Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pa fotki w nagrodę będą :razz:
Alu dla ciebie jasne, że bedą i to pewnie dziś, ale teraz lecę sprzątać bo sajgon u mnie straszny

Posted

proszę trochę moich mortadellek

PLAŻOWANIE CZAS ZACZĄĆ
Gomez: Jak wiecie jesteśmy światowi chłopcy i lubimy czasem zaszaleć i czasem odpocząć. Jak chcemy odpocząć to plażujemy. I tak było tym razem. Warto też pokazać jak to plażuje nasz Pancio, bo Panci to tylko cienie możecie zobaczyć hehehehe - zawsze szaleje z aparatem. Można pomyśleć, że wcale jej z nami nie było.

Dablik: No i PAncio to mi obiecał, że jak już będę dorosły to pozwoli mi dosiąść tego zielonego polnego konika o mam na niego ochotę, ale wody się troche bojkam.

Pancio i jego Pasikonik

I kolega Pancia

A my tym czasem sjesta.

Gomez: I jak przystało po prawdziwym odpoczynku zapasy - szaleństwo i gonitwy.

Po gonitwach trochę wody dla ochłody

Dablik: A po kąpieli grill - kiełbaśno - kurczakowy jupi.

Gomez: Jaki plan może coś ukradniemy, bo obawiam się, że nie dadzą nic
Dablik: Dobra ty od frontu ja od tyłu. Jeronimo.

Przyczajony Gom ukryty Dab

Dablik: Poczekam trochę to zmiękną i coś napewno doastanę.

Gomez: A ja posłucham może coś komuś upadnie hehehe od czego ma się te uchole :).

cdn

Posted

Super :multi: :multi: Zawsze powtarzam że jeden piesek to wypieszczony piesek ale dwa i więcej to szczęśliwe psy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Super :multi: :multi: Zawsze powtarzam że jeden piesek to wypieszczony piesek ale dwa i więcej to szczęśliwe psy :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
chyba wypjaszczony hhahaha tu by bardzie pasowało :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='agabass']chyba wypjaszczony hhahaha tu by bardzie pasowało :evil_lol: :lol:
A widziałaś kiedys wypiaszczonego niufa ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie trzeba łopatą zbierać do worka piasku bo sam przynosi ;)

Posted

Pysia napisał(a):
A widziałaś kiedys wypiaszczonego niufa ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie trzeba łopatą zbierać do worka piasku bo sam przynosi ;)

czyli co - porzyteczny pies i uratuje tonącego i piaskownice piaskiem zapełni hahahaa

Posted

agabass napisał(a):
czyli co - porzyteczny pies i uratuje tonącego i piaskownice piaskiem zapełni hahahaa

Ostatnio sprzedaję ten piach znajomym ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabassek - napisz, jak to bylo z tym grille dla łobuzków psiowych. Co im sie udało zdobyć i dlaczego tak mało?:evil_lol:
Pzdr.
na grillu było sympatycznie pojadło się pobiegało, pokąpało i poopalało, a póżniej do domu wystartowało hahah

niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra

Posted

agabass napisał(a):
na grillu było sympatycznie pojadło się pobiegało, pokąpało i poopalało, a póżniej do domu wystartowało hahah

niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra

Komputer możesz pożyczyć ode mnie. Jak chcesz. Wiesz, ze mam już nowy zestaw.
Pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
,niestety teraz to będę sporadycznie wpadać na dgm od dwóch dni mój komp nieżyje :shake: i nie wiem czy reanimacja coś pomoże miejmy nadzieje, że tak bo inaczej masakra

nie smutkaj mnie moja kochana :placz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Komputer możesz pożyczyć ode mnie. Jak chcesz. Wiesz, ze mam już nowy zestaw.
Pzdr.
dzięki Asiaczku, ale raczej zależy mi na zawartości moje kompa - nie poprzegrywałam nic - oczywiście bo po co - tragedia będzie pewnie jeszcze trochę trwała, bo kasy nie mam na naprawe
Tak to już jest jak kochankiem staje się komputer i aparat i jak tu bez nich żyć dobrze, że chociaż aparat jeszcze się nie wykończył bo to już by mnie załamało.
Debe nie smutakaj się wystarczy, że ja smutna - i co tylko komp w pracy pozostał :shake: