Asiaczek Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Rozumiem, że jak Agabassek znajdzie na mapie miejscowość Dresowo - to da nam znać? Pojedziemy tam i poznamy te piękne okolice, co? Może jakąś większą grupą...? Pzdr. Quote
agabass Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że jak Agabassek znajdzie na mapie miejscowość Dresowo - to da nam znać? Pojedziemy tam i poznamy te piękne okolice, co? Może jakąś większą grupą...? Pzdr. wszystko zależy od Dablika, czy mu się dresowo przyśni haha Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dresiarze pełny odlot;) Quote
agabass Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Dziś w menu podano panom o to takie spejały, którymi dzielni chłopcy ze smakiem się zajadali :) hrup hrup mniam mniam zjem to zaraz szyko sam mniam mniam hryo hrup zaeaz zapcham sobie dziub smacznego :eviltong: Quote
baskomaniak Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 mniamki, mniamki, chrupki, chrupki widzę dwa szczęśliwe dzióbki :multi: Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wędzone uszka - przysmak łakomczuszka!:lol: Pzdr. Quote
daga10011 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 niesamowite:crazyeye: .I one sie nie pobija????Moje musza kazde od drugiego kilka metrow byc oddalone w takich sytuacjach,bo wola sprawdzic,czy drugi moze ma co lepszego:roll: i jest bojka:mad: .Te baski mnie coraz bardziej zadziwiaja:loveu: :lol: .Piekne sa:loveu: Quote
agabass Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 daga10011 napisał(a):niesamowite:crazyeye: .I one sie nie pobija????Moje musza kazde od drugiego kilka metrow byc oddalone w takich sytuacjach,bo wola sprawdzic,czy drugi moze ma co lepszego:roll: i jest bojka:mad: .Te baski mnie coraz bardziej zadziwiaja:loveu: :lol: .Piekne sa:loveu: hahhaha spokojnie potrafią dym rozkręcić, ale czasem nie przeszkadza im wspólne jedzenie oczywiście wymiana smakołyków wtrakcie jedzenia trwa hahahah Quote
daga10011 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 no ja nie wiem...nadal przekonana nie jestem,ze Baski to psy z tej planety:lol: .Moje nawet na sekunde by tak obok siebie nie lezaly z takimi pysznosciami:lol: .Zadyma-zadyma,wymiana-wymiana,ale zeby tak blisko siebie lezec???????:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Żeby Cię pocieszyć, to powiem, że nie wszystkie baski tak mają. Ja np. jak daję kosteczki, to muszę dać każdemu z osobna i na dodatek muszę je porozdzielać po całym mieszkaniu. Dlaczego? Bo zaraz zaczną na siebie powarkiwać a po chwili sprawdzać, czy kolega-brat-siostra-matka itp. nie mają lepszej kosteczki...:lol::evil_lol: Pzdr. Quote
daga10011 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Asiaczek-no to mnie przekonalas,ze jednak Baski to psy:lol: .Bo moje leony wlasnie tak maja ..ale i tak zazdraszczam takiej symbiozy-moze nawet chwilowej,ale jednak mozliwej:lol: :loveu: . Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Sama przecież wiesz najlepiej, że bardzo dużo zależy od właściciela. I u mnie np. 3 samce żyją obok siebie i tylko czasami dochodzi do spięć, np. gdy jest cieczka w domu... A w tym roku, podczas 2 cieczek, tylko raz była "awanturka".W sumie skończyło się na olbrzymim hurgocie, było trochę krwi, ale "strat" jako takich - nie byo. A więc i baski to też PSY.:lol: Quote
agabass Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 O to Panie i Panowie porcja fortowych szaleństw Na pierwszy ogień idzie mój skarbelek Gomelek:evil_lol: Jak zwykle Pan G rozmarzył do reszty się samotny zwiadowca A o to Hipusza bratnia Goma dusza:evil_lol: też ma skłonności do rozmyśleń zapatrzona zasłuchana - piękność moja Następna Pani to Żelinka rozkoszna lalunia Dżezik z Hipuszą Dżezik z Gomem Felka Dablik I teraz z serii mroczne zjawy z dzikiej trawy nastepowo-pustynne cdn Quote
baskomaniak Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ach te śliczności :multi: lecę z głaskami do Hipolinki :multi: i przybić pionę Krążelce :multi: Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 No i co Ty tam kłapałaś, że zdjęcia nie wyszły...?! Oj, Agabass... Pzdr. Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ale fantastyczne zdjęcia. Jakie oni minki robią. Quote
agabass Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 no to lecimy dalej Na fortowym terenie gdzie dużo trawy jest i wszędzie leżą kamienie węszyć zaczęły pewne psowate. Wyglądem zbliżone troche do lisa i może trochę do wiewiórki. Jak dłużej na nich spojrzeć to fajne mają skórki, na czapkę lub na rękawiczki nadać by się mogły hmm.... Wracając do tematu o to jak przebiegło szalone fortowanie gdzie latały piękne suczki i przystojni panowie :lol: cdn:razz: Quote
Alka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 wow, ile foteczek :multi: fajne spotkanko :loveu: Quote
Recommended Posts