KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='agabass']KaRa_TC jeszcze mają te nogi hahhaha wydzielam im spażycie ponieważ by chyba pękli Tak z ciekawosci spytam ile wazy taka noga? ona jest jakos wedzona?czy ona jest surowa?:razz: Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 KaRa_TC napisał(a):Tak z ciekawosci spytam ile wazy taka noga? ona jest jakos wedzona?czy ona jest surowa?:razz: noga wędzona a ile waży oj z pół kilo może ważyć albo trochę więcej trudno i powiedzieć nie ważyłam Quote
Alka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 haha, fajne ujęcia z kością :loveu: ale Gomezik ma bielutkie ząbki, wzorcowe :thumbs: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='agabass']KaRa_TC jeszcze mają te nogi hahhaha wydzielam im spażycie ponieważ by chyba pękli a to sa w stanie zjeśc taka nogę (każdy swoją) przy jednym posiedzeniu? :crazyeye: Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):a to sa w stanie zjeśc taka nogę (każdy swoją) przy jednym posiedzeniu? :crazyeye: Dablik tak bo to studnia bez dna, Gom nie bo to księciunio hahah Quote
Hanna R. Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Bozesztymój !!! Horror !!! Hahaha ! Co za potwory :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 A teraz retrospekcja hahaha Gomzalesek jako mały robaczek. Zdjęcia są zeskanowane wiec jakość kiepska. Mój mały robaczek Co on właściwie robi z tym różowym słoniem? Grubaśny Z Czagą Pozdrawiam Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No nieee, ale słodziak z Gomeza , jako szczeniaczek uroczy :iloveyou: miał extra "przytulanko " ze słonikiem :evil_lol:a może słonicą ?:evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alka napisał(a):No nieee, ale słodziak z Gomeza , jako szczeniaczek uroczy :iloveyou: Miał extra "przytulanko " ze słonikiem :evil_lol:a może słonicą ?:evil_lol::evil_lol: słonica nieżyje już od długiego czasu ze względu na lata nie wytrzymała ząbków młodziaka i się rozsypała. To był mój słonik którego dostałam moze na 7, czy 8 urodziny. z półtora roku temu przestał istnieć Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 I pomyśleć ze Gomziowaty to też był taki mały parówek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 no nie moge Gomezowy taki slicznny byl a teraz taki urwisowaty z wyrazu lica :D Quote
Asiaczek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Taa. Taka mała paróweczka z Gomcia była. A młodzieńczej przygody ze słoniczką - nie znałam (chyba). Pzdr. Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Asiaczek']Taa. Taka mała paróweczka z Gomcia była. A młodzieńczej przygody ze słoniczką - nie znałam (chyba). Pzdr.no proszę , trzymali przed Tobą w tajemnicy :evil_lol: Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Parówek hahahah a nie parówka :lol: :evil_lol: mój kiełbasek smakowity z tego Goma był. A co do słonicy, no cóż Asiaczku nie musisz wiedzieć o waszystkich kochankach swojego wnuczka :cool3: No to taka była słonica i do miłości i do nienawisci za razem. Debe urwis nie no chyba nie Gomez ;) Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='dbsst']no nie moge Gomezowy taki slicznny byl a teraz taki urwisowaty z wyrazu lica :D A tak na moje mamine oko to wydaje mi się, że synalek płacze za mamusią, a nie cwaniaczy to raczej ojjjajajajjooooouuuuuuuuu Quote
Patka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 czy te oczy moga kłamac chyba nie ...:lol: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Oj, Patka, zupełnie nie znasz Gomcia (chyba). On po prostu "idzie w zaparte", że "ta kiełbaska to nie ja!". Pzdr. Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Jaki Gomcio byl sliczny :loveu: (teraz tez zreszta jest :lol: ) i jakie mial wielkie uszyska :evil_lol: Quote
baskomaniak Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='agabass']A teraz retrospekcja hahaha Gomzalesek jako mały robaczek. ... ... Agabass, znakomity pomysł na zdjęcia małego Gomezka. Skanuj dalej i wstawiaj, skanuj i wstawiaj, skanuj... :multi: :multi: :multi: A poniżej ;) jest zdjęcie Gomezika jak był jeszcze mniejszy niż na tych zdjęciach. Ciekawe, czy zgadniecie, który to... :cool3: Pozdrawiam. Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='baskomaniak']Agabass, znakomity pomysł na zdjęcia małego Gomezka. Skanuj dalej i wstawiaj, skanuj i wstawiaj, skanuj... :multi: :multi: :multi: A poniżej ;) jest zdjęcie Gomezika jak był jeszcze mniejszy niż na tych zdjęciach. Ciekawe, czy zgadniecie, który to... :cool3: Pozdrawiam. czy to 2 z lewej :roll: Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):czy to 2 z lewej :roll: Alu tak zgadłaś to mój pączek w maśle hahahha Quote
agabass Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 i niestety nie mam czego skanować nie miałm jeszcze cyfrówki i dlatego tak mało fotków, ale może coś się jeszcze uda wstawić Quote
Recommended Posts