Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Nie powiem nic wiecej bo mnie zatkało ...REWELACJA!!!!! Quote
agabass Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Z serii psy i dzieci Igor: O chocho ale psisko uuuu zaraz coś mu zrobię :lol: Ty koleś wstawaj Lepiej pokarz co tam masz, jaka sie kryje tajemnica tej paszczy Na kurczaka widzę jakieś kieły Ale zaraz ci pokarzę jakie ja mam zębiska patrz psiulu i podziwiaj Jesteś w szoku czarnuszku wiem nie karzdy może mieć kły jak ja :lol: Już się nie gniewaj nie dąsaj no pokarz jeszcze zębicha Ach ty mój kiełku słodki Śpij Dablinku śpij ja idę do Gomeza pomęczyć go troszku hihiihihihih Ciekawe co na to powie Gomez hmm :roll: ale o tym później Quote
KaRa_ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Faktycznie sie zdziwil, az mu oczy zielenialy:lol: Quote
agabass Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Igor: No nareszczie mam cię Gomie No ciekawe kto tu kogo ma i wara od mojej gumki Chyba śnisz ta gumka będzie moja czy chcesz tego czy nie rudasku zapomnij smrodku mały zapomnij no to teraz pokarzę ci Gomie do czego urzywa sie takich gumek zaraz ci odgryzę te piąstki bobasku siedź cicho lisku zabierzcie go stąd proszę Quote
anetta Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Agrabass, niestety nie moglam podejsc bo bylam wtedy w szkole :lol::lol: Akurat bylam przy oknie i rozmawialam, przypadkowo sie spojrzalam na ulice i patrze o basek :lol: wzrokiem ide po smyczy, patrze drugi basek :lol: A na koncu smyczy jzu wiedzialam ze to bedziesz Ty :-D Bo innej osoby z dwoma baskami ktora mieszka na Zoliborzy to nie ma :lol!: zabierzcie go stąd proszę HAhha ekstra komentarz :evil_lol::grin: Quote
agabass Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 anetta napisał(a):Agrabass, niestety nie moglam podejsc bo bylam wtedy w szkole :lol::lol: Akurat bylam przy oknie i rozmawialam, przypadkowo sie spojrzalam na ulice i patrze o basek :lol: wzrokiem ide po smyczy, patrze drugi basek :lol: A na koncu smyczy jzu wiedzialam ze to bedziesz Ty :-D Bo innej osoby z dwoma baskami ktora mieszka na Zoliborzy to nie ma :lol!: HAhha ekstra komentarz :evil_lol::grin: no widzisz jaka to niespodziznka uliczna cię spotkała, ale z tego co wiem to jeszcze na żoliborzu są dwa baski małe 3 do 4 m-cy :lol: ale pojedyńcze hehehe no a która to szkoła czyżby hanlówka na żeromskiego? czy inna Quote
anetta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Zgadza sie, handlowka :drinking::drinking: O tych malych to nie slyszalam no bo skad hihihih Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Rewelacja zdjęcia Aga Wszytkiego Najlepszego :buzi: Wesołych Śwąt Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 MAMY 2 0 0 stronkę :multi::multi::multi::multi: FOTKI EXTRA ale czekam na nowe:razz: WESOŁYCH ŚWIĄT Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :ylsuper: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :beerchug: :beerchug: Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 no nie moge fotorelacja swietna :D:D:D:D Quote
agabass Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 dzięki kochani a na fotki niestety musicie poczekać bo mój aparata u siostry szaleje z fotkami Karollka więc narazie nici z fotków możę coś starego wygrzebię buziaki Dogomaniacy :loveu: i jak najbardziej wesołych ;) no i mnie stuknęło 200 hahah kto by się spodziewał :lol: :lol: Quote
agabass Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Gomez: Hrapsi hrapsi hrrrrrrr. O kurka wodna czas do roboty. Trzeba zaparacować na przyjemności. Dablik: Gomez wstajesz, bo obetną nam z dniówki. Gomez: Wstaję wstaję, ale tak mi się chce, ze mi się nie chce hehehehe Dablik: Nie mówiliśmy wam, ale dostaliśmy robotę jako dekoracje okienne tworzymy zawsze niezwykłe kompozycje, a że dobrze płacą to siedzimy sobie tak i komponujemy. A co trzeba sobie jakoś radzić w życiu. I tak to mniej więcej wygląda. Quote
baskomaniak Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 agabass napisał(a): ... siedzimy sobie tak i komponujemy. ... ... [SIZE="3"]K O M P O Z Y T O R Z Y - niezła fucha, taka artystyczna... :cool3: Pozdrawiam. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaa Dablik jaki zalotnik hahhahahhaa Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):świetna dekoracja okienna :razz: Ciekawe czy droga ? :razz: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):Ciekawe czy droga ? :razz: pare baniek trzeba wydać :lol: :lol: :lol: droga sprawa i to jeszcze potrafią w kwiatkach namieszać ;) Quote
agabass Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Raduję się bardzo, bo mój wirtualny Bodzio znalazł prawdziwy kochający dom - super super extra :multi: :multi: :multi: dla przypomnienia to on http://dajmudom.pl/adopcje_zdj/551/10.jpg http://dajmudom.pl/adopcje_zdj/551/11.jpg :p Quote
agabass Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 A o to Nalu moja wirtualna dziewczynka - Bodek już w domu, więc teraz jej kolej. No kochani Dogomaniacy, może ktoś by pokochał maleńką ślicznotkę. Przebywa w schronisku w Korabiewicach http://dajmudom.pl/futro.php?id=826 Pozdrawiam Quote
agabass Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Naokienniki słonecznikowe Dablik: Hej laleczki czyż nie sjestem piękny.;) Wróciłem właśnie ze spacetu i jak przystało na prawdziwego macho zająłem stradegiczne miejsce na parapecie i wypatuję atrakcyjnych suczek. I taka mi się marzy piekna sunia oj marzy. Gomez: Ja ci zaraz pomarzę spadaj to moja miejscówka, a i wszystkie suczki w promienu stu kilometrów są moje i tylko moje kapiszi. Dablik: Oj Gomie te twoje skłonności do przesady luz bluz. Gomez: Ok dobrze jest masz tu ogryzek na zgodę. Dablik: No nie ma nic lepszego jak dostawać od ciebie prezenty na przeposiny. Ty to dopiero masz wyobraźnie. Gomez: A co ci się nie podoba. Dobre gumowe, tak jak lubisz. Dablik: Warit. Dablik: A w sumie czemu nie może być i gumowe. Gomez: No dobra zbieramy sie trzeba się troche polansować w okolicy. cdn Quote
Recommended Posts