agabass Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Na CD czekam z niecierpliwoscia!Aga Twoi chlopcy sa bosko fotogeniczni:loveu: przez grzeczność nie zaprzeczę :cool3: :razz: ;) Quote
Koma Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hehe nieno Twoje historyjki rządzą :D śliczne baski :loveu: Quote
stellanovaa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Historyjki - superanckie :lol: , brawo i czekamy na następne ;) Pozdarwiam, Quote
Asiaczek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Agabass - a gdzie ten "cdn."? Już się doczekać nie mogę. Pzdr. Quote
agabass Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Poloomokotowskie zabawy na zielonej trawce - epizod II Gomez: Linek ruchy ruchy - zwęszyłam jakieś laleczki. Dablik: He he a ja chyba wypatrzyłem. Gomez: Hej maleńka co tu robisz sama w tym wielkim parku. Jeszcze Ci się stanie coś złego. Fiona: Sama nie jestem i raczej się niczego nie boję. Gomez: Wybacz nie przedstawiłam się jestem Gomez. A to mój druch Dablik. Fiona: A ja jaestem Fiona. Dablik: Hahaha to gdzie zgubiłaś Shreka.:evil_lol: Fiona: Za mną przedstawię was reszcie. Gomez: Dablik to juz kogoś poznał, ale ja chętnie pobiegnę za tobą. Fiona: Hej Guś przyprowadziłam kumpli. Gusio: Siemka siemka dawno was tu nie było, pwenie ostro balowaliście na Bielanach. Fiona: Znacie się? Gusio: Z Gomem to od dziecka - szalało się toszke.;) Gomez: Tak tak i już tak zostało na stałe hehehe imprezowanie we krwi mamy i nic na to nie poradzimy. Dablik: Jesteśmy wild boys nie da się ukryć. Fiona: Cool Gusio: No to co może poszalejemy. A i Gomie musisz poznać jeszcze Dżeza i Żelkę moje pszyszywane rodzeństwo - tylko ostrzegam łapy z daleka od mojej siostry bo zagryzę. Gomez: Mnie to ta mała się spodobała. Dablik: Co ma być to będzie. Gusio: Udam, że tego nie słyszałem. Quote
agabass Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 ^ Epizot III - dziekie gonitwy - kto dorwie zakręcony ogonek radość weoły kuperek ;) Dżezika wiewiórki kofane prwdziwy uśmiech cdn Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :multi::multi::multi:o rany ale cudnie basskowo sie zrobiło :loveu: Quote
e.v.a Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ojaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: swietne psiaki i fistoryjka super:multi: Quote
agabass Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']o rany ale imprezka :):):):) jak to u mnie hahahaha w dzięki wszystkim za ciepluchne słowa Quote
Magda Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='agabass'] Hihi, ale stado:evil_lol: Fajna galeria i te opowiadania:multi: Quote
agabass Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Dablik: Co tu tak cicho i spokojnie czyżby wszyscy poszli się opalać. Gomez: Możliwe i proponuję nam to samo. Gomez: Bo co innego można w taki upał robić? Dablik: W sumie coś by się znalazło do roboty Dżezi: To się nazywa lenistwo, co siostrzyczko. Żelk: Oj tak super lenistwo. Dżezik: Poczekaj skocze po jakieś napoje chłodzące. Żelka: No i gdzie on poszedł. Pewnie zapomniał i wypił. Ja mu jeszcze pokarzę. Quote
agabass Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Z serii zabawne baski Zabawa z Fioną - no tu przedstawiam wam mojego uroczego Goma - zalotniś i moje ulubione Gigant i malutka pozdrawiam cdn - wariacji już bliski hahaa Quote
e.v.a Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 one sa świetne:cool3: i ogonki jak swinki maja:multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 agabass napisał(a): Zakochani na I planie i na II też!;) Quote
agabass Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Asiaczek napisał(a):Zakochani na I planie i na II też!;) hahaha zapomniałam o nich hahaah no zrobili tło ;) Quote
agabass Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 dziś mój wielki dzień - zaczynam się denerwować - trzymajcie kciuki pozdrawiam Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 agabass napisał(a):dziś mój wielki dzień - zaczynam się denerwować - trzymajcie kciuki pozdrawiam trzymamy. Tylko, że ja nie wiem za co :oops: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 agabass napisał(a):dziś mój wielki dzień - zaczynam się denerwować - trzymajcie kciuki pozdrawiam Ok trzymamy! Quote
Recommended Posts