Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wiem, bo rozmawiałam dziś z Panią mojego Roya, to sikawaka rewelacyjnie grzeczny i spoko sobie radzi. Pani zapewniła mnie, że będzie wszystko dobrze, że to jej trzecie dziecko. No jak dziecko to się cieszę. Pani Katarzyna nie przcuje i będzie miała wiele czasu, aby wychować małego. Dom znalazł się rzeczywiście szybko, aż byłam zdziwiona, ale niezawsze tak się zdarza. Co najśmieszniejsze nie zapytałam jak mu dali na imię - chłopiec mówił, że chce nazwać go Skuter, alem jeszcze sam nie wiedział, ale dla mnie będzie zawsze Sikawką.Wkleję jeszcze foteczki jak tylko się zbiorę w sobie.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Mam pytanko, chociaz raczej powinnam je zadac na babskim baskowym topiku :lol:
Ile razy w roku mają cieczki suczki basków? :lol:

Raz w roku, jesienią (przewaznie).
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

:lol:

AlKil napisał(a):
Pozdrowienia dla Roya vel Skutera...:loveu:

dzieki wielkie
ku mojej radości Royek w nowym domu nosi dumne imię Roy Royson on mi zawsze wyglądał na Roya:evil_lol:

Posted

dla przypomnienia trochę fotków Roya
Zanim trafił do nowego domu taki z niego słodziak był

I jak tu się nie zakochać

urzekające spojrzenie

śpiacy niedźwiadek

dzika bestia

ukryty Roy

I my

no to na tyle malucha

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A co słychać u moich ulubionych , wymizianych bobasków :razz:i u Roya w nowym domciu :p
Royek rośnie i rozrabia i jest kofany potfornie
A moje dranie jak zawsze ksnują, rozrabiają, imprezują i się lenią hahaha
np. tak

Ja nie wiem kto tu się leni, bo napewno nie ja- to nie w moim stylu.

Posted

a teraz moje leniwe lenie jak zawsze bardzo aktywne
Gomez, Dablik i Czaka

dzikie węże:evil_lol:

czerstwe pączki

i moje tępe strzały i szybkie proce :lol: :evil_lol: :loveu: a na końcu leci Czaka

bezdech i pocałunki ;)

słoneczniki kofane

no to na tyle pogoda na pochmurne i deszczowe dni dla was od nas :cool3:

Posted

dla wyjaśnienia Czaka nie jest moja tak napisałam z przyzwyczajenia, bo wszystkie baski są moje :evil_lol:
Czaka jest suczką mojej koleżanki Igi - pewnie kiedyś ją zobaczycie jak mi sie uda zrobić jej zdjęcie
Czaka pochodzi z hodowli Stellanova

Posted

Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku .

A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='agabass']dla wyjaśnienia Czaka nie jest moja tak napisałam z przyzwyczajenia, bo wszystkie baski są moje :evil_lol:
Czaka jest suczką mojej koleżanki Igi - pewnie kiedyś ją zobaczycie jak mi sie uda zrobić jej zdjęcie
Czaka pochodzi z hodowli Stellanova:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze Ci się rozmnożyło ;)

Posted

[quote name='stellanovaa']Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku .

A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki.

Pozdrawiam serdecznie

kilka razy to dałam plamę i aparata nie zabrałam więc fotków jest mało i nie najlepsze ale są co najważniejsze :lol:

Ala tak tak Gom urodził:evil_lol: :evil_lol: ludzie czasem myślą, że on to mama Dablika, a myślą tak kiedy chłopcy są w dwuznacznej sytuacji - kiedy to Dablik myje Gomowi podbrzusze heheh i wtedy mówią: O jaka ładna mama. A to syn prawda. Na to ja odpowiadam nie nie to tylko geje. Oczywiście nie obrażając mniejszości seksualnych.:megagrin: :evillaug: :D :grin:

Posted

A moje dranie jak zawsze ksnują, rozrabiają, imprezują i się lenią hahaha
np. tak

to rozumiem, ze po tej imprezie bylo robione ? :lol: