Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Montana - młoda, ok 2 letnia suka zabrana z olkuskiej mordowni do domu tymczasowego. Montana jest duża - większa niż owczarek, pięknie zbudowana - imponująca! Kocha ludzi, uwielbia być głaskana, przytulana, lubi się bawić - wyobraźcie sobie jak dużo radości daje miłość tak wielkiego psa! Montana ma w sobie pokłady miłości, którymi chce obdarzyć swojego człowieka! Zgadza się z psami, które zna, na obce szczeka, ale po pewnym czasie akceptuje.
Szukamy dla niej wspaniałego domu, gdzie będzie członkiem Rodziny, ona odwdzięczy się bezwarunkową miłością, a swoim wyglądem odstraszy każdego intruza.
Przed adopcją będzie wysterylizowana.

Montana jest w Bukownie koło Olkusza
504 588 874
zwierzaki.do.adopcji@gmail.com

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszka jak będziesz miała jej więcej zdjęć to wrzucaj od razu! :diabloti: Zakochałam się w niej normalnie. Jest taka duża, mocna, czarna... Taka typowa WOOF WOOF... Wiem, że to głupie określenie, ale nie wiem jak to inaczej nazwać :P

Posted

Chyba nie. Ja nie lubię małych psów :diabloti: Nigdy ich mieć nie chciałam :eviltong: A tego darcia ryja na duze psy, to najbardziej. Jakby moja czarna maiła taaakie wsparcie, to by robiłą co chciała :mad:

Posted

zerduszko napisał(a):
Chyba nie. Ja nie lubię małych psów :diabloti: Nigdy ich mieć nie chciałam :eviltong: A tego darcia ryja na duze psy, to najbardziej. Jakby moja czarna maiła taaakie wsparcie, to by robiłą co chciała :mad:

AMEN :lol: