Gosik71 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ma ktoś jakieś wiadomości odnośnie wystawy w Zakopcu? Terminy zgłoszeń i obsada sędziowska.... Na ich stronie (przedwojennej chyba) zapraszają na wystawę w 2003 :evil: Quote
Fruzia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Potwierdzona obsada sędziowska: Gr I Anna Dominiak Zbigniew Milewski - owczarki niemieckie Barbara Larska - owczarki podhalańskie Gr II Wiesław Boryczko - sznaucery,pinczery, charty Aleksandra Świstulska - bulldogi, dogi, rottweilery, boksery, mastiffy, bullmastiffy Joanna Kiełkiewicz - azjatyckie, szwajcarskie Janusz Opara - hovawarty,leonbergery,nowofundlandy, z Majorki, Kanaryjskie, cane corso, fila Gr III Viva Maria Soleckyj Szpunar - wysokonożne Joanna Szczepańska- Korpetta - niskonożne Gr IV Monika Berger Gr V Katarzyna Boryczko GrVI, VII Krystyna Opara Gr VIII Tomasz Borkowski Gr IX Krystyna Szulc Przepisane dokładnie jak w info, troche niejasna ta I grupa, jakby mało tych pasterskich :roll: Jak ktoś zainteresowany to wyjasnię w ZK. Ktoś sie pokusi na podróż? Zapraszam :lol: Quote
Gosik71 Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Wprawdzie sędziny nie znam, ale chyba się pokusimy na tą wystawę, podobają mi się wystawy w Zakopanem. W zeszłym roku przy okazji wystawy spędziliśmy tam 3 dni!!! Quote
Fruzia Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Bardzo sie ciesze :D i zapraszam innych, naprawdę jest sympatycznie w Zakopcu :) Quote
jostra Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 orsini czy Ty nie umiesz czytać? :o WIESŁAW BORYCZKO Po co Ci data wystawy? :P :evilbat: :lol: Quote
Gosik71 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Głoście się dziewczyny - tam jest naprawdę fajnie na wystawie. No i oscypki są..... świeże i autentyczne a nie jakieś podróby :eating: Quote
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 eee ale KIEDY ona jest? no i sedzia nie teges:))co mi po oscypkach?:)) Quote
Tomek67 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Jak to - co Ci po oscypkach, Orsini? Przeca to stary, góralski afrodyzjak :lol: Nażresz się i wszystkie boyfriendy wymiękają :wink: Quote
jostra Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 A szczególnie Wiesiu B. :evilbat: :lol: Tylko będziesz musiała podejść bardzo blisko, żeby Cię wogóle zobaczył :P Quote
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 a czy ja sie dowiem KIEDY to jest? :evil: :evil: :evil: Quote
jostra Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 orsini: www.zkwp.org.pl tam są wszystkie Polskie wystawki :P :evilbat: Quote
orsini Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 aaa dzieki czyli w terminie Trokow:))))to niech sie pan B. sam sedziuje i je oscypki :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
matrix..... Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Może wybiorę się z moimi husky, chociaż ten sam skład sędziowski w FCI V i X mam miesiąc wcześniej na wystawie w Ustroniu... Quote
PSYLLA Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Czy może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje zgłoszenie i do kiedy jest termin? Quote
maga18 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 brzmi zachecajaco... oscypki, gory... ale niestety w tym samym czasie mam wystawe u siebie :lol: glupio by bylo nie byc ;) Quote
maga18 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 brzmi zachecajaco... oscypki, gory... ale niestety w tym samym czasie mam wystawe u siebie :lol: glupio by bylo nie byc ;) Quote
Gośka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Może ja się wybiorę? Chociaż sukcesu sprzed roku raczej nie powtórzymy ;) Quote
matrix..... Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Ale po takim sukcesie / gratuluję, pamiętam / trzeba się koniecznie pokazać :) Quote
Elitesse Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 no właśnie do kiedy zgłoszenia i ile trzeba zapłacic ? mile wspominam wielkanoc w Zakopanym wiec może wystawa bedzie równie sympatyczna ?? zna ktos tam moze jakieś sympatyczne miejsce na nocleg gdzie mnie przyjmna z 4 psami ?? Quote
Recommended Posts