Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak profesjonalny Gomez, a pomysów to chłopaczyna ma tysiąc i sto dwa
Niewtajemniczonych zapraszam na stronę 9 i 10 - na tych stronach można zapoznać się z pomysłami moich urwisów i zapisać się jescze na strzyżenie
Pozdrawiam

Posted

Gomez narazie dzielnie ćwiczy na mnie jak dojdzie do perfekcji to zapraszam chętnych do salonu Baskowystyl. Tam odprężycie się przed zabiegiem, ochłodzicie. Każdy klient otrzyma drewienko do zaciśnięcia zębów i po chwilowych torurootorterra nikt was nie rozpozna na ulicy. Zapraszamy :lol:

Posted

Kurcze jestem bardzo szcześliiwa moja kicia Psotka w przeciągu 1,5 h urodziła trzy kociaki dwa szaraki i jeden czarnuch na moje oko. Nie wiem czy będzie wiecej bo już długa przerwa zobaczymy. A i zobaczymy co z nich wyrośnie zdjęcia będe jak maluchy trochę podrosną. nie chcę teraz stresować kici.
Pozdrawiam :wolfie:

Posted

Dzięki wielkie - razem rodziłyśmy
A o to mama ze swoimi trzema synami chyba że się jeszcze okarze że mamy jakąś kicię w miocie, bo nie sprawdzałam aż tak dokładnie zobaczymy narazie fotka.

Maluchy mają już imiona. Pierwszy od lewej najciemniejszy to Koshi (biała łapka), w środku Kunta, a od prawej Kinte słodkie maluchy.

Szaro-bure kicikici

Posted

Co jest najśmieszniejsze Psota ma posłanie w szafie, ale na noc kotki z mamą trafiły do łóżka i nie dało się mamie nic wypersfadować. Rano po wielu debatach wróciły do siebie, ale jak pościelą łoże mama na 100-we je przeniesie. I to taki kot - miejmy nadzieje, ze zmądrzeje i nie będzie chciała spać w pościeli. Tak to już jest z domowymi kotami. Z pierwszym miotem takich akcji nie mieliśmy. Nieźle co?

Posted

:lol: wie gdzie jest lepiej ;)

kiedys mialam perska kotke... i jak sie okociła to przenosila kociaki na goła podloge pod grzejnik... :roll: tez nie dalo jej sie wyperswadowac ze to zle miejsce, wiec bylam zmuszona zrobic jej tam kojec :lol:

Posted

Ona miała i na łóżku postawione pudełko aby tam spała z dziećmi to jednak jej się nie podobało i je wyjęła na pościel , a w szafie leżą na poduszce bo jak by mogło być inaczej

Posted

Kluseczek jescze troche będzie jak będą rosły - napewno zobaczycie te słodkie mordy moje.

A tym czasem zabić kaczora

Zamiast zabić i rozszarpać to mi się przysnęło. Sorki Aga Jesze raz zaczniemy.

Ja sam nie wiem czy dać mu buzi czy rozerwać na strzępy
Gomez nie będę czekać wiecznie miałam pokazać jaki jesteś groźny a ty co? Jak zawsze się zamulasz kochany

Wszystko m,nie rozprasza

Gomzio powiedziałam koniec pieszczot

No co ty kobieto chcesz. Tak źle i tak nie dobrze.

Wolę go przytulić

Masz go złapać przynajmniej zębami. Ale się z tobą pracuje. Gwiazda fotonowa.No dobra najpierw go przestraszę

Zabić Kaczora!!!!!

No i jak wypadłem
Super kochanie tak trzymaj