Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
wiesz to te bokserskie nawyki najpierw robisz potem myslisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tu naszczescie i o dziwo myśl była zaraz za prawie czynem :evil_lol: :evil_lol:

a jak pozaprawie to luz i wszystko jasne :drinking:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
tylko ty wiesz gdzie jechałaś hahah wierze przecie

dobra kofane ide wypić pifko i polenic się troszku życze wam wszystkim kolorowych i przyjemnych tajemniczych i sennych ;)

Posted

[quote name='agabass']
Alu widać chyba kto tu rzadzi taki jeden rudzielec i to władcze spojrzenie hehe " Ona jest moja" a ci dwaj obok to piętaszki

Sliczna foteczka :loveu::loveu::loveu: jaka idylla :loveu:

a Gomez nie tylko wzrok ma władczy ale i łapeczkę wymownie położył :loveu:

Posted

dziś natrafiłam na fotki parkowe z lipca - postanowiłłam więc pzredstawić wam ludzką część ekipy parkowej wprawdzie to nie wszyscy ale warto zobaczyć w jakim towarzystwie obracają się moje mongoliony
A o to Asia i jej owczarka Roxana

a to małe basenji to już wam znana Czaka zaraz będzie jej pani

Iga to pani Czaki ta z długimi włosami a obok niej Kasia pani Majki a Majka to ta co wącha Roxanę

A teraz sesja z Panią Alą - piesek gordon seterka Zula ukochana mego Goma tak na marginesie
i z nią Dab zdrajca a obok nich Roxi a pani Roxi za chwilę

czy to miłość

co tam Ala chowa no co?

No i tu od prawej Pani Donata z pisekiem goldenkiem Ordim pod nogami Obok Pani Roksi oj i imie wyleciało mi z głowy awaria oraz Gom z Alą hmm nie tylko kocha Zulę

i to na razie tyle

Posted

Nieprawda! ja tu byłam wczoraj i dzisiaj też jestem.
Ale pracuję nad moją stroną, tzn. wstawiam zaległości... Sama zobacz, ile tam jest nowości! I na topiku w-wskim tez powstawiałam zdjęcia...
Został mi jeszcze Chorzów. Może dzisiaj będę miała płytę.
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
jestem chyba jedyną osobą tu zaglądającą :evil_lol: no to na razie fotek nie bedzie bo i po co :cool1:

Ja tu jestem codziennie;) Nawet Dulka nauczyła się od twoich chłopaków siedzenia na parapecie:lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja tu jestem codziennie;) Nawet Dulka nauczyła się od twoich chłopaków siedzenia na parapecie:lol:
no to fajnie, że chłopcy w czymś pomogli :evil_lol: oni to zawsze dobry pzrykład dają, a o to jeden z nich ......:sg168:
Gomez: Jestem pełnoletni będę palił a co raz się żyje i rak mnie nie zabije :evil_lol:

Dablik: A ja to nawet ich o to nie pytam tylko palę i tak powiedzą nie to se ćmule.

Pełna demoralizacja a co.
Gomez: No to co jest on młotrzy to ja też.

Oj chyba się za nich wezmę :mad: :mad:
Przestroga: Palenie zabija - nie tylo ludzi - bierni palacze są wszędzie.

niech nikt nie bierze z nich przykładu