agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pa fotki w nagrodę będą :razz: Alu dla ciebie jasne, że bedą i to pewnie dziś, ale teraz lecę sprzątać bo sajgon u mnie straszny Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Alka']będą fotki, będą fotki:multi::multi::multi::pdla mnie będą :eviltong: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 proszę trochę moich mortadellek PLAŻOWANIE CZAS ZACZĄĆ Gomez: Jak wiecie jesteśmy światowi chłopcy i lubimy czasem zaszaleć i czasem odpocząć. Jak chcemy odpocząć to plażujemy. I tak było tym razem. Warto też pokazać jak to plażuje nasz Pancio, bo Panci to tylko cienie możecie zobaczyć hehehehe - zawsze szaleje z aparatem. Można pomyśleć, że wcale jej z nami nie było. Dablik: No i PAncio to mi obiecał, że jak już będę dorosły to pozwoli mi dosiąść tego zielonego polnego konika o mam na niego ochotę, ale wody się troche bojkam. Pancio i jego Pasikonik I kolega Pancia A my tym czasem sjesta. Gomez: I jak przystało po prawdziwym odpoczynku zapasy - szaleństwo i gonitwy. Po gonitwach trochę wody dla ochłody Dablik: A po kąpieli grill - kiełbaśno - kurczakowy jupi. Gomez: Jaki plan może coś ukradniemy, bo obawiam się, że nie dadzą nic Dablik: Dobra ty od frontu ja od tyłu. Jeronimo. Przyczajony Gom ukryty Dab Dablik: Poczekam trochę to zmiękną i coś napewno doastanę. Gomez: A ja posłucham może coś komuś upadnie hehehe od czego ma się te uchole :). cdn Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Super :multi: :multi: Zawsze powtarzam że jeden piesek to wypieszczony piesek ale dwa i więcej to szczęśliwe psy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Pysia']Super :multi: :multi: Zawsze powtarzam że jeden piesek to wypieszczony piesek ale dwa i więcej to szczęśliwe psy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba wypjaszczony hhahaha tu by bardzie pasowało :evil_lol: :lol: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 KaRa jak widzisz udało mi się rybkę złowić i grill był :lol: smakowity :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='agabass']KaRa jak widzisz udało mi się rybkę złowić i grill był :lol: smakowity :evil_lol: A duzo osci miala?:evil_lol: Quote
agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 KaRa_TC napisał(a):A duzo osci miala?:evil_lol: prawie wcale i była słodka ;) Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='agabass']chyba wypjaszczony hhahaha tu by bardzie pasowało :evil_lol: :lol: A widziałaś kiedys wypiaszczonego niufa ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie trzeba łopatą zbierać do worka piasku bo sam przynosi ;) Quote
agabass Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Pysia napisał(a):A widziałaś kiedys wypiaszczonego niufa ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie trzeba łopatą zbierać do worka piasku bo sam przynosi ;) czyli co - porzyteczny pies i uratuje tonącego i piaskownice piaskiem zapełni hahahaa Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 agabass napisał(a):czyli co - porzyteczny pies i uratuje tonącego i piaskownice piaskiem zapełni hahahaa Ostatnio sprzedaję ten piach znajomym ;) Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ale fajne plaż chłopaki :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi: są foteczki ...są tylko ciekawe czy chłopaki coś zdobyli z tego grila :razz: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Agabassek - napisz, jak to bylo z tym grille dla łobuzków psiowych. Co im sie udało zdobyć i dlaczego tak mało?:evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Agabassek - napisz, jak to bylo z tym grille dla łobuzków psiowych. Co im sie udało zdobyć i dlaczego tak mało?:evil_lol: Pzdr. na grillu było sympatycznie pojadło się pobiegało, pokąpało i poopalało, a póżniej do domu wystartowało hahah niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra Quote
Basia&Safi Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 super sie wybawili :):):) napewno sie im bardzo podoalo :):):):) Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Aga ? Czemu tak mało moich miłości ??? :roll: :roll: :roll: Tak bym jakis portrecik chciała ... Bądź człowiekiem ... :-( Quote
Asiaczek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 agabass napisał(a):na grillu było sympatycznie pojadło się pobiegało, pokąpało i poopalało, a póżniej do domu wystartowało hahah niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra Komputer możesz pożyczyć ode mnie. Jak chcesz. Wiesz, ze mam już nowy zestaw. Pzdr. Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 agabass napisał(a):,niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra nie smutkaj mnie moja kochana :placz: Quote
agabass Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Komputer możesz pożyczyć ode mnie. Jak chcesz. Wiesz, ze mam już nowy zestaw. Pzdr. dzięki Asiaczku, ale raczej zależy mi na zawartości moje kompa - nie poprzegrywałam nic - oczywiście bo po co - tragedia będzie pewnie jeszcze trochę trwała, bo kasy nie mam na naprawe Tak to już jest jak kochankiem staje się komputer i aparat i jak tu bez nich żyć dobrze, że chociaż aparat jeszcze się nie wykończył bo to już by mnie załamało. Debe nie smutakaj się wystarczy, że ja smutna - i co tylko komp w pracy pozostał :shake: Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ooo nieee szybko reanimuj kompika - kogo będę po cichutku podglądać jak basków bobasków nie będzie??? :placz: Quote
dbsst Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ciągle mam wpaść do Ciebie do pracy i jakoś mi to nie wychodzi :shake: Quote
Recommended Posts