Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rozumiem, że jak Agabassek znajdzie na mapie miejscowość Dresowo - to da nam znać? Pojedziemy tam i poznamy te piękne okolice, co? Może jakąś większą grupą...?
Pzdr.

wszystko zależy od Dablika, czy mu się dresowo przyśni haha

Posted

Dziś w menu podano panom o to takie spejały, którymi dzielni chłopcy ze smakiem się zajadali :)

hrup hrup mniam mniam zjem to zaraz szyko sam

mniam mniam hryo hrup zaeaz zapcham sobie dziub

smacznego :eviltong:

Posted

niesamowite:crazyeye: .I one sie nie pobija????Moje musza kazde od drugiego kilka metrow byc oddalone w takich sytuacjach,bo wola sprawdzic,czy drugi moze ma co lepszego:roll: i jest bojka:mad: .Te baski mnie coraz bardziej zadziwiaja:loveu: :lol: .Piekne sa:loveu:

Posted

daga10011 napisał(a):
niesamowite:crazyeye: .I one sie nie pobija????Moje musza kazde od drugiego kilka metrow byc oddalone w takich sytuacjach,bo wola sprawdzic,czy drugi moze ma co lepszego:roll: i jest bojka:mad: .Te baski mnie coraz bardziej zadziwiaja:loveu: :lol: .Piekne sa:loveu:

hahhaha spokojnie potrafią dym rozkręcić, ale czasem nie przeszkadza im wspólne jedzenie oczywiście wymiana smakołyków wtrakcie jedzenia trwa hahahah

Posted

no ja nie wiem...nadal przekonana nie jestem,ze Baski to psy z tej planety:lol: .Moje nawet na sekunde by tak obok siebie nie lezaly z takimi pysznosciami:lol: .Zadyma-zadyma,wymiana-wymiana,ale zeby tak blisko siebie lezec???????:crazyeye:

Posted

Żeby Cię pocieszyć, to powiem, że nie wszystkie baski tak mają. Ja np. jak daję kosteczki, to muszę dać każdemu z osobna i na dodatek muszę je porozdzielać po całym mieszkaniu. Dlaczego? Bo zaraz zaczną na siebie powarkiwać a po chwili sprawdzać, czy kolega-brat-siostra-matka itp. nie mają lepszej kosteczki...:lol::evil_lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek-no to mnie przekonalas,ze jednak Baski to psy:lol: .Bo moje leony wlasnie tak maja ..ale i tak zazdraszczam takiej symbiozy-moze nawet chwilowej,ale jednak mozliwej:lol: :loveu: .

Posted

Sama przecież wiesz najlepiej, że bardzo dużo zależy od właściciela. I u mnie np. 3 samce żyją obok siebie i tylko czasami dochodzi do spięć, np. gdy jest cieczka w domu... A w tym roku, podczas 2 cieczek, tylko raz była "awanturka".W sumie skończyło się na olbrzymim hurgocie, było trochę krwi, ale "strat" jako takich - nie byo. A więc i baski to też PSY.:lol:

Posted

O to Panie i Panowie porcja fortowych szaleństw

Na pierwszy ogień idzie mój skarbelek Gomelek:evil_lol:
Jak zwykle Pan G rozmarzył do reszty się

samotny zwiadowca

A o to Hipusza bratnia Goma dusza:evil_lol:

też ma skłonności do rozmyśleń

zapatrzona zasłuchana - piękność moja

Następna Pani to Żelinka

rozkoszna lalunia

Dżezik z Hipuszą

Dżezik z Gomem

Felka

Dablik

I teraz z serii mroczne zjawy z dzikiej trawy nastepowo-pustynne

cdn

Posted

no to lecimy dalej
Na fortowym terenie gdzie dużo trawy jest i wszędzie leżą kamienie węszyć zaczęły pewne psowate. Wyglądem zbliżone troche do lisa i może trochę do wiewiórki. Jak dłużej na nich spojrzeć to fajne mają skórki, na czapkę lub na rękawiczki nadać by się mogły hmm.... Wracając do tematu o to jak przebiegło szalone fortowanie gdzie latały piękne suczki i przystojni panowie :lol:

cdn:razz: