agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):wiesz to te bokserskie nawyki najpierw robisz potem myslisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu naszczescie i o dziwo myśl była zaraz za prawie czynem :evil_lol: :evil_lol: a jak pozaprawie to luz i wszystko jasne :drinking: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):a jak pozaprawie to luz i wszystko jasne :drinking: nie jechalam do pacjentki Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):nie jechalam do pacjentki tylko ty wiesz gdzie jechałaś hahah wierze przecie Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):tylko ty wiesz gdzie jechałaś hahah wierze przecie dobra kofane ide wypić pifko i polenic się troszku życze wam wszystkim kolorowych i przyjemnych tajemniczych i sennych ;) Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :multi: ale kochaniutki Karolliniii :loveu: :loveu: :loveu: superanckie macie oczęta z siorką :loveu: :cool1: Quote
agabass Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: ale kochaniutki Karolliniii :loveu: :loveu: :loveu: superanckie macie oczęta z siorką :loveu: :cool1: wymieniamy się hahahah czasem Quote
agabass Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 a o to nasz kumpel Urwis i jego Pancio Nale Quote
agabass Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Alu prawie nikt nie dorówna powalającemu urokowi mego Goma nawet ja :evil_lol: :lol: ;) Asiaczku może żyje miłości kto wie Quote
agabass Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 I żeby nie było że nie mam zdjęć ze swoimi marinsami o to trójka Drombo ktoś nas chyba obserwuje Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ohohoo jakiś podglądacz Was śledził :lol: Quote
misiaczek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='agabass'] Agabass,Twoje chłopaki bardzo przystojne :).Mają taki,jak lubię diablikowaty błysk w oku ;). Świetna rodzinna fotka.Jacy wszyscy zgodni :).Pełen luz :). Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='agabass'] Alu widać chyba kto tu rzadzi taki jeden rudzielec i to władcze spojrzenie hehe " Ona jest moja" a ci dwaj obok to piętaszki Sliczna foteczka :loveu::loveu::loveu: jaka idylla :loveu: a Gomez nie tylko wzrok ma władczy ale i łapeczkę wymownie położył :loveu: Quote
agabass Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 dziś natrafiłam na fotki parkowe z lipca - postanowiłłam więc pzredstawić wam ludzką część ekipy parkowej wprawdzie to nie wszyscy ale warto zobaczyć w jakim towarzystwie obracają się moje mongoliony A o to Asia i jej owczarka Roxana a to małe basenji to już wam znana Czaka zaraz będzie jej pani Iga to pani Czaki ta z długimi włosami a obok niej Kasia pani Majki a Majka to ta co wącha Roxanę A teraz sesja z Panią Alą - piesek gordon seterka Zula ukochana mego Goma tak na marginesie i z nią Dab zdrajca a obok nich Roxi a pani Roxi za chwilę czy to miłość co tam Ala chowa no co? No i tu od prawej Pani Donata z pisekiem goldenkiem Ordim pod nogami Obok Pani Roksi oj i imie wyleciało mi z głowy awaria oraz Gom z Alą hmm nie tylko kocha Zulę i to na razie tyle Quote
agabass Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 hmm ale tu pusto :cool1: no to na dobry początek dnia moje ukochane z najukochańszych Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jestem chyba jedyną osobą tu zaglądającą :evil_lol: no to na razie fotek nie bedzie bo i po co :cool1: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nieprawda! ja tu byłam wczoraj i dzisiaj też jestem. Ale pracuję nad moją stroną, tzn. wstawiam zaległości... Sama zobacz, ile tam jest nowości! I na topiku w-wskim tez powstawiałam zdjęcia... Został mi jeszcze Chorzów. Może dzisiaj będę miała płytę. Pzdr. Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 aaaaahahah jaki mały pełzaczek Dablika molestuje :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A Dablik = Siła Spokoju! (przynajmniej w tej chwili, co?). Pzdr. Quote
baskomaniak Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='agabass']jestem chyba jedyną osobą tu zaglądającą :evil_lol: no to na razie fotek nie bedzie bo i po co :cool1: :lmaa: :zly7: Zaglądam codziennie, nie widać? :evil_lol: Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='baskomaniak']:lmaa: :zly7: Zaglądam codziennie, nie widać? nie ... widać :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 agabass napisał(a):jestem chyba jedyną osobą tu zaglądającą :evil_lol: no to na razie fotek nie bedzie bo i po co :cool1: Ja tu jestem codziennie;) Nawet Dulka nauczyła się od twoich chłopaków siedzenia na parapecie:lol: Quote
agabass Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja tu jestem codziennie;) Nawet Dulka nauczyła się od twoich chłopaków siedzenia na parapecie:lol: no to fajnie, że chłopcy w czymś pomogli :evil_lol: oni to zawsze dobry pzrykład dają, a o to jeden z nich ......:sg168: Gomez: Jestem pełnoletni będę palił a co raz się żyje i rak mnie nie zabije :evil_lol: Dablik: A ja to nawet ich o to nie pytam tylko palę i tak powiedzą nie to se ćmule. Pełna demoralizacja a co. Gomez: No to co jest on młotrzy to ja też. Oj chyba się za nich wezmę :mad: :mad: Przestroga: Palenie zabija - nie tylo ludzi - bierni palacze są wszędzie. niech nikt nie bierze z nich przykładu Quote
Recommended Posts