Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A mieli Ci ODCIĄĆ ?

maja teoretycznie za 13 minut mnie nie bedzie juz z Wami przez około miesiąc :shake: :-( :placz: :placz:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baskomaniak ma rację kompozycja raczej lizusowa :lol: ale wszyccy potrzebują zmian

Jeszcze pare fotków zapożyczonych od Ali nie zapytałam, ale mam nadzieję, że się nie obrazisz Alu, że z nich korzystam.
[quote name='Alicjarydzewska']
Agabass i Chłopaki :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pAga cieszkam że ci się fotki podobują :multi:
a najbardziej mi się podoba ta fotka zad w pysk zarazem :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='agabass']a najbardziej mi się podoba ta fotka zad w pysk zarazem :lol: :lol: :lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i moje ręce kradnące Gomziowatego:p

Posted

Zdjęcia superowe!!! Mam ochotę na 2 z nich; tak mi się podobają, że chcę wstawić je na stronę, mogę? Autor, oczywiście, będzie wymieniony (w całości, czy tylko inicjały?).
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zdjęcia superowe!!! Mam ochotę na 2 z nich; tak mi się podobają, że chcę wstawić je na stronę, mogę? Autor, oczywiście, będzie wymieniony (w całości, czy tylko inicjały?).
Pzdr.
wstawiaj jasne

A teraz dzisiejsza znajda

Mam na imię Rowen - Roy, a siostra Agi to do mnie woła Rohan nie wiem co to oznacza. Znalazł mnie dziś Tezio Agi. Zobaczył, że moja właścicielka mnie wyrzuca i ucieka. O mały włas, a nie wpadłbym pod samochód, ale zawołał mnie, przybiegłem.

Moje Pancia ta taka mała paro0letnia obcieła mi wąsy i powycinała jakieś tam syflorey na futerku. A i bardzi bojkam się innych pów, a u Agi dziś są trzy, bo Maczo w gościach. No ze mną to cztery.

Szukam teraz domu, bo Aga powiedziała, że nie mogę u niej zostać, bo nie ma warunków. Zbadała mnie dziś sama, a jutro idziemy do weta. Temperatura ciała spoko ogólnie całkiem dobrze sie trzymam.
Przygarnij mnie zobacz jak do ciebie pędzę.

A i mam jakieś 3 miesiące

Bojkam się chłopaków wiec chłopcy na syczy.

O to cały ja

Posted

[quote name='agabass']wstawiaj jasne

A teraz dzisiejsza znajda

Mam na imię Rowen - Roy, a siostra Agi to do mnie woła Rohan nie wiem co to oznacza. Znalazł mnie dziś Tezio Agi. Zobaczył, że moja właścicielka mnie wyrzuca i ucieka. O mały włas, a nie wpadłbym pod samochód, ale zawołał mnie, przybiegłem.

Moje Pancia ta taka mała paro0letnia obcieła mi wąsy i powycinała jakieś tam syflorey na futerku. A i bardzi bojkam się innych pów, a u Agi dziś są trzy, bo Maczo w gościach. No ze mną to cztery.

Szukam teraz domu, bo Aga powiedziała, że nie mogę u niej zostać, bo nie ma warunków. Zbadała mnie dziś sama, a jutro idziemy do weta. Temperatura ciała spoko ogólnie całkiem dobrze sie trzymam.
Przygarnij mnie zobacz jak do ciebie pędzę.

A i mam jakieś 3 miesiące

Bojkam się chłopaków wiec chłopcy na syczy.

O to cały ja

Jejku jaki on jest śliczny :loveu: Myślę ze szybciutko znajdzie nowy domek :) Wszystko przemawia za nim :) Jest nieduzy, to chłopczyk i jest przeuroczy :loveu: A te jego oczy...Ach :loveu:

Posted

ło matko Aga on jest słooooooooooooooooooooooooooodziak

ja pierdziele....................gadałam z TZ ale :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: no i chyba wszystko jasne :-(

Posted

Mały został zaszczepiony, bo niestety nie mam pewności czy był szczepiony wcześniej. Odrobaczony bedzie za jakies 10 dni. Narazie kwarantanna. Jest cudowny naprawde fajny psiak. Jak bedziecie mieć jakieś wieści czy ktoś by nie chciał młodego to dajcie znać. Zaprzyjażnił się z moimi synami i jest gitara. Ten mó RowRoy to niezły gość.

Posted

kochane baski !:loveu:

Kurcze Alu, zazdroszczę ,że mogłaś ich wymiziać na żywo :cool3:

agabass, trzymam kciuki ,ażeby maluch szybko znalazł nowy domek, sliczniasty jest :loveu:

Posted

[quote name='agabass']jak dobrze pójdzie to młody bedzie miał niedługo nowy dom - trzymamy kciuki:pno to trzymam , trzymam , trzymam ....
Aga ja się zakoffałam w tych twoich chłopaczkach :oops:

Posted

Młody Roy pojechał wczoraj do nowego domu popłakałam i zrobiło mi się smutno. Mam do ludzi telefony i maila. Oczywiście powiedziałam, że jeż3eli beda chcieli go oddać, to niech oddadzą go do mnie. Mam jednak nadzieję, że bedą dobrymi właścicielami. Kochany Roy Sikawka niech mu będzie jak najlepiej.

Posted

[quote name='agabass']Młody Roy pojechał wczoraj do nowego domu popłakałam i zrobiło mi się smutno. Mam do ludzi telefony i maila. Oczywiście powiedziałam, że jeż3eli beda chcieli go oddać, to niech oddadzą go do mnie. Mam jednak nadzieję, że bedą dobrymi właścicielami. Kochany Roy Sikawka niech mu będzie jak najlepiej.;)Aga , nie bucz :razz:, najważniejsze ze ma domek , własny i tylko swoich pańciów :p

Posted

No właśnie, ciesz się, że udało się tak szybko znaleźć nowy domek dla Royka. To aż niewiarygodne. Sama wiesz, że to wcale nie jest łatwe znaleźć chętnych na psiaka, prawda?
Miejmy nadzieję, że wszystko w pierwszych dniach będzie OK i mały juz tam zostanie.
Dużo zdrowia dla Roya Sikawki i dużo cierpliwości i dobrych chęci dla jego Nowych Właścicieli!!!
Pzdr.