PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Asiaczek napisał(a): Poza tym Kępa to trochę zbyt blisko samochodów, jak na baskowe wymagania.:razz: Pzdr. :crazyeye: to one w biegu taki zasięg potrafią osiagnąć? :crazyeye: Aga wpadaj :razz: nam się pewnie troszke zejdzie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 hahaha, historie łóżkowe świetne! :klacz: I widziałam cię parę dni z trzema potworami na smyczy :cool3: niestety, jechałam samochodem, już spóźniona, więc nie mogłam się zatrzymać Quote
anetta Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 http://img146.imageshack.us/img146/6365/207538460287bq.jpg ale super, trzy samce na jednym wyrku :-o Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Karollo - fotka jeszcze z przed paru tygodni - słodki niebieski miś :loveu: a dla poprawienia humoru moja Gomziowaparówka Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Maga oj potfory straszne te moje :lol: anetta czasem i miejsce się dla trzech chłopa znajdzie :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jak Wam zazdroszczę tych spotkań....:placz::placz::placz: Quote
agabass Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 AlKil napisał(a):jak Wam zazdroszczę tych spotkań....:placz::placz::placz: no to ile to roboty w pociąg i już na miejsu Quote
Asiaczek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 AlKil napisał(a):jak Wam zazdroszczę tych spotkań....:placz::placz::placz: Agabass dobrze napisała: w pociąg i na spacerek z nami! A tak bardziej serio - na pewno w Twojej okolicy jest jakaś psia polanka lub skwerek, gdzie można spotkać się w kilka osób + psów. I na pewno jacyś DGM-maniacy tam mieszkają!:lol: Próbuj. Pzdr. Quote
Hanna R. Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='agabass']Karollo - fotka jeszcze z przed paru tygodni - słodki niebieski miś :loveu: a dla poprawienia humoru moja Gomziowaparówka O, jakie Ś L I C Z N E !!! :loveu: Quote
agabass Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dziś przedstawimy wam Ordiego - Ordynusa Pospolitego, który oczywiście jest wpełni podporządkowany mojej wladzy - hahahah jakem Gom Zdobywca i Pogromca postrach okolic hahah Poczekaj jeszcze cię nie przedstawiłem. Gdzie pchasz mordę kudłaczu? Ordi: O już pachsz pchasz ja tylko chciałaem powiedzieć, abyś przedstawił mnie od tej lepszej strony. Gom: Niech bedzie ta lepsza strona. Ordi: Dzieki z takiej perspektywy nie widać, że jestem grożny Gom: Tak to sobie tłumacz. cdn Quote
Hanna R. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ohohohoho ! Tu się kuje historia !!! :laola: Quote
agabass Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Dablik: Ordynusie może poszukamy jakiś przysmaków, to twoja Pancia zawału dostanie haHAHAHA tak się kobicina denerwuje. Co ty na to na dzikie figle. Gom: Nic tu nie ma. Dab: Nie traćmy zapału może coś odkryjemy. Ordi: Ja chyba cos czuję. Pancia: A sio dranie a sio znowu demoralizujecie modzieńca porządnego. Zaraz was pogonię łotry, mó Ordinek jest taki słodki, a wy uczxycie go śmierdzących rzeczy. Ordi: No i masz psi los. Gom: Paniusiu oj Paniusiu my jesteśmy dobrzy chłopcy z gangu dzikich i co złego to nie my. Dab: Hihihi to właśnie my w parku rzadzimy i Ordynusa przyjeliśmy do rodziny - mafija bilanowsa hhahaa. Pancia: Poszli mi stąd ale już. Gom: Ale nerwowa ta twoja bladyneczka fiufiu. Quote
agabass Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Dziś na dobry początek dnia wierszyk wprawdzie jeszcze zimowy, ale co tam. :cool1: Na parapecie8) W blasku skąpany pysk W słonecznym uścisku ciało Wygrzewa się w zimowy dzień, bo słonko zawitało. Rozciąga plecy ziewa, miałknie Jacksona głosem I znowu się rozłoży szyby dotykając nosem. 25.02.2006 A o to aktorzy: Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 hihihih ale demoralizatorzy :loveu: :multi: Quote
