agabass Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 KaRa a co oni mają do roborty jak nie spanie :evil_lol: Cola jak to się mówi kto ich nie zna to ich kupi hahahah Quote
Basia&Safi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jeeeeeee no nie moge jak slicznie one tak zawsze razem :):):) Quote
PIKA Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Agabass latasz po Galeriach a nie widze nigdzie Twojej deklaracji na sobotnie spotkanko na Kepie Potockiej :razz: Daleko nie masz :razz: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='PIKA']Agabass latasz po Galeriach a nie widze nigdzie Twojej deklaracji na sobotnie spotkanko na Kepie Potockiej :razz: Daleko nie masz :razz: niestety na sobote ma już niecny plan, ale moż następnym razem pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Te Twoje plany sobotnie raczej nie są związane z baskami, prawda? Pzdr. Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 :cool3: hello jak słodko w tej galerii się zrobiło :D :cool3: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a)::cool3: hello jak słodko w tej galerii się zrobiło :D :cool3: agdzies ty była? co? Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 a tu byłam widze że gang czworołapych wygryzł Cie z wyrka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst']a tu byłam widze że gang czworołapych wygryzł Cie z wyrka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to nie moje wyrko hahahaha mój tata nie miał się gdzie położyć bo trójka drombo go wygoniła i zły chodził, a obiad niedzielny już był zjedzony więc i poleżeć się chciało. Niestety tata nie miał szans z siłą psów :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną miejscówki z mało konfortowym widokiem czytaj :roll: doły :roll: Maczunie ale znowu Maczo lezy w :roll: dołach:roll: chłopaków i jakoś nie narzeka moze tam wcale nie jest tak zle ;) nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną miejscówki z mało konfortowym widokiem czytaj :roll: doły :roll: Maczunie ale znowu Maczo lezy w :roll: dołach:roll: chłopaków i jakoś nie narzeka moze tam wcale nie jest tak zle ;) nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1: pewnie próbował, ale się do tego nie przyzna :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):pewnie próbował, ale się do tego nie przyzna :evil_lol: :evil_lol: hahahhahahha aaaaaaa to co innego to szacuneczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak całą niedziele biedak siedział w fotelu :lol: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahahha aaaaaaa to co innego to szacuneczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak całą niedziele biedak siedział w fotelu :lol: nie no chłopcy wkońcu na spacer poszli :evil_lol: :evil_lol: ale kręgi pewnie bolały:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='dbsst']ale może jakby sie tak skulił i zwinął w kłębuszek to by sie gdzieś wcisną miejscówki z mało konfortowym widokiem czytaj :roll: doły :roll: Maczunie ale znowu Maczo lezy w :roll: dołach:roll: chłopaków i jakoś nie narzeka moze tam wcale nie jest tak zle ;) nie próbował tato sie w rolmopsa zwinąć i wcisnąć :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe ale propozycja dla tatki Agi :evil_lol: Dlatego my mamy 2 kanapy w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze można na którąs sie załapać Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):nie no chłopcy wkońcu na spacer poszli :evil_lol: :evil_lol: ale kręgi pewnie bolały:evil_lol: hahhaha uff to dobrze ze nie zostal trwaly ślad na kości ogonowej od tego jakze nie wygodnego fotela w tym czasie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Debe ale propozycja dla tatki Agi :evil_lol: Dlatego my mamy 2 kanapy w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zawsze można na którąs sie załapać u moich rodziców Szpila wygryzła ojca z fotela z którego przez lata nikt nie mógł go wygryść nie ma co upartość i namolność na maxa plus troche bezszczelności :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 uciekam gadularze :lol: życzę miłego słonecznego opalanka dla tych co mogą i radości z wyglądania przez okno dla pozostających w domu haha buziaki Quote
dbsst Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):uciekam gadularze :lol: życzę miłego słonecznego opalanka dla tych co mogą i radości z wyglądania przez okno dla pozostających w domu haha buziaki cześć Słoneczna Ago złap troche promyków i dla mnie białasa z natury ;) Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 agabass napisał(a):niestety na sobote ma już niecny plan, ale moż następnym razem pozdrawiam to szkoda :-( Asiaczek a TY ? :razz: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Na Kępę Potocka - dla mnie i basków - za daleko. Zapraszam natomiast na Pola Mokotowskie; od 9.30, w sobotę razem z przyjaciółmi będziemy szwendać sie po Polach. Aparaty będziemy mieć ze sobą... Pzdr. Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 cholerka jeszcze nie pojechałam za 30 min wyjeżdżamy Rynia czeka na nas Pika no szkoda wielka, ale już z Asiaczkiem wcześniej się umówiłam na polach i jeszcze pare osób tam będzie. A od której do której bedziecie na kępie to może wracajac zachaczymy i was odwiedzimy choć na chwilę. Teraz już ciepełko się robi coraz wieksze wieć pewnie bedzie wiele okazji do spotkań na łonie natury nic straconego pozdrawiam Quote
PIKA Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Na Kępę Potocka - dla mnie i basków - za daleko. Zapraszam natomiast na Pola Mokotowskie; od 9.30, w sobotę razem z przyjaciółmi będziemy szwendać sie po Polach. Aparaty będziemy mieć ze sobą... Pzdr. eetam na Kepę metrem do Wilsona i potem 132 - 2 przystaneczki ;) Z Kabat dziewczyna przyjeżdza :lol: A o 9,30 w soboty to większośc jeszcze spi :lol:, poza tym za duzo ludzi na zmiane godziny i miejsca ;) agabass napisał(a): A od której do której bedziecie na kępie to może wracajac zachaczymy i was odwiedzimy choć na chwilę. My zaczynamy od 15,00 :razz: i bedzie raczej malo psow, moja Saba, prawdopodobnie Korona z Ciuką, asherowa z Boorkami i moze jojo z Jo-jkiem . ;) Quote
agabass Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):eetam na Kepę metrem do Wilsona i potem 132 - 2 przystaneczki ;) Z Kabat dziewczyna przyjeżdza :lol: A o 9,30 w soboty to większośc jeszcze spi :lol:, poza tym za duzo ludzi na zmiane godziny i miejsca ;) My zaczynamy od 15,00 :razz: i bedzie raczej malo psow, moja Saba, prawdopodobnie Korona z Ciuką, asherowa z Boorkami i moze jojo z Jo-jkiem . ;) no to moze na 1h was odwiedzimy bo ja na 17 ide na inwentaryzacje do pracy wiec czas to raczej mam okrojony ale do soboty jeszcze troche zobaczymy co bedzie:p buziaki spacerowicze :razz: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 PIKA napisał(a):eetam na Kepę metrem do Wilsona i potem 132 - 2 przystaneczki ;) Z Kabat dziewczyna przyjeżdza :lol: A o 9,30 w soboty to większośc jeszcze spi :lol:, poza tym za duzo ludzi na zmiane godziny i miejsca ;) My zaczynamy od 15,00 :razz: i bedzie raczej malo psow, moja Saba, prawdopodobnie Korona z Ciuką, asherowa z Boorkami i moze jojo z Jo-jkiem . ;) Ale ja biorę ze sobą 4-5 basków i stąd te "trudy". Ja raczej nie przyjadę, żałuję ogromnie, bo widzę, że tam sami DGM-amiany sie zbierają. Ale informujcie o swoich spotkaniach, może następnym razem coś się uda. Poza tym Kępa to trochę zbyt blisko samochodów, jak na baskowe wymagania.:razz: Pzdr. Quote
Recommended Posts