agabass Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 lothia napisał(a)::loveu: cudne chłopaki rozrabiaki a gdzie twój Demonik co u niego i jak tam Maja Quote
lothia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Demonek ma wakcje w Izabelinie, właśnie znowu do niego jedziemy, strasznie go rozpóscili, a Maja dobrze, ćwiczymy samodzielne zasypianie w kołysce.Matyś właśnie ciachną mi włosy, bo jest teraz fryzjerem, kiedy się pokażesz u nas? Quote
agabass Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 lothia napisał(a):Demonek ma wakcje w Izabelinie, właśnie znowu do niego jedziemy, strasznie go rozpóscili, a Maja dobrze, ćwiczymy samodzielne zasypianie w kołysce.Matyś właśnie ciachną mi włosy, bo jest teraz fryzjerem, kiedy się pokażesz u nas? niebawem muszę tylko zobaczyć jak mam grafik w pracy i dzwonię i przychodzę :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Agabass - ale się usmiałam czytając historyjki - rewelacja :lol: :lol: :lol: a rozrabiaki :loveu: :loveu: słodkości Quote
PIKA Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Jakies znajome tereny sfilmowane w tych historiach ;) Quote
lothia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 a dzisiaj chyba tatusia szanownej pani widziałam na spacerku z obydwoma szaleńcami Quote
agabass Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 część następna z następnych Dorwać białasa!!!!!!! [SIZE=2]Maczunio uciekał ile mu sił starczyło w nogach. Kilka razy nawet stracił równowagę i sturlał się z góry, ale czuł za sobą oddech goniących go basenji. Nie wiedział co robić. Przypomniał sobie, że FordDogLand jest zakatkiem pradawnego Maga Kusui Kusui Samaku, którego poznał w niezwykłych okolicznoścciach, ale to zuypełnie inna historia ;) Maczo: Kusui Kusui Samaku przyzywam cię siłą ognia, wody i wiatru. Przybadź na moje wezwanie. Maczunio: O jesteś nareszcie. Chcą mnie dopaść dwie krwiożercze bestie. Zrób coś, bo nie wiem co będzie. Kusui: Hmmmm Hmmmm bestie powiadasz, bestie. A czy to nie przypadkiem basenji, ukaniajace się za kaczkami od kilku godzin. Ubawiłem się po pachy :lol: :evil_lol: Dziwne z tego co wiem to basenji, nigdy nie są krwiożercze........chyba, że coś stracą, bądź da im się powód .....hmmmmmmmm. Maczunio: Dobra, dobra przyznaje się skradłem ostatni przysmak Goma, który wyostrza zmysły. Pewnie sie dowiedział. Krwiożercze basenji: Uuuuuuuuuaaaaaauuuuuuuuuuuuuu Maczunio: Błagam ratuj. Zbliżają się. Kusui: Dibra staniesz się niewidoczny, na godzinę, ale pamietaj później czar psyśnie. Kasui: Znikam I stało się tak jak powiedział. Gomez: Co tu się dzieje. Czuję Macza, ale nigdzie nie widzę. Czyżby zmeczenie i umysł płata mi figle. O co chodzi? Maczunio: Ale jazda nie widzą mnie hehehe. Dablik: Może to czary? Czułem przed chwila jak by otarł sie o mnie. Coś dziwnego mam jego śline na sierści. Gomie to mi się nie podoba. Maczunio: O cholera pocichutku na paluszkach, bo się wyda. Dablik: Brrrrrrr aż mi ciarki po plecach przeszły. Gomez: A ja nie wiem co mam myśleć nos mnie zawodzi, zmysły szaleją. Gdzie moja trzeźwość umysłu no gdzie. Maczunio: Ale się przejeli. Maczunio: Naprawde nie widać mnie, a jak mi tak zostanie? Gomez, Gomez słyszysz mnie tu jestem odwróć się.......i nic. Gomez: Hehehe no to teraz na trzy cztery na białasa. Dablik: Dorwać białasa hahaha. Maczunio: Ale jak to zaraz przecież jestem niewidzialny. Gomez: Hahaha ty to dasz się na wszystko nabrać. Dablik: To ukartowane, udawaliśmy hihiihihiihi Gomez: A teraz oddawaj kabanosy. I tak to mniej wiecej było;) :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hahahah czapka niewidka zawiodła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no to widzę, że obyło się bez "wypruwania flaczorów"!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 hahaha genialna historyjka :lol: :evil_lol: a psiaki wspaniale:multi: achhh ten białasek :loveu: Quote
agabass Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 ukłon dla zacnej widowni ;):ylsuper: fajnie, że Wam się podoba inspiracją są moje psy jak widzicię :loveu: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :klacz: :klacz: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :multi::multi::multi:na cześć Białasa i Krwiozerczych Basenji ;)hiphip hurrrra:p Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No i bialas wyszedl na glupka :shake: :evil_lol: Quote
Evelina Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Agabass, historyjki pierwsza klasa :loveu: Masz kobito talent do pisania Quote
agabass Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Evelina']Agabass, historyjki pierwsza klasa :loveu: Masz kobito talent do pisania dziękuje cieszę się, że wam się podoba haha Quote
agabass Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Początek Polomokotowskich szaleństw - epizot I [SIZE=2]Gomez: Coś się szykuje. Czuje to w powietrzu. O ile mnie zmysły nie zawodzą to bedzie dziś impreza. Oj zabawimy się dzisiaj. Dablik: Uhhu jupi ktoś tu wspomniał o balandze no ja pierwszy do balowania. Wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało ..... Dablik: Może jakieś lalunie dziś wyrwiemy? Hahahaah będzie balecik. cdn Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Na CD czekam z niecierpliwoscia!Aga Twoi chlopcy sa bosko fotogeniczni:loveu: Quote
Recommended Posts