Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak znam naszego pecha to pewnie bysmy z hukiem wylecieli z TPN :wink: No ale miejcie szczęście i bawcie się dobrze :P
Aż Wam zazdroszczę, miałam jechać na tą wystawę... nie wypaliło - trudno :(

Posted

Toller nie uwiezysz, ale wlasnie wrocilam w Blon. padalo cholernie,ale jakos wytrzymalismy. w sumie spacer trwal nie dluzej niz 20 minut :oops:
ale lepsze to niz nic...

Posted

A Michał chwilę temu bohatersko poszedł na spacer, odwołano trening, a ja siedzę w domku i się suszę po powrocie z pracy.. Jezusiczku, jak tak będzie lało w Zakopcu, to żaden parasol nie pomoże!! :smhair2:

Posted

echhhh te prognozy. tv co innego, internet co innego. wlasnie wyczytalam, ze jutro ma byc gorzej niz dzis a w sobote popada wieczorkiem, wiec moze uda sie zaliczyc spacerek na sucho :)
Zakopane...
no coz. tam ma lac do czwartku wlacznie!! :o

Posted

Toller-Fox napisał(a):
No to pewnie spotamy sie na jakiejś innej wystawie... Może Sopot?

Właśnie się zastanawiam czy jechac.... Pies zgłoszony, ale.... dla nas to 600 km, mamy 4 mocnych konkurentów, i nie wiem czy jest sens...

Posted

Wg prognozy z tvp1 i onetu w niedziele w Zakopanem ma padac :(

Fajnie bedzie suszyc psiura przez dwie godziny suszarka zeby potem go zlalo zanim w ogole postawi lape na ringu :(
Tez pewnie zabierzemy altanke, wiec Toller jakbys wolala siedziec przy swoim ringu to zapraszamy :D Ja juz obmyslam jakie ubranko dla psa sklecic coby go nie zlalo w drodze z auta na ring :roll:

An3czka, Ty masz dobrze, bo weimarowi deszcz nie zaszkodzi :)

Posted

My się wybieramy już dzisiaj. Jak ktoś będzie przez weekend w Zakopcu będzie mógł nas zapewne spotkać w knajpce "Piano" na Krupówkach :D Parów jedzie z nami i pewnie będzie z nami biesiadował, więc znak rozpoznawczy jest :lol: Jeśli Parów zadecyduje jednak o pozostaniu w domu (jak będzie padać to nie ma siły, żeby drania wyciągnąć), to szukać dwudziestoparoletniego babska z ciemnymi kręconymi włosami, wiecznie cieszącej michę blondyny i przystojnego siedemnastolatka (mój brat, więc jakże bym mogła napisać inaczej :lol: ). Życzę miłego łikendu i sukcesów na wystawie :D

Posted

Wicie co, ludzie? Co nas nie zabije to nas wzmocni! A co my z cukru?!?
Golden_owner: wprowadźmy modę na mokrego retrievera! Jeszcze nie opatrzone, zgodne z przeznaczeniem rasy; zakasujemy konkurencję!!!

Posted

Toller, ja sadze, ze jednak nie bedzie padac. A jesli juz, to niezbyt intensywnie - o ile sprawdzi sie prognoza z onetu.

Mimowolnie trzeba bedzie wprowadzic mode na mokrego retrievera, bo jak bedzie padac to i tak na ringu nam doleje. Ale moze konkurencja nie dojedzie :evilbat: dwaj grozni rywale maja daleko ;)

Ale jesli bedzie max 14 stopni (dzis w onecie tak stoi dla Zakopanego na niedziele) to ziiiimno! I to w sumie tez jest dobra wiadomosc, bo moje psisko zdecydowanie lepiej sie wystawia w nizszych temperaturach.
Nic tylko jechac :D
Standardowo juz poszukuje osoby, ktora (najlepiej charytatywnie) wykapie i wysuszy mi psa. Poki co chetnych niet :( Uhhh, to juz trzecia kapiel w ciagu ostatnich trzech tygodni...

A jesli o nasza powodz chodzi, to w bloku nei zginiemy, ale troche sie boje o psa, poniewaz wode z piwnic pompowano na trawnik - a w piwnicach przeciez byla rozlozona trutka na szczury... A same szczury niestety widzialam niezywe w okolicach studzienek sciekowych :(
Ogolnie czysto raczej nie jest, na spacer nie ma gdzie isc, chyba jednak gumiaczki (kurcze, musze kupic!) i do lasu, mimo deszczu, bo sie chlopak juz nudzi :roll:

Posted

Golden-owner

Myślę, ze potzrebujesz 4 rosłych, silnych panów, którzy będą Ci towarzyszyć podczas wystawiania "nosząc" nad Tobą i Trutem altanę.. Ty biegiem, oni też , Ty po trójkącie - oni zgodnie z Tobą...
no..
:D

Posted

No i takich coby na nich szło oko choć zawiesić! Jak nie CWC, to przynajmniej odrobina przyjemności.. Oj, dobrze że mnie mąż nie widzi :D
Ale panów trza wyszkolić jeszcze, a tu czasu mało... :D

Posted

Ej, głupie my baby, głupie... :D
Chłopów sie zachciewa.... :D

A co do Zakopca, to najwyżej ognisko dogomanckie rozpalim, i sędziów upieczem, jak będzie zimnica :evilbat: