Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stellanovaa']Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku .

A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki.

Pozdrawiam serdecznie

Zapraszam również do siebie:
"Asiaczek - basenji - przyjaciele". Tam też jest co oglądać. Właśnie minęła mi setna strona!!!
Pzdr.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']kilka razy to dałam plamę i aparata nie zabrałam więc fotków jest mało i nie najlepsze ale są co najważniejsze :lol:

Ala tak tak Gom urodził:evil_lol: :evil_lol: ludzie czasem myślą, że on to mama Dablika, a myślą tak kiedy chłopcy są w dwuznacznej sytuacji - kiedy to Dablik myje Gomowi podbrzusze heheh i wtedy mówią: O jaka ładna mama. A to syn prawda. Na to ja odpowiadam nie nie to tylko geje. Oczywiście nie obrażając mniejszości seksualnych.:megagrin: :evillaug: :D :grin:

Ale numer :megagrin: :megagrin: :megagrin::megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zapraszam również do siebie:
"Asiaczek - basenji - przyjaciele". Tam też jest co oglądać. Właśnie minęła mi setna strona!!!
Pzdr.

Dzieki Asiaczku. Przeleciałam oczami "Psy w typie pierwotnym" i nie mogę znalezc wspomnianego topiku :shake: .
Asiczku... :modla: napisz link-a :lol: .

Pozdarwiam,

Posted

Mamy nieprzyzwoitą ilość nowych zdjęć - czas choć kilka wstawić.

Gomez: Co tu dużo mówić chcieliśmy pokazać jak imprezują prawdziwi mężczyżni. Z naszym Panciem to dopiero są chmielowe balangi.

Gomez: Dobry browarek oj dobry.

Gomez: Dablini lece po ciebie choć zkosztować to zawróci ci się w głowie przyjemnie hehehe - jeronimo!

Dablik: No i ja jestem - mniami. Lekko wzburzona piana.

Dablik: Ale nie myślcie, że ja się tu krzywię ja tylko robię chielne minki hihihi.

Dablik: Kurka wodna Pancio dał nogę, Aga idze. Oj czuję, że dostanie sie nam za to pijaństwo.

DAblik: JAkby co to ściema - hahahaha my nic nie piliśmy.

Dabli: Udaję, że jem i mnie nie ruszy.

Gomez: Oddawaj to ja rekwiruję gryzaka i teraz maleńki to martw się o siebie hahahaha.

cdn

Posted

[quote name='agabass']Mamy nieprzyzwoitą ilość nowych zdjęć - czas choć kilka wstawić.

Gomez: Co tu dużo mówić chcieliśmy pokazać jak imprezują prawdziwi mężczyżni. Z naszym Panciem to dopiero są chmielowe balangi.

Gomez: Dobry browarek oj dobry.

Gomez: Dablini lece po ciebie choć zkosztować to zawróci ci się w głowie przyjemnie hehehe - jeronimo!

Dablik: No i ja jestem - mniami. Lekko wzburzona piana.

Dablik: Ale nie myślcie, że ja się tu krzywię ja tylko robię chielne minki hihihi.

Dablik: Kurka wodna Pancio dał nogę, Aga idze. Oj czuję, że dostanie sie nam za to pijaństwo.

DAblik: JAkby co to ściema - hahahaha my nic nie piliśmy.

Dabli: Udaję, że jem i mnie nie ruszy.

Gomez: Oddawaj to ja rekwiruję gryzaka i teraz maleńki to martw się o siebie hahahaha.

cdn

No, no... to już sie ogląda jak super "filmik" ;)

Pozdrawiam,

Posted

[quote name='Elitesse']

ale niewinna minka :evil_lol:

To Pańcio udaje aniołeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pozdrowionka dla basków,:loveu: smakoszy chmielu :evil_lol:

Posted

Dablik: A oto jak skończyło się balowanie. Aga nie krzyczała na nas co mnie zdziwiło. Zagroziła tylko palcem i powiedziała, żeby to było ostatni raz. Ufff a już muślałaem, że nam się oberwie. Padliśmy zmęczeni wieczorną zabawą.

Dablik: Jak widać Pancio się odnalazł jak tylko cała sprawa przycichła i uderzył z nami w kimono.

Dablik: Trochę mam było wstyd.

Gomez: Komu było temu było ja to się niczego nie wstydzę. No niech mi ktoś podskoczy.

Gomez: Ni chyba, że Aga. Tylko cicho, bo ja tu udaję twardziela. Wolałbym, zeby nikt nie odkrył mojego sekretu ;)

Gomez: A, że już byliśmy zmęczeni Pancia pościeliła wyrko. AAAAAaaaaaaaa i spać poszliśmy. I jeszcze ten poprzytulać się chciał bo jest mięczakiem strasznym i bez czułości nie zaśnie. Ale mnie ta Aga wkopała w przyszywanego brata.

Dablik: Obraziłem się za tego przyszywanego.
Gomez: Wyluzuj, przecież wiesz, że w twojej obronie zjadły bym nawet lwa. Głuptasie :lol: Bo nie ma jak braterstwo basenji :evil_lol:

I zasneli słodko śniąc o wilkach, lwach i Afryce :razz: