agabass Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='dbsst']ciągle mam wpaść do Ciebie do pracy i jakoś mi to nie wychodzi :shake: no no lepiej przyjdź tylko powiedz kiedy bo może mnie nie być ale zapraszam serdecznie wasia hahah hahah została podglądaczem dobre :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Oj współczujemy tym kompem:shake: Wiem jak to jest, bo sama mialam tak pre razy pelno waznych plikow, a tu komputer siada Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :cool3:oj wiem jak to boli jak nasz przyjaciel kompik zachoruje:cool3:trzymaj się cieplutko i wrzucaj do świnki na naprawę ;)/ ja mam nowy wentylatorek w kompie zamiast spodni:evil_lol:/ Proszę wyściskać moich kolegów :pGomziastego , Diablatego i ;)Dużego Brata :p Quote
agabass Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:oj wiem jak to boli jak nasz przyjaciel kompik zachoruje:cool3:trzymaj się cieplutko i wrzucaj do świnki na naprawę ;)/ ja mam nowy wentylatorek w kompie zamiast spodni:evil_lol:/ Proszę wyściskać moich kolegów :pGomziastego , Diablatego i ;)Dużego Brata :p USCISKAM WYPIESZCZE WYTARGAM ;) Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='agabass']USCISKAM WYPIESZCZE WYTARGAM ;):evil_lol:zapomniałaś dodać wycałuję i wytarmoszę ;) Quote
Koma Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 ooo współczuję problemów z kompem :shake: jak mu dobrze :p Quote
agabass Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :evil_lol: w celu ożywienia grobowca moje twory hihihihih:evil_lol: Jak zawsze niezmienne muflony hihihi I w swych naturalnych pozach dobrej sennej i pieknej buziaki Quote
Asiaczek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='agabass']:evil_lol: w celu ożywienia grobowca moje twory hihihihih:evil_lol: Jak zawsze niezmienne muflony hihihi Śliczne, piętrowe muflonki!:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 malawaszka napisał(a):jenyy Dablik na krawędzi :eek2: Waszeczko a po czym poznałaś, że to Dablik ciekawa jestem hehehe Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 JEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Chłopaki -Rozrabiaki wróciły!!!! Aż mi się humor z rańca poprawił:lol: Wyściskaj i wycałuj te pysie. Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :multi::multi::multi:Agabasku , odkopuj swoje wykopalisko;) Moje miziańce:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 no to się pomiziamy hihhihihihi trochę ludziów dwa takie same paszczaki - siostrzane - nosowe podobieństwo kto tu kogo bardziej kocha a o to i Karoollo czy lalla jakaś ? no i ciociowujuniokarolowe a to z domu z innej beczki - psiowe szczęście niezłe co? Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='agabass']no to się pomiziamy hihhihihihi trochę ludziów dwa takie same paszczaki - siostrzane - nosowe podobieństwo :lol: :lol: :lol: Podobieństwo uderzajace.Prawie jak Diablika i Gomeza:evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dobre dobre hahahahah:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Zapraszany na poprzednia strone kto jeszcze tam nie byl Dablik: Powiem ci Gomie coś na ucho tak dawno nas tu nie było, że o nas zapomnieli. Gomez: No to co może ich poszukamy? Gomez: Gdzie oni mogą być hmmm...... Gomez: Nic nie widzę. Dablik: A ja wytropiłem internetowy zapach hmmm.... Gomez: No to pędem za śladem bo zaniknie. Dablik: Pełen napęd. Gomez: Na kurczaka słyszę jakies szybkie łącze czy co Dablik: Ja to już straciłem nadzieję. Gomez: Nie łam się bracie bedzie dobrze zobaczysz. hihihihi ach ci moi chłopcy i ich wyobraźnia :lol: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 i coś dla was przyrodnicy i podróżnicy moje tajemnicze miejsca Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='agabass']no to się pomiziamy hihhihihihi trochę ludziów dwa takie same paszczaki - siostrzane - nosowe podobieństwo :lol: :lol: :lol: Podobieństwo uderzajace.Prawie jak Diablika i Gomeza:evil_lol: :evil_lol::razz:u nas mial być ten sam komentarz :p o kurce i Karollo i Maczunio -Wielki Brat;) i Gomziowaty i Diablikowaty i siostrzyczka;) Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Alu widać chyba kto tu rzadzi taki jeden rudzielec i to władcze spojrzenie hehe " Ona jest moja" a ci dwaj obok to piętaszki Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 jaki dream team hahahha super widziałam Twoją siostrę ostatnio z Maczusiem koło was niestety jechałam busem i nie mogłam sie pokłonić :placz: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a): widziałam Twoją siostrę ostatnio z Maczusiem koło was niestety jechałam busem i nie mogłam sie pokłonić :placz: spokojnie będą jeszcze razy nierazy do skłonów :evil_lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):spokojnie będą jeszcze razy nierazy do skłonów :evil_lol: :lol: hahah no myśle bo w pierwszej chwili chciałam skakac z busa ale zatrzymało mnie juz kilkunastowo minutowe spóźnienie :placz: Quote
agabass Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):hahah no myśle bo w pierwszej chwili chciałam skakac z busa ale zatrzymało mnie juz kilkunastowo minutowe spóźnienie :placz: dobrze, że się opamiętałaś dziewczyno :lol: bo by miazga była Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 agabass napisał(a):dobrze, że się opamiętałaś dziewczyno :lol: bo by miazga była wiesz to te bokserskie nawyki najpierw robisz potem myslisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tu naszczescie i o dziwo myśl była zaraz za prawie czynem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts