nathaniel Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Maga100 napisał(a):trzymamy. Tylko, że ja nie wiem za co :oops: :lol: Ciiii, ja też nie, ale trzymamy. :) Quote
agabass Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 no to już wam mówię jestem Pani MGR na 5 i co wy na to hahaha szczeście mnie roznosi ide balować dzięki za te wasze cudne kciuki buzi buzi Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [CENTER]ulalaaaaaa no to elegancko :cool3: no to za 5 :beerchug: [/CENTER] Quote
agabass Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 stwierdzam, ze jestem mózgiem :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: aż trudno w to uwierzyć ;) Quote
nathaniel Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No mózgiem jesteś, a ja nie wiedziałam za co trzymam, a wytrzymałam no... Dzięki DGM masz tą magisterke :evil_lol::evil_lol: (żartuję naturalnie, co by wątpliwości nie było). Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aga i TY zdrajczyni już mgr :lol: GRATULUJĘ!!!!! :drinking: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agabass - ode mnie też ciepłe uściski, całuski, gratulacje i co tam jeszcze chcesz! Jesteś bardzo mądrą Panią MGR NA 5!!! Pzdr. Quote
agabass Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 dziewczyny dzięki jakoś tak wyszło, żem magister hwhehehehe a co jak wszyscy to wszyscy mogę teraz zacząć resocalizację zdemoralizowanych:diabloti: :lol: :razz: :lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jezusicku, jak to zabrzmiało...! Agabass - i Ty tak na poważnie?! Pzdr. Quote
agabass Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Asiaczku oczywiście, że tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 A teraz trochę ludziów Co ta Asia wyprawia z moim Dabem :roll: Pancio Fiony Sielanka Z Asiaczkiem :cool3: żarłoki Dżezik rozkminia piłeczkę :lol: rozmarzony marzyciel :loveu: po rozkminie no i na koniec fotka, która zawsze mnie rozśmiesza Dabli i laleczki pozdrawiam Quote
AlKil Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 chyba w tej kieszonce było coś bardzo dobrego???:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Jasne! Wiem cos o tym, bo to moja kieszonka!:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Oj dopiero teraz zawitalam do tej galerii! Kolejne zdjecia baskow- bobaskow!! I to jaka sfora :) Miodziooo :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 agabass napisał(a):no to już wam mówię jestem Pani MGR na 5 i co wy na to hahaha szczeście mnie roznosi ide balować dzięki za te wasze cudne kciuki buzi buzi G R A T U L U J E :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):G R A T U L U J E :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:;)no a balanga ;) :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: baskowo-ludziowe foty mnie się podobują :p Quote
anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Super, wielkie gratulacje :multi::multi::multi: A foty sa ekstra :lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 anetta napisał(a):Super, wielkie gratulacje :multi::multi::multi: A foty sa ekstra :lol: e tam foty ;) EXTRA to jest Pani MAGAZYNIERKA :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Agga napisał(a):Gratulacje pani mgr Trzeba bedzie to oblać... hhahahahhaha Agga chopdzi i do złego namawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 no to zapraszam na oblewanie kiedy tylko chcecie dzieki za gratki z radosci opadly mi gatki :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 agabass napisał(a):no to zapraszam na oblewanie kiedy tylko chcecie dzieki za gratki z radosci opadly mi gatki :lol: :lol: :lol: hahahhahahahhaha na opadnięte gatki najlepsze są bratki :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts