agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Tego Dulce nie pokażę.napewno:p to się okarze jak dowód wyrobi:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Mialaś chyba dar jasnowidzenia:-o ,właśnie dzisiaj zgłosiłam Dulke w zwiazku kynolog.i czekamy na ro....dowód:lol: :lol: Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Mialaś chyba dar jasnowidzenia:-o ,właśnie dzisiaj zgłosiłam Dulke w zwiazku kynolog.i czekamy na ro....dowód:lol: :lol: :lol: :lol: :cool3: a jak jestemn prawie wróżką :lol: Quote
BoJa2 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 agabass napisał(a)::lol: :lol: :cool3: a jak jestemn prawie wróżką :lol: Dobrze,że nie czarownicą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Dobrze,że nie czarownicą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stąpasz po cienkim lodzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nie wiesz skąd ja znam ten park? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Agabassek = czarodziejassek. Aga, a udało Ci się pozyczyc płytę? Pewnie zapomniałaś, co? Przyznaj się. Pzdr. Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='Asiaczek']Agabassek = czarodziejassek. Aga, a udało Ci się pozyczyc płytę? Pewnie zapomniałaś, co? Przyznaj się. Pzdr. spokojnie zrobi się Pika ciekawe skąd Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No to OK. Ja tylko tak, dla przypomnienia, bo mi zalezy... Pzdr. Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :placz:Agabasku zrób odnośnik do galerii w banerku , bo ja sie tyle naszukam za każdym razem:razz: oj co za demoralizacja młodzieży:cool3: Quote
agabass Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:Agabasku zrób odnośnik do galerii w banerku , bo ja sie tyle naszukam za każdym razem:razz: oj co za demoralizacja młodzieży:cool3: niestety nie wiem jak to się robi:shake: Quote
baskomaniak Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='agabass']niestety nie wiem jak to się robi:shake: Spieszę z pomocą Wstaw do podpisu w miejsce obecnego wpisu poniższy ciąg: [HTML][/HTML] Pozdrawiam. Quote
agabass Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='baskomaniak']Spieszę z pomocą Wstaw do podpisu w miejsce obecnego wpisu poniższy ciąg: [html][/html] Pozdrawiam. dzięki już wstawiam Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 działa :eviltong: ale niektórzy chyba mają odnośnik do ostatniego ostatniego posta, a u ciebie jest do pierwszego - ale nie wiem jak to sie robi :evil_lol: Quote
agabass Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 malawaszka napisał(a):działa :eviltong: ale niektórzy chyba mają odnośnik do ostatniego ostatniego posta, a u ciebie jest do pierwszego - ale nie wiem jak to sie robi :evil_lol: hahahha śmiej się śmiej bo ja też nie wiem Quote
BoJa2 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sie meldujemy w dniu dzisiejszym,żeby znów nie było,ze nikogo Tu nie ma:lol: Quote
agabass Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 sesja parkowa cóż to za piękna rozgrywka Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 w co chłopaki grali??? bo coś pilki nie widać :razz: Quote
misiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='agabass'] Można wiedzieć jaki wynik meczu?:lol: Quote
baskomaniak Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Jest piłeczka :multi: A w co grają? hokej na trawie? golf? tenis? ... ? [SIZE="1"]A tak przy okazji, podpisuję listę obecności ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
agabass Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='baskomaniak']Jest piłeczka :multi: A w co grają? hokej na trawie? golf? tenis? ... ? A tak przy okazji, podpisuję listę obecności ;) :evil_lol: hahaha bystre oko baskomaniaka chciałam zauważyć, że jak psy małe to i piłka mała nikt nie zgadł moje dranie najlepiej grają w piłkę ręczną :evil_lol: :evil_lol: a co do wyniku to trudno określić kto wygrał dziś tylko mordeczki Dablini z Ordim Quote
baskomaniak Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='agabass']...moje dranie najlepiej grają w piłkę ręczną :evil_lol: :evil_lol: ... No to niech będzie piłka łapęczna. A ta w wykonaniu Dabliczka i Gomezka to jej odmiana zwana „BASENJISBOOL”, w której główna zasada brzmi: „Jak się nie zagapię, to pierwszy z złapię” [SIZE="1"]aha, niniejszym podpisuję listę obecności ;) :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='baskomaniak']No to niech będzie piłka łapęczna. A ta w wykonaniu Dabliczka i Gomezka to jej odmiana zwana „BASENJISBOOL”, w której główna zasada brzmi: „Jak się nie zagapię, to pierwszy z złapię” aha, niniejszym podpisuję listę obecności ;) :evil_lol: Pozdrawiam. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne nowe terminy;) Witam i czekam ..... Quote
agabass Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 no ja też lubię neologizmy sama dziennie z kilka wymyślam a co :evil_lol: jestem w tym dobra baskomaniaku karta podbita ;) Quote
Recommended Posts