Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rozrywkowe te Twoje chłopaki :p
a maleńka Nalu śliczna :loveu:no i super ,że Bodzio ma już prawdziwny domek:multi:

chłopaki jak to chłopaki rozrywkowe bestie :lol:

cdn - nastąpił
Gomez: Kurka wodna jak mamy się lansować na tak mały terenie - jakaś lipa cy co?

Tu tylko siedieć mozna.

Dablik: A ja tam sobie postoję i się poprężę moze któraś mnie zechce.;)

Niezły jestem co :razz: Nawet bym powiedział całkiem niezły.

Gomez: No to i może ja się poprężę.

Ale tu nudno i nic się nie dzieje

Dablik: No to co spadamy w poszukiwaniu wrażeń.

Gomez: No to dawaj idziemy.

Dablik: Jeszcze tylko patyczaka obgryzę i lecimy.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:urwisy
Aga pytałam już u mnie :razz:kiedy idą baski w Opolu:roll:

w niedziele baski są wystawiane o 13.45 my będziemy już od 10 napewno , no to do zobaczenia w Opolu

Posted

[quote name='agabass']w niedziele baski są wystawiane o 13.45 my będziemy już od 10 napewno , no to do zobaczenia w Opoluno to mam nadzieję na spotkanko :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']NIEZŁE ??? Tak Aga napisała ? Jakie niezłe ! One są NAJPIĘKNIEJSZE !!! :loveu:
dziękuję też mi się podobaja :lol: zachwycające te moje psiowe dranie, bo to psy rozweselajace zupełnie jak gaz :evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj 1 raz na oczki widzialam takie Diabliki i Gomeziki( byly az 3 1 czarny i 2 yy rude ?? ) :):) śłiczne piskie a czy to prawda ze one nie szczekaja:o
tak prawda nie szczekaja, ale gadać potrafią ;) a gdzie widziałaś te psiaki i czy zagadałas z własciciellami?

Posted

u mnie w Tychach :) niestety nie udalo mi sie porozmawiac z włascicielem bo jechalismy autkiem ale wolniutko bo musialam sie im dobrze poprzygladac ale napewno jeszcze ich spotkam :):) i napewno zagadam :)

Posted

Hahahaha chlopaki nie z tej ziemi :evil_lol: Fajnie sie czyta te teksty :lol:

Tak patrze na te foty i juz wiem gdzie to bylo :cool3: Dodam ze bylam w tej okolicy jeden raz :cool3: Na fotach duze te WC :lol: wyszlo :lol::lol:

Wspaniale ze bialasek juz nie gnije w schronie :multi::D:sweetCyb: Dla tej czarnej ksiezniczki nadejdzie czas :calus:

Posted

Agabasku - daj znać, jak poszło w Opolu. Bo to, że ja wiem, to nie oznacza, że wszyscy wiedzą!!!
I tak poza tym - OGROMNE GRATULACJE ZA OSIĄGNIĘCIA!!!!!

:calus: :calus: :calus:
Pzdr.

Posted

OOOOOOOOOOOOOO AGA coś wyrwała

ciekawe co...............................

:cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabasku - daj znać, jak poszło w Opolu. Bo to, że ja wiem, to nie oznacza, że wszyscy wiedzą!!!
I tak poza tym - OGROMNE GRATULACJE ZA OSIĄGNIĘCIA!!!!!

:calus: :calus: :calus:
Pzdr.

Jak wiesz poszło dobrze
sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol:
dziękuję, za gratulacje

Posted

Agga fotki kozackie dzieki wielkie, szczególnie ta - ciekawe na kago oni się tak patrzą i się oblizują czyżby na Alę - oj aAlu strzeż się moje bestję chcą schrupać Cię w całości.
Fotka rewelka uśmiałam się do łez, choć na pierwszej fotce trzeba było jakiś retusz zrobić maskę założyć czy co
Dzięki jeszcze raz

Posted

[quote name='agabass']Jak wiesz poszło dobrze
sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol:
dziękuję, za gratulacje

Gratulacje osiągnięć :multi: :multi: :multi: ...

Zdrówko :drinking::drinking::drinking:...