Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 chicken napisał(a):Ale fajne stadko!!:loveu: Czy ja się też zaliczam do tego fajnego stadka? (lewy górny róg - to tak dla przypomnienia)? Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Czy ja się też zaliczam do tego fajnego stadka? (lewy górny róg - to tak dla przypomnienia)? Pzdr. zastanawialam sie czy to ty czy jakis ciekawski obserwator :lol: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Elitesse napisał(a):zastanawialam sie czy to ty czy jakis ciekawski obserwator :lol: A to ja jako ja i jako obserwator!:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Obserwator był obecny nie tylko na górce:razz: a o to dalsze losy dzikiej paczki wiewiórek skokole oko fociło z dołu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 agabass napisał(a):no to lecimy dalej Na fortowym terenie gdzie dużo trawy jest i wszędzie leżą kamienie węszyć zaczęły pewne psowate. Wyglądem zbliżone troche do lisa i może trochę do wiewiórki. Jak dłużej na nich spojrzeć to fajne mają skórki, na czapkę lub na rękawiczki nadać by się mogły hmm.... Wracając do tematu o to jak przebiegło szalone fortowanie gdzie latały piękne suczki i przystojni panowie :lol: to ja zamawiam szal z rudego futerka raz czapke z czarnego :evil_lol: Quote
Elitesse Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ja moje strasze ze na czapke i szalik je przerobie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Elitesse napisał(a):ja moje strasze ze na czapke i szalik je przerobie :evil_lol: :evil_lol: Też ładne kolorki będą!:lol::evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 no to przyjmujemy zamówienia na czapki szaliki i kurtki dla bobasów:evil_lol: Quote
agabass Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 W tej historii pojawią się sceny erotyczne - osoby niepełnoletnie proszę o wyłączenie monitorów. Z serii: Zaloty Goma - jak to mały rudzielec uwodził czarną nieznajomą. cóż mogę powiedzieć Gom zawsze miał słabość do szatynek i to wysokich :evil_lol: No coż mężczyźni drugi mój dresiarz Darek też dorasta i zaloty w jego wykonaniu są brutalne choć pod nadzorem Goma - biedna Hipusza a o to szczęśliwy Darek nieobawiajcie się z tej historii dzieci nie bedzie heheheh Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Z serii: Zaloty Goma - jak to mały rudzielec uwodził czarną nieznajomą. on ja uwodzi ?? on sie do nie perwersyjnie dobiera !! zero czulosci ! zero delikatnosci ! :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Elitesse napisał(a):on ja uwodzi ?? on sie do nie perwersyjnie dobiera !! zero czulosci ! zero delikatnosci ! :evil_lol: :evil_lol: oj koleżanko nie znasz Goma na zdjeciach może i tak wyszło a w rzeczywistości to on masuje drapie i podgryza ni ma brutalnośći czysta delikatność możesz zawsze zapytać wtajemniczonych :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Nonono ! Jakie seksualne klimaty ! :p :p :p Quote
Koma Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 a jak mu się oczy świecą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 agabass napisał(a):oj koleżanko nie znasz Goma na zdjeciach może i tak wyszło a w rzeczywistości to on masuje drapie i podgryza ni ma brutalnośći czysta delikatność możesz zawsze zapytać wtajemniczonych :evil_lol: :evil_lol: Agabass ma rację, było i drapania i podgryzanie i lizanko... Gra wstepna była zachowana. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Koma napisał(a): a jak mu się oczy świecą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oczy to sie świecą całej trójce! Ciekawe dlaczego? Pzdr. Quote
KaRa_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jaka czarna panienka zadowolona z tych zalotów:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Na zdjęciu może i zadowolona, ale w realu to trochę inaczej wygladało... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Agabassku - gdzieś Ty!? Melduj się... Pzdr. Quote
agabass Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Agabassku - gdzieś Ty!? Melduj się... Pzdr. jestem nieżywa po imieninach mamy ale zamierzam jutro wstawić nowe fotosy moich pociech :lol: :cool3: Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 :razz:u mnie sie czepiają psich jajek a tu sex na fotach:oops: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 agabass napisał(a):jestem nieżywa po imieninach mamy ale zamierzam jutro wstawić nowe fotosy moich pociech :lol: :cool3: Wycałuj Mamę od nas i życz DUżO DOBREGO!!! pzdr. Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Fajne psiska, bardzo mi się podobają. W szczególności rudaski! Boskie są! Quote
Recommended Posts