maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 najlepszymi aktorami z najglupszymi pomyslami :lol: Quote
agabass Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Tak tak profesjonalny Gomez, a pomysów to chłopaczyna ma tysiąc i sto dwa Niewtajemniczonych zapraszam na stronę 9 i 10 - na tych stronach można zapoznać się z pomysłami moich urwisów i zapisać się jescze na strzyżenie Pozdrawiam Quote
Justi0022 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Oj tak, pomysły chopaki mają przednie - warto zajrzeć i tam do nich. A co do fryzjera - wydawała się być doń kolejka - nie musiałby wtedy dzieci niańczyć :lol: Quote
agabass Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Gomez narazie dzielnie ćwiczy na mnie jak dojdzie do perfekcji to zapraszam chętnych do salonu Baskowystyl. Tam odprężycie się przed zabiegiem, ochłodzicie. Każdy klient otrzyma drewienko do zaciśnięcia zębów i po chwilowych torurootorterra nikt was nie rozpozna na ulicy. Zapraszamy :lol: Quote
agabass Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Kurcze jestem bardzo szcześliiwa moja kicia Psotka w przeciągu 1,5 h urodziła trzy kociaki dwa szaraki i jeden czarnuch na moje oko. Nie wiem czy będzie wiecej bo już długa przerwa zobaczymy. A i zobaczymy co z nich wyrośnie zdjęcia będe jak maluchy trochę podrosną. nie chcę teraz stresować kici. Pozdrawiam :wolfie: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 super nowina!!! :angel: dzielna kicia :D buziaki dla niej :buzi: i dla maluszkow :buzi: :klacz: :klacz: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 no to mamy aktorow do kociokwiku ;) a nie mowilam, ze Ruda jest w ciazy??!!! :lol: Quote
agabass Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 ale nie podobne do rudej zupełnie cały ojciec, choć i może sąsiad :D Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 w Kociokwiku wszytsko jest mozliwe ;) zglaszaj ich kandytdature na casting 8) Quote
agabass Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Dzięki wielkie - razem rodziłyśmy A o to mama ze swoimi trzema synami chyba że się jeszcze okarze że mamy jakąś kicię w miocie, bo nie sprawdzałam aż tak dokładnie zobaczymy narazie fotka. Maluchy mają już imiona. Pierwszy od lewej najciemniejszy to Koshi (biała łapka), w środku Kunta, a od prawej Kinte słodkie maluchy. Szaro-bure kicikici Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :lilangel: :lilangel: :lilangel: Brawa dla dzielnej mamusi i Ciebie Agabass :klacz: oraz buziaki dla kociaczkow :buzi: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Co jest najśmieszniejsze Psota ma posłanie w szafie, ale na noc kotki z mamą trafiły do łóżka i nie dało się mamie nic wypersfadować. Rano po wielu debatach wróciły do siebie, ale jak pościelą łoże mama na 100-we je przeniesie. I to taki kot - miejmy nadzieje, ze zmądrzeje i nie będzie chciała spać w pościeli. Tak to już jest z domowymi kotami. Z pierwszym miotem takich akcji nie mieliśmy. Nieźle co? Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 :lol: wie gdzie jest lepiej ;) kiedys mialam perska kotke... i jak sie okociła to przenosila kociaki na goła podloge pod grzejnik... :roll: tez nie dalo jej sie wyperswadowac ze to zle miejsce, wiec bylam zmuszona zrobic jej tam kojec :lol: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Ona miała i na łóżku postawione pudełko aby tam spała z dziećmi to jednak jej się nie podobało i je wyjęła na pościel , a w szafie leżą na poduszce bo jak by mogło być inaczej Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 jakie fajne kulki wlochate a jak je sie je z wygladu sa strrrrasznie slodkie :D Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ale słodkie kluseczki :iloveyou: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Kluseczek jescze troche będzie jak będą rosły - napewno zobaczycie te słodkie mordy moje. A tym czasem zabić kaczora Zamiast zabić i rozszarpać to mi się przysnęło. Sorki Aga Jesze raz zaczniemy. Ja sam nie wiem czy dać mu buzi czy rozerwać na strzępy Gomez nie będę czekać wiecznie miałam pokazać jaki jesteś groźny a ty co? Jak zawsze się zamulasz kochany Wszystko m,nie rozprasza Gomzio powiedziałam koniec pieszczot No co ty kobieto chcesz. Tak źle i tak nie dobrze. Wolę go przytulić Masz go złapać przynajmniej zębami. Ale się z tobą pracuje. Gwiazda fotonowa.No dobra najpierw go przestraszę Zabić Kaczora!!!!! No i jak wypadłem Super kochanie tak trzymaj Quote
Koma Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Haha supeeer model :D aż kaczorowi gały na wierzch wyszły :o :lol: Quote
Recommended Posts