agabass Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Z tego co wiem, bo rozmawiałam dziś z Panią mojego Roya, to sikawaka rewelacyjnie grzeczny i spoko sobie radzi. Pani zapewniła mnie, że będzie wszystko dobrze, że to jej trzecie dziecko. No jak dziecko to się cieszę. Pani Katarzyna nie przcuje i będzie miała wiele czasu, aby wychować małego. Dom znalazł się rzeczywiście szybko, aż byłam zdziwiona, ale niezawsze tak się zdarza. Co najśmieszniejsze nie zapytałam jak mu dali na imię - chłopiec mówił, że chce nazwać go Skuter, alem jeszcze sam nie wiedział, ale dla mnie będzie zawsze Sikawką.Wkleję jeszcze foteczki jak tylko się zbiorę w sobie. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jedno nie przeszkadza drugiemu, tzn. może być Skuter Sikawkowy lub Sikawka Skuterowa, prawda? Pzdr. Quote
PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Mam pytanko, chociaz raczej powinnam je zadac na babskim baskowym topiku :lol: Ile razy w roku mają cieczki suczki basków? :lol: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):Mam pytanko, chociaz raczej powinnam je zadac na babskim baskowym topiku :lol: Ile razy w roku mają cieczki suczki basków? :lol: Raz w roku, jesienią (przewaznie). Pzdr. Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Asiaczek napisał(a):Raz w roku, jesienią (przewaznie). Pzdr. Asiaczek dziekuje :) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Możesz mi zadawać więcej takich pytań...;) Pzdr. Quote
agabass Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 :lol:AlKil napisał(a):Pozdrowienia dla Roya vel Skutera...:loveu: dzieki wielkie ku mojej radości Royek w nowym domu nosi dumne imię Roy Royson on mi zawsze wyglądał na Roya:evil_lol: Quote
agabass Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 dla przypomnienia trochę fotków Roya Zanim trafił do nowego domu taki z niego słodziak był I jak tu się nie zakochać urzekające spojrzenie śpiacy niedźwiadek dzika bestia ukryty Roy I my no to na tyle malucha Quote
Asiaczek Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nie dziwię się, że tak szybko znalazł nowy domek... pzdr. Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A co słychać u moich ulubionych , wymizianych bobasków :razz:i u Roya w nowym domciu :p Quote
agabass Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A co słychać u moich ulubionych , wymizianych bobasków :razz:i u Roya w nowym domciu :p Royek rośnie i rozrabia i jest kofany potfornie A moje dranie jak zawsze ksnują, rozrabiają, imprezują i się lenią hahaha np. tak Ja nie wiem kto tu się leni, bo napewno nie ja- to nie w moim stylu. Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:moje 3 miłości Quote
Hanna R. Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 O mamo !!! Są wreszcie moje słodziaki !!! :loveu: Quote
malawaszka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='agabass']Ja nie wiem kto tu się leni, bo napewno nie ja- to nie w moim stylu. hahahaa rewelacyjny :lol: Quote
agabass Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 a teraz moje leniwe lenie jak zawsze bardzo aktywne Gomez, Dablik i Czaka dzikie węże:evil_lol: czerstwe pączki i moje tępe strzały i szybkie proce :lol: :evil_lol: :loveu: a na końcu leci Czaka bezdech i pocałunki ;) słoneczniki kofane no to na tyle pogoda na pochmurne i deszczowe dni dla was od nas :cool3: Quote
agabass Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 DOBRE WIEŚCI PSIOWEJ TREŚCI - NALU JUŻ W NOWYM DOMU - SZCZĘŚLIWA SUKA DOMU NIE SZUKA. DLA PRZYPOMNIENIA MAŁA Quote
agabass Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 dla wyjaśnienia Czaka nie jest moja tak napisałam z przyzwyczajenia, bo wszystkie baski są moje :evil_lol: Czaka jest suczką mojej koleżanki Igi - pewnie kiedyś ją zobaczycie jak mi sie uda zrobić jej zdjęcie Czaka pochodzi z hodowli Stellanova Quote
stellanovaa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku . A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki. Pozdrawiam serdecznie Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='agabass']dla wyjaśnienia Czaka nie jest moja tak napisałam z przyzwyczajenia, bo wszystkie baski są moje :evil_lol: Czaka jest suczką mojej koleżanki Igi - pewnie kiedyś ją zobaczycie jak mi sie uda zrobić jej zdjęcie Czaka pochodzi z hodowli Stellanova:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze Ci się rozmnożyło ;) Quote
agabass Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='stellanovaa']Ojej... szkoda :shake: , że dopiero teraz tutaj trafiłam. Tyle ciekawych wiadomości, ślicznych zdjęć. Mam co czytać ;) . Muszę się postarać o przejrzenie wszystkich postów od początku . A już najbardziej jestem zachwycona :multi: ( z wiadomych względów ;) ) fotkami z wielkich gonitw i zabaw Gomeza, Dablika i Czaki. Pozdrawiam serdecznie kilka razy to dałam plamę i aparata nie zabrałam więc fotków jest mało i nie najlepsze ale są co najważniejsze :lol: Ala tak tak Gom urodził:evil_lol: :evil_lol: ludzie czasem myślą, że on to mama Dablika, a myślą tak kiedy chłopcy są w dwuznacznej sytuacji - kiedy to Dablik myje Gomowi podbrzusze heheh i wtedy mówią: O jaka ładna mama. A to syn prawda. Na to ja odpowiadam nie nie to tylko geje. Oczywiście nie obrażając mniejszości seksualnych.:megagrin: :evillaug: :D :grin: Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 A moje dranie jak zawsze ksnują, rozrabiają, imprezują i się lenią hahaha np. tak to rozumiem, ze po tej imprezie bylo robione ? :lol: Quote
Recommended Posts