Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Agabass latasz po Galeriach a nie widze nigdzie Twojej deklaracji na sobotnie spotkanko na Kepie Potockiej :razz: Daleko nie masz :razz:

niestety na sobote ma już niecny plan, ale moż następnym razem
pozdrawiam

Posted

[quote name='dbsst']a tu byłam

widze że gang czworołapych wygryzł Cie z wyrka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
to nie moje wyrko hahahaha mój tata nie miał się gdzie położyć bo trójka drombo go wygoniła i zły chodził, a obiad niedzielny już był zjedzony więc i poleżeć się chciało. Niestety tata nie miał szans z siłą psów :evil_lol:

Posted

ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną

miejscówki z mało konfortowym widokiem czytaj :roll: doły :roll: Maczunie

ale znowu Maczo lezy w :roll: dołach:roll: chłopaków i jakoś nie narzeka moze tam wcale nie jest tak zle ;)

nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną

ale znowu Maczo lezy w :roll: dołach:roll: chłopaków i jakoś nie narzeka moze tam wcale nie jest tak zle ;)

nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1:

pewnie próbował, ale się do tego nie przyzna :evil_lol: :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
pewnie próbował, ale się do tego nie przyzna :evil_lol: :evil_lol:

hahahhahahha aaaaaaa to co innego to szacuneczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i tak całą niedziele biedak siedział w fotelu :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahahhahahha aaaaaaa to co innego to szacuneczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i tak całą niedziele biedak siedział w fotelu :lol:

nie no chłopcy wkońcu na spacer poszli :evil_lol: :evil_lol: ale kręgi pewnie bolały:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną

nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe ale propozycja dla tatki Agi :evil_lol:
Dlatego my mamy 2 kanapy w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze można na którąs sie załapać

Posted

agabass napisał(a):
nie no chłopcy wkońcu na spacer poszli :evil_lol: :evil_lol: ale kręgi pewnie bolały:evil_lol:

hahhaha uff to dobrze ze nie zostal trwaly ślad na kości ogonowej od tego jakze nie wygodnego fotela w tym czasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe ale propozycja dla tatki Agi :evil_lol:
Dlatego my mamy 2 kanapy w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze można na którąs sie załapać

u moich rodziców Szpila wygryzła ojca z fotela z którego przez lata nikt nie mógł go wygryść

nie ma co upartość i namolność na maxa plus troche bezszczelności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

uciekam gadularze :lol: życzę miłego słonecznego opalanka dla tych co mogą i radości z wyglądania przez okno dla pozostających w domu haha
buziaki

Posted

agabass napisał(a):
uciekam gadularze :lol: życzę miłego słonecznego opalanka dla tych co mogą i radości z wyglądania przez okno dla pozostających w domu haha
buziaki

cześć Słoneczna Ago

złap troche promyków i dla mnie białasa z natury ;)

Posted

Na Kępę Potocka - dla mnie i basków - za daleko.

Zapraszam natomiast na Pola Mokotowskie; od 9.30, w sobotę razem z przyjaciółmi będziemy szwendać sie po Polach. Aparaty będziemy mieć ze sobą...
Pzdr.

Posted

cholerka jeszcze nie pojechałam za 30 min wyjeżdżamy Rynia czeka na nas
Pika no szkoda wielka, ale już z Asiaczkiem wcześniej się umówiłam na polach i jeszcze pare osób tam będzie. A od której do której bedziecie na kępie to może wracajac zachaczymy i was odwiedzimy choć na chwilę.
Teraz już ciepełko się robi coraz wieksze wieć pewnie bedzie wiele okazji do spotkań na łonie natury nic straconego
pozdrawiam

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na Kępę Potocka - dla mnie i basków - za daleko.

Zapraszam natomiast na Pola Mokotowskie; od 9.30, w sobotę razem z przyjaciółmi będziemy szwendać sie po Polach. Aparaty będziemy mieć ze sobą...
Pzdr.

eetam na Kepę metrem do Wilsona i potem 132 - 2 przystaneczki ;)

Z Kabat dziewczyna przyjeżdza :lol:

A o 9,30 w soboty to większośc jeszcze spi :lol:, poza tym za duzo ludzi na zmiane godziny i miejsca ;)

agabass napisał(a):
A od której do której bedziecie na kępie to może wracajac zachaczymy i was odwiedzimy choć na chwilę.

My zaczynamy od 15,00 :razz: i bedzie raczej malo psow, moja Saba, prawdopodobnie Korona z Ciuką, asherowa z Boorkami i moze jojo z Jo-jkiem . ;)

Posted

PIKA napisał(a):

A o 9,30 w soboty to większośc jeszcze spi :lol:, poza tym za duzo ludzi na zmiane godziny i miejsca ;)

My zaczynamy od 15,00 :razz: i bedzie raczej malo psow, moja Saba, prawdopodobnie Korona z Ciuką, asherowa z Boorkami i moze jojo z Jo-jkiem . ;)

no to moze na 1h was odwiedzimy bo ja na 17 ide na inwentaryzacje do pracy wiec czas to raczej mam okrojony ale do soboty jeszcze troche zobaczymy co bedzie:p
buziaki spacerowicze :razz:

Posted

PIKA napisał(a):

Ale ja biorę ze sobą 4-5 basków i stąd te "trudy".
Ja raczej nie przyjadę, żałuję ogromnie, bo widzę, że tam sami DGM-amiany sie zbierają. Ale informujcie o swoich spotkaniach, może następnym razem coś się uda.
Poza tym Kępa to trochę zbyt blisko samochodów, jak na baskowe wymagania.:razz:
Pzdr.