agabass Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Jak to Dr Maczo sprawdzał bicie serca dzielnemy Gromezowi coż to się stało...... Badania się przeciągały Dr Maczo nie mógł odnaleźć przyczyny usłyszał szmery w mózgu ..... nie to nie był szum w uszach... to była miłość Dablik: Brednie... aaaaaaa to tylko lenistwo uwierzcie. Gomez: Ja ci zaraz dam brednie miłość podobna jest do lenistwa tak saMO powala :evil_lol: Dablik: Może i racja jak tak popatrzę na Macza to stwierdzam, że Dr M wpadł w szpony amora czy jakaś tam strzała go ubodła pomieszało mi się lekko. Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A Dablika to nic nie ustrzeliło, bo ten jego rozmarzony wzrok coś mi mówi... Pzdr. Quote
agabass Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Asiaczek napisał(a):A Dablika to nic nie ustrzeliło, bo ten jego rozmarzony wzrok coś mi mówi... Pzdr. oczywiście, że ustrzeliło miłość o imieniu Leniwa Poduszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Kurczaki, a w jakim kolorze jest "Leniwa Poduszka"?;) I ta miłość to chyba już trwa, trwa i trwa... Pzdr. Quote
agabass Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Kurczaki, a w jakim kolorze jest "Leniwa Poduszka"?;) I ta miłość to chyba już trwa, trwa i trwa... Pzdr. jak to w jakim krwistym ...... hmm a ta miłość to z minuty na minute kwitnie ;) :loveu: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dr Maczo:loveu:z pacjetem :evil_lol: biedny Gomziu :evil_lol: Quote
agabass Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dr Maczo:loveu:z pacjetem :evil_lol: biedny Gomziu :evil_lol: oj biedny biedny :evil_lol: :evil_lol: kto by pomyślał Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 agabass napisał(a):jak to w jakim krwistym ...... hmm a ta miłość to z minuty na minute kwitnie ;) :loveu: ...i Dablik z minuty na minutę coraz głębiej w nią się wtapia... Pzdr. Quote
agabass Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Asiaczek napisał(a):...i Dablik z minuty na minutę coraz głębiej w nią się wtapia... Pzdr. żenby tylko się nie zatopił :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nie, on się wtapia i nurza w odmętach, ale nie zatapia się... Pzdr. Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: szmery w mózgu :evil_lol: Quote
agabass Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Dziś już bez szmerów w mózgu raczej relaksacja w istnie psiowym wykonaniu Kilka fotek moich wiewiórek wiewiórka europejska wiewiórka kanadyjska A o to i koleżanaka Czaka wielkie niuchanie - czyli poszukiwanie ukrytych orzechów prawdziwy byk w dole a o to pani Czaki Iga co to za krzyki chłopcy nic Quote
Asiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Pierwszy raz (chyba) widzę Czakę na zdjęciach. Wydaje mi się lekko wydłuzona, ale to może takie zdjęcie...? Bardzo chciałabym spotkać się na spacerku z Agabasskiem i Czaką + Jej Pańcią. Pzdr. Quote
Savannah Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Asiaczek napisał(a): Wydaje mi się lekko wydłuzona, ale to może takie zdjęcie...? też tak pomyślałam że,suczka jest wydłużona choć faktycznie może być to wina zdjęcia Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Maczo ma strasznie gustowną poduszeczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='dbsst']Maczo ma strasznie gustowną poduszeczke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe czy gustownej poduszce wygodnie heheheh Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :evil_lol: :evil_lol: może i nie wygodnia ale napewno ciepło w ucho :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Jakie fajne wiewiórki :loveu: szkoda że ich jeszcze nie miałam okazji spotkać na żywo :shake: śliczne baski! Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dbsst napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: może i nie wygodnia ale napewno ciepło w ucho :evil_lol: :evil_lol: a czasami moze byc i mokro :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 PIKA - Ty Złośliwko!!! Czepiasz sie biednego Maczunia... A co on, nieborak winny, że mu Bozia dała za dużo śliny?!:evil_lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Asiaczek']PIKA - Ty Złośliwko!!! Czepiasz sie biednego Maczunia... A co on, nieborak winny, że mu Bozia dała za dużo śliny?!:evil_lol: Pzdr.no wreszcie ktoś wział w obronę koffanego Maczunia:loveu: ej gdzieś ty wlazł :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Oj, jednak długaśna jest sunia. i mały grubasek z niej... Pzdr. Quote
agabass Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Oj, jednak długaśna jest sunia. i mały grubasek z niej... Pzdr. teraz Czaka schudła i już aż taką parówką nie jest a czy jest wydłużona hmm napewno jest trochę dłuższa od Gomeza Debe Pika Gomowi napewno ciepło i głucho a mokro to tylko jak Maczo pije z chłopakami wodę lub czeka na wyżerkę heheheh Quote
Recommended Posts