Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Demonek ma wakcje w Izabelinie, właśnie znowu do niego jedziemy, strasznie go rozpóscili, a Maja dobrze, ćwiczymy samodzielne zasypianie w kołysce.Matyś właśnie ciachną mi włosy, bo jest teraz fryzjerem, kiedy się pokażesz u nas?

Posted

lothia napisał(a):
Demonek ma wakcje w Izabelinie, właśnie znowu do niego jedziemy, strasznie go rozpóscili, a Maja dobrze, ćwiczymy samodzielne zasypianie w kołysce.Matyś właśnie ciachną mi włosy, bo jest teraz fryzjerem, kiedy się pokażesz u nas?

niebawem muszę tylko zobaczyć jak mam grafik w pracy i dzwonię i przychodzę :cool3:

Posted

część następna z następnych

Dorwać białasa!!!!!!!

[SIZE=2]Maczunio uciekał ile mu sił starczyło w nogach. Kilka razy nawet stracił równowagę i sturlał się z góry, ale czuł za sobą oddech goniących go basenji. Nie wiedział co robić. Przypomniał sobie, że FordDogLand jest zakatkiem pradawnego Maga Kusui Kusui Samaku, którego poznał w niezwykłych okolicznoścciach, ale to zuypełnie inna historia ;)
Maczo: Kusui Kusui Samaku przyzywam cię siłą ognia, wody i wiatru. Przybadź na moje wezwanie.

Maczunio: O jesteś nareszcie. Chcą mnie dopaść dwie krwiożercze bestie. Zrób coś, bo nie wiem co będzie.
Kusui: Hmmmm Hmmmm bestie powiadasz, bestie. A czy to nie przypadkiem basenji, ukaniajace się za kaczkami od kilku godzin. Ubawiłem się po pachy :lol: :evil_lol: Dziwne z tego co wiem to basenji, nigdy nie są krwiożercze........chyba, że coś stracą, bądź da im się powód .....hmmmmmmmm.
Maczunio: Dobra, dobra przyznaje się skradłem ostatni przysmak Goma, który wyostrza zmysły. Pewnie sie dowiedział.
Krwiożercze basenji: Uuuuuuuuuaaaaaauuuuuuuuuuuuuu
Maczunio: Błagam ratuj. Zbliżają się.
Kusui: Dibra staniesz się niewidoczny, na godzinę, ale pamietaj później czar psyśnie.

Kasui: Znikam
I stało się tak jak powiedział.
Gomez: Co tu się dzieje. Czuję Macza, ale nigdzie nie widzę. Czyżby zmeczenie i umysł płata mi figle. O co chodzi?
Maczunio: Ale jazda nie widzą mnie hehehe.

Dablik: Może to czary? Czułem przed chwila jak by otarł sie o mnie. Coś dziwnego mam jego śline na sierści. Gomie to mi się nie podoba.
Maczunio: O cholera pocichutku na paluszkach, bo się wyda.

Dablik: Brrrrrrr aż mi ciarki po plecach przeszły.
Gomez: A ja nie wiem co mam myśleć nos mnie zawodzi, zmysły szaleją. Gdzie moja trzeźwość umysłu no gdzie.

Maczunio: Ale się przejeli.

Maczunio: Naprawde nie widać mnie, a jak mi tak zostanie? Gomez, Gomez słyszysz mnie tu jestem odwróć się.......i nic.

Gomez: Hehehe no to teraz na trzy cztery na białasa.
Dablik: Dorwać białasa hahaha.
Maczunio: Ale jak to zaraz przecież jestem niewidzialny.
Gomez: Hahaha ty to dasz się na wszystko nabrać.
Dablik: To ukartowane, udawaliśmy hihiihihiihi
Gomez: A teraz oddawaj kabanosy.

I tak to mniej wiecej było;) :lol: :lol:

Posted

Początek Polomokotowskich szaleństw - epizot I

[SIZE=2]Gomez: Coś się szykuje. Czuje to w powietrzu. O ile mnie zmysły nie zawodzą to bedzie dziś impreza. Oj zabawimy się dzisiaj.

Dablik: Uhhu jupi ktoś tu wspomniał o balandze no ja pierwszy do balowania. Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało .....

Dablik: Może jakieś lalunie dziś wyrwiemy? Hahahaah będzie balecik.

cdn