katarzyna2105 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pies husky lub malamut znaleziony dnia 24.08.2009 na polach uprawnych 25 km od Tomaszowa Lubelskiego, chociaż może to nie być jego pierwotne miejsce pobytu. Znaleziony z kolorową obróżką w paski (na zdjęciu - chociaż może też nie być oryginalna).Co do rasy pewności nie mam - bo jest bardzo wychudzony (wg.weterynarza nie jadł konkretnie od ok. miesiąca). Obecnie przebywa na Śląsku (Katowice) w domu tymczasowym. URATOWALIŚMY GO PRZED NIECHYBNĄ ŚMIERCIĄ, GDYŻ WIOSKOWI CHŁOPI ZASADZALI SIĘ NA NIEGO Z WIDŁAMI PONIEWAŻ WYJADAŁ IM KURY. Czarny, lekko tylko szarawy po bokach i na ogonie, biały dołem, kufa biała od spodu również. Dwie białe kropy nad oczami. Wygląd ma bardzo dostojny, ogon zawija na grzbiet - co powoduje, że nie mam pewności, co do rasy. Bardzo towarzyski, przyjacielski, inteligentny. Nie boi się ludzi. Z niektórymi psami bawi się doskonale, inne stara się zdominować, aktualnie ma kontakt z malamutem, z którym bardzo dobrze się rozumie. Bawi się z dziećmi. Pozwala pogrzebać w misce w czasie jedzenia. Dość samowolny, chociaż po paru dniach zaczyna reagować na komendy. Ma wielki opór do wchodzenia do samochodu. Jest zrozpaczony w czasie jazdy. Pilnie poszukujemy mu dobrego domu!!! Quote
Agnieszka88 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Może jakieś zdjęcia?To by się poogłaszało gdzieś chłopaka... Quote
katarzyna2105 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Witam, niestety mam mały problem z załączeniem zdjęć może Pani mogłaby mi pomóc? z góry serdecznie dziekuje Quote
Agnieszka88 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Proszę mi przesłać na maila to wstawię je tutaj. aga172@vp.pl Quote
karolina1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Coś tu wiadomo??? Co z psem ? Są zdjęcia? Quote
Agnieszka88 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jeszcze nie dostałam maila...Wciąż czekam... Quote
andzia69 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ten pies ma drugi watek i tam są zdjęcia: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/znaleziony-mix-am-sh-czarno-bialy-145497/?highlight=alaskan Quote
Recommended Posts