą wystawę... nie wypaliło - trudno :( Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No to pewnie spotamy sie na jakiejś innej wystawie... Może Sopot? Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller nie uwiezysz, ale wlasnie wrocilam w Blon. padalo cholernie,ale jakos wytrzymalismy. w sumie spacer trwal nie dluzej niz 20 minut :oops: ale lepsze to niz nic... Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 A Michał chwilę temu bohatersko poszedł na spacer, odwołano trening, a ja siedzę w domku i się suszę po powrocie z pracy.. Jezusiczku, jak tak będzie lało w Zakopcu, to żaden parasol nie pomoże!! :smhair2: Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 ogladalam pare godzin temu w TV prognoze i ponoc z malopolski deszcze sie wycofuja. jutro ma u nas jeszcze padac, ale mniej. zaraz sprawdze dokladniej... Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 echhhh te prognozy. tv co innego, internet co innego. wlasnie wyczytalam, ze jutro ma byc gorzej niz dzis a w sobote popada wieczorkiem, wiec moze uda sie zaliczyc spacerek na sucho :) Zakopane... no coz. tam ma lac do czwartku wlacznie!! :o Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller jak bedzie w zakopcu lalo i jak sie ladnie usmiechniesz, to Was wkrecimy pod altanke :lol: Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 co tam ludzie. to psy beda bidne. łojojoj :o Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ale pod altanką -bo właśnie przeczytałam dopiero posta :oops: - to byśmy sie naprawdę ŁADNIE uśmiechnęli....O taakk: :biggrina: Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Zaraz ci poślę na priva albo maila jak wygląda Fox jak jest mokry, a to taki obciach, że nie daję na DGM :oops: Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 to wyslij na maila a ja Ci wysle Basco oblozonego recznikami, w celu schlodzenia... Quote
Gosik71 Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Toller-Fox napisał(a):No to pewnie spotamy sie na jakiejś innej wystawie... Może Sopot? Właśnie się zastanawiam czy jechac.... Pies zgłoszony, ale.... dla nas to 600 km, mamy 4 mocnych konkurentów, i nie wiem czy jest sens... Quote
golden_owner Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Wg prognozy z tvp1 i onetu w niedziele w Zakopanem ma padac :( Fajnie bedzie suszyc psiura przez dwie godziny suszarka zeby potem go zlalo zanim w ogole postawi lape na ringu :( Tez pewnie zabierzemy altanke, wiec Toller jakbys wolala siedziec przy swoim ringu to zapraszamy :D Ja juz obmyslam jakie ubranko dla psa sklecic coby go nie zlalo w drodze z auta na ring :roll: An3czka, Ty masz dobrze, bo weimarowi deszcz nie zaszkodzi :) Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 golden wcale nie mam tak dobrze wbrew pozorom... fakt, ze nic mu sie nie sklei, ale zmienie diametralnie kolor. bedzie cos na ksztalt brazowego, burego... Quote
arnika Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 My się wybieramy już dzisiaj. Jak ktoś będzie przez weekend w Zakopcu będzie mógł nas zapewne spotkać w knajpce "Piano" na Krupówkach :D Parów jedzie z nami i pewnie będzie z nami biesiadował, więc znak rozpoznawczy jest :lol: Jeśli Parów zadecyduje jednak o pozostaniu w domu (jak będzie padać to nie ma siły, żeby drania wyciągnąć), to szukać dwudziestoparoletniego babska z ciemnymi kręconymi włosami, wiecznie cieszącej michę blondyny i przystojnego siedemnastolatka (mój brat, więc jakże bym mogła napisać inaczej :lol: ). Życzę miłego łikendu i sukcesów na wystawie :D Quote
an3czka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 eno szkoda, ze wczesniej nie bylo wiadomo o spedzie Krakusow. chetnie bym sie zalapala a tak, to impresssska nas ominie :( my dopiero w niedziele sie pojawimy Quote
Toller Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Wicie co, ludzie? Co nas nie zabije to nas wzmocni! A co my z cukru?!? Golden_owner: wprowadźmy modę na mokrego retrievera! Jeszcze nie opatrzone, zgodne z przeznaczeniem rasy; zakasujemy konkurencję!!! Quote
golden_owner Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Toller, ja sadze, ze jednak nie bedzie padac. A jesli juz, to niezbyt intensywnie - o ile sprawdzi sie prognoza z onetu. Mimowolnie trzeba bedzie wprowadzic mode na mokrego retrievera, bo jak bedzie padac to i tak na ringu nam doleje. Ale moze konkurencja nie dojedzie :evilbat: dwaj grozni rywale maja daleko ;) Ale jesli bedzie max 14 stopni (dzis w onecie tak stoi dla Zakopanego na niedziele) to ziiiimno! I to w sumie tez jest dobra wiadomosc, bo moje psisko zdecydowanie lepiej sie wystawia w nizszych temperaturach. Nic tylko jechac :D Standardowo juz poszukuje osoby, ktora (najlepiej charytatywnie) wykapie i wysuszy mi psa. Poki co chetnych niet :( Uhhh, to juz trzecia kapiel w ciagu ostatnich trzech tygodni... A jesli o nasza powodz chodzi, to w bloku nei zginiemy, ale troche sie boje o psa, poniewaz wode z piwnic pompowano na trawnik - a w piwnicach przeciez byla rozlozona trutka na szczury... A same szczury niestety widzialam niezywe w okolicach studzienek sciekowych :( Ogolnie czysto raczej nie jest, na spacer nie ma gdzie isc, chyba jednak gumiaczki (kurcze, musze kupic!) i do lasu, mimo deszczu, bo sie chlopak juz nudzi :roll: Quote
nikit1 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Golden-owner Myślę, ze potzrebujesz 4 rosłych, silnych panów, którzy będą Ci towarzyszyć podczas wystawiania "nosząc" nad Tobą i Trutem altanę.. Ty biegiem, oni też , Ty po trójkącie - oni zgodnie z Tobą... no.. :D Quote
golden_owner Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Mylisz sie, moja droga! 5 chlopa trzeba, bo kto dywan bedzie rozwijal? :lol: wlasnie probuje wysmazyc maila do Ciebie, ale skunks juz nie moze i musimy isc do lasu :evilbat: wiec dokoncze pozniej Quote
Toller Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 No i takich coby na nich szło oko choć zawiesić! Jak nie CWC, to przynajmniej odrobina przyjemności.. Oj, dobrze że mnie mąż nie widzi :D Ale panów trza wyszkolić jeszcze, a tu czasu mało... :D Quote
Toller Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ej, głupie my baby, głupie... :D Chłopów sie zachciewa.... :D A co do Zakopca, to najwyżej ognisko dogomanckie rozpalim, i sędziów upieczem, jak będzie zimnica :evilbat: Quote
Recommended Posts