agabass Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 jak widać tłum odwidzających :lol: - zapraszam na poprzednią stronke również 217 znajdziecie tam wierszyk o moich słonecznikach hej wasia kiedy do wawy wpadasz ponownie? demoralizują wyśmielicie hehehe dalsze przygody dwóch takich co skradli mi serce :razz: Gomez: Masz coś? Dablik: Nie uwierzysz Maczo tu był. Gomez: W to akurat uwierzę. Ciekawe tylko kiedy i co tu robił. Gomez: Zapytajmy tych tam suk. Ale nie wypytujmy, bądźmy dyskretni. Dablik: Tak jest nikomu nie możemy ufać. Dablik: Hehehe ta nic nie wie, ale dała mi swój numer telefonu. Gomez: Nie wygłupiaj się szukajmy dalej. Może wpadniemy na jakiś trop. Dablik: Przepraszam czy nie widziała Pani naszego kuzyna. Z 50 pare cm w kłębie - bladyn z czarnymi elementami na włosach. Taki do krowy lekko podobny. Finka: Widziałam:roll: widziałam, nie nie nie widziałam. Dablik: Ale mi powiedziała. Gomez: Był tu nie dawno i zostawił wskazówkę musimy zawrócić i to już, jeżeli chcemy go odnaleźć. Gomez: Wstawaj nie czas na spoczynek ruszamy. Dablik: Spokojnie nie pali się. Finka: Chłopcy chyba sobie coś przypomniałam. Widziałam go w towarzystwie dziwnego pojazdu napędzanego człowiekiem kierował się w strone lasu. Gomez: Dzięki wielkie Finia masz u mnie kolacje. Finka: Randewu!! Gomez: Zwariowała - zwykła kość lub coś. Ach te kobiety. Dabli spadamy. Dablik: Niczym błyskawica. Gomez: A czy ty wiesz gdzie biegniesz koleszko? I gdzie jest Maczo - kto zgadnie? cdn Quote
Alicja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to za chwile będziemy mieć nowy serial na Dogo ;)Detektywi :evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Patka przystojni to oni są nie zaprzeczę patrzeć jak sunieczki będą się za nimi oglądać Ala ich serial w mojej galerii trwa lecz czasem jest uśpiony, a tajni z nich agęci od urodzenia :lol: Quote
agabass Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Witam i zapraszam do obejrzenia historyjek na poprzednich stronach. W poszukiwaniu ukrytego Macza - część kolejna :) Dzielni chłpcy pędem ruszyli przed siebie. Przemierzali góry, doliny, kanałki, biegli przez łąki, lasy i ulice, aż dotarli do tajemniczego zakątka fortowego. Gomez popedził ile miał tylko sił - niczym błyskawica na górę, aby rzucić okiem na całą fortową krainę. Jednak niczego nie dostrzegł i energicznie zbiegł z punktu obserwacyjnego. Widać było, że ma dobry humor mimo niepowodzeń, zdradzały to jego nogi, którymi radośnie przebierał. Chłopcy ruszyli w pogoń za zapachem - stawał się coraz silniejszy wiedzieli, że są już blisko. Gomez wpadł na świetny pomysł. Gomez: Dablini zapytajmy tych które wszystko wiedzą i mają oko na cały FortDogLand. Wprawdzie nie bedzie to łatwe, ale może się uda. Dablik: Ja napewno do nich nie podchodzę, słyszałem, że one przytapiają z nienacka. Gomez: Naprawde nie wiem, kto ci takie bzdury opowiada. Dablik: Bzdury jak bzdury widziałem kilka razy jak o mały włos nie poszedłeś pod wodę, a one się tylko śmiały. Gomez: Zaraz ja Ci się pośmieję. Dawaj te swoje łapęcje to ci je poodgryzam cykorjanie pospolity. Dablik: Hahaha przepraszam nie bedę juz więcej naśmiewał się z twojej kondycji. Dablik: Gomie mam wrażenie, że ktoś nas obserwuje. Gomez: Ostrożnie, zachowajmy spokój, a bedzie git. Gomez: Są tam lecę się zapytać o Macza. Gomez: Przepraszam nie widzieliście białego boksera giganta. Kaczuchy: Kwakwakwa. Kaczuchy: Płyń za nami wskarzemy ci drogę. Gomez: Ale moze tak troche wolniej ja nie krokodyl. Gomez: Dobra i co teraz..................A juz rozumiem , zawracam. Gomez: Kiedy to sie skończy? O co ja widzę biały tyłek. Dzięki Kczuchy - a mam cię ty podły faflu, cwany lisie. Uciekaj ile sił w nogach, bo cię z Dablim rozszarpiemy i flaczory wyprujemy. cdn Quote
AlKil Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 hoho, w następnym odcinku zapowiada się horror:eviltong: Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 agabass, świetne historyjki,:klacz: trzymają w napięciu ;) ale skuteczni detektywi z basków :thumbs: Quote
agabass Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Alka']agabass, świetne historyjki,:klacz: trzymają w napięciu ;) ale skuteczni detektywi z basków :thumbs: dzięki wielkie - czy oni tacy skuteczni to sie jeszcze okarze AlKil horror to dopiero bedzie hahaha dobre - zobaczymy co da się ułożyć, ale chyba nie bedzie to takie straszne.;) Quote
Recommended Posts