Asiaczek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='stellanovaa']Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku . A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki. Pozdrawiam serdecznie Zapraszam również do siebie: "Asiaczek - basenji - przyjaciele". Tam też jest co oglądać. Właśnie minęła mi setna strona!!! Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Że też udało Ci się złapać je wszystkie naraz na jednym zdjęci i to jeszcze nie rozmazane ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Aż mi się spać zachciało:lol: Cóż za szalona gonitwa;) Cała rodzinka:lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hejka ;) ciesze sie za maluch juz w nowym domku :multi: Quote
agabass Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 hahah a żdne nie dotyka ziemi haha no cóż Quote
stellanovaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='agabass']kilka razy to dałam plamę i aparata nie zabrałam więc fotków jest mało i nie najlepsze ale są co najważniejsze :lol: Ala tak tak Gom urodził:evil_lol: :evil_lol: ludzie czasem myślą, że on to mama Dablika, a myślą tak kiedy chłopcy są w dwuznacznej sytuacji - kiedy to Dablik myje Gomowi podbrzusze heheh i wtedy mówią: O jaka ładna mama. A to syn prawda. Na to ja odpowiadam nie nie to tylko geje. Oczywiście nie obrażając mniejszości seksualnych.:megagrin: :evillaug: :D :grin: Ale numer :megagrin: :megagrin: :megagrin::megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
stellanovaa Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Zapraszam również do siebie: "Asiaczek - basenji - przyjaciele". Tam też jest co oglądać. Właśnie minęła mi setna strona!!! Pzdr. Dzieki Asiaczku. Przeleciałam oczami "Psy w typie pierwotnym" i nie mogę znalezc wspomnianego topiku :shake: . Asiczku... :modla: napisz link-a :lol: . Pozdarwiam, Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Leniuchowanie jest najlepsze :loveu: Kto nie lubi leniuchowac? :razz: Przyszła i cyka i cyka...spać nie daje...:evil_lol: Quote
Alka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ale cudny widok śpiących aniołeczków :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='stellanovaa']Dzieki Asiaczku. Przeleciałam oczami "Psy w typie pierwotnym" i nie mogę znalezc wspomnianego topiku :shake: . Asiczku... :modla: napisz link-a :lol: . Pozdarwiam, Ja juz nie biorę udziału w psach pierwotnych. Mam swoją Galerie i tam wstawiam wszsytkie info. Podaje link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1746934#post1746934 Chyba dobrze to zrobiłam? pzdr. Quote
agabass Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Alu ciekawe które to te aniołeczki :diabloti: Quote
stellanovaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Asiaczek']Ja juz nie biorę udziału w psach pierwotnych. Mam swoją Galerie i tam wstawiam wszsytkie info. Podaje link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1746934#post1746934 Chyba dobrze to zrobiłam? pzdr. Bardzo dziękuję za link :lol: . Już tam lecę ;) Pozdrawiam, Quote
agabass Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Mamy nieprzyzwoitą ilość nowych zdjęć - czas choć kilka wstawić. Gomez: Co tu dużo mówić chcieliśmy pokazać jak imprezują prawdziwi mężczyżni. Z naszym Panciem to dopiero są chmielowe balangi. Gomez: Dobry browarek oj dobry. Gomez: Dablini lece po ciebie choć zkosztować to zawróci ci się w głowie przyjemnie hehehe - jeronimo! Dablik: No i ja jestem - mniami. Lekko wzburzona piana. Dablik: Ale nie myślcie, że ja się tu krzywię ja tylko robię chielne minki hihihi. Dablik: Kurka wodna Pancio dał nogę, Aga idze. Oj czuję, że dostanie sie nam za to pijaństwo. DAblik: JAkby co to ściema - hahahaha my nic nie piliśmy. Dabli: Udaję, że jem i mnie nie ruszy. Gomez: Oddawaj to ja rekwiruję gryzaka i teraz maleńki to martw się o siebie hahahaha. cdn Quote
agabass Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Elitesse napisał(a): ale niewinna minka :evil_lol: pytanie tylko czyja Dablinka czy Pancia?:lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='agabass']pytanie tylko czyja Dablinka czy Pancia?:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:obu Dawaj następne :razz: Quote
agabass Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Alu jestem w pracy do 21 więc fotki będą pewnie jutro Waszeczko aniołki jak się patrzy ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='agabass']Alu jestem w pracy do 21 więc fotki będą pewnie jutro Waszeczko aniołki jak się patrzy ;);)no to poczekam :p Quote
stellanovaa Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='agabass']Mamy nieprzyzwoitą ilość nowych zdjęć - czas choć kilka wstawić. Gomez: Co tu dużo mówić chcieliśmy pokazać jak imprezują prawdziwi mężczyżni. Z naszym Panciem to dopiero są chmielowe balangi. Gomez: Dobry browarek oj dobry. Gomez: Dablini lece po ciebie choć zkosztować to zawróci ci się w głowie przyjemnie hehehe - jeronimo! Dablik: No i ja jestem - mniami. Lekko wzburzona piana. Dablik: Ale nie myślcie, że ja się tu krzywię ja tylko robię chielne minki hihihi. Dablik: Kurka wodna Pancio dał nogę, Aga idze. Oj czuję, że dostanie sie nam za to pijaństwo. DAblik: JAkby co to ściema - hahahaha my nic nie piliśmy. Dabli: Udaję, że jem i mnie nie ruszy. Gomez: Oddawaj to ja rekwiruję gryzaka i teraz maleńki to martw się o siebie hahahaha. cdn No, no... to już sie ogląda jak super "filmik" ;) Pozdrawiam, Quote
agabass Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 stellanovaa napisał(a):No, no... to już sie ogląda jak super "filmik" ;) Pozdrawiam, tzw baskowe kino ;) Quote
Alka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Elitesse'] ale niewinna minka :evil_lol: To Pańcio udaje aniołeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrowionka dla basków,:loveu: smakoszy chmielu :evil_lol: Quote
agabass Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Dablik: A oto jak skończyło się balowanie. Aga nie krzyczała na nas co mnie zdziwiło. Zagroziła tylko palcem i powiedziała, żeby to było ostatni raz. Ufff a już muślałaem, że nam się oberwie. Padliśmy zmęczeni wieczorną zabawą. Dablik: Jak widać Pancio się odnalazł jak tylko cała sprawa przycichła i uderzył z nami w kimono. Dablik: Trochę mam było wstyd. Gomez: Komu było temu było ja to się niczego nie wstydzę. No niech mi ktoś podskoczy. Gomez: Ni chyba, że Aga. Tylko cicho, bo ja tu udaję twardziela. Wolałbym, zeby nikt nie odkrył mojego sekretu ;) Gomez: A, że już byliśmy zmęczeni Pancia pościeliła wyrko. AAAAAaaaaaaaa i spać poszliśmy. I jeszcze ten poprzytulać się chciał bo jest mięczakiem strasznym i bez czułości nie zaśnie. Ale mnie ta Aga wkopała w przyszywanego brata. Dablik: Obraziłem się za tego przyszywanego. Gomez: Wyluzuj, przecież wiesz, że w twojej obronie zjadły bym nawet lwa. Głuptasie :lol: Bo nie ma jak braterstwo basenji :evil_lol: I zasneli słodko śniąc o wilkach, lwach i Afryce :razz: Quote
Recommended Posts