dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='agabass']Pan Mój Pieś :loveu: Nie ma jak jedno posłanko - joga czy lewitacja :evil_lol: nie no mistrzostwo swiata AMANT pierwsza klasa z tego Dablika Diablika ;) Quote
agabass Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 nie zaprzeczę nieźli są oj nieźli Dziś rano spataliśmy Magę z Leosiem na spacerku - Gom oczywiście chciał pokazać Leonowi, jaka z niego wielka bestia, ale po chwili było już spoko hahahhaah. Dablik jak zawse wariat. Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Łazisz po tych galeriach, piszesz ale w swojej to fotek nie wstawiasz :mad: :angryy: ;) ... Quote
agabass Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Łazisz po tych galeriach, piszesz ale w swojej to fotek nie wstawiasz :mad: :angryy: ;) ... bo tak jakoś czasu nie ma ale postaram się niebawem poprawić Quote
Alka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 agabass napisał(a):bo tak jakoś czasu nie ma ale postaram się niebawem poprawić miejmy nadzieję ;). Looknęłam sądząc ,że będzie sporo nowych foteczerk ,a tu pusto.:shake: W każdym razie trzymamy za słowo ! :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 agabass napisał(a):bo tak jakoś czasu nie ma ale postaram się niebawem poprawić Jak nie to naślę na Ciebie swojego Fafluna :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Hanna R. Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='agabass']bo tak jakoś czasu nie ma ale postaram się niebawem poprawić STARAJ SIĘ , STARAJ ! Bo wygląda, że powinnaś zacząć . INTENSYWNIE SIĘ STARAJ ! Nie ma moich basków ... :shake: Quote
Pysia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak nie to naślę na Ciebie swojego Fafluna :evil_lol: :evil_lol: ;) ... A ja mu pomogę i dośle dwie " Gluty mi wiszą z pyska" :lol: Quote
Maga100 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ponieważ niestety, jestem chora, a nasila się to wieczorami (standard), więc nie bywam, chciałam jedynie nadmienić i potwierdzić, że dziś o szalonej godzinie 8.00 nastąpiło przypadkowe poznanie Leona i basków. Dablik od razu pomknął do zabawy, a Gomez i Leon musieli trochę podemonstrować swoją siłę , niemniej szybko doszli bez porozumienia. Raz tylko jak Gomez zeźlił Leona, to ten ostatni zamiast Gomeza "pogonił" Dablika - oj, pomyliło mu się :evil_lol: Generalnie OK :bigok: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 nio to uffffffffffffffffff jak juz sie znacie to na fortach bedzie odlotowo :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
agabass Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Na otarcie waszych łez Dablik i Gom w swoim lenistwie i aktywności :lol: Dabli: Jakoś nudno nic sie nie dzieje tylo spać się chce. Gomez: Stary coś usłyszałem. Dawaj wstawaj pełna gotowość. Gomez: Zobacz kicikici - prawie jak nasza Psocia. Dablik: Czarnucha będzie nasza. oj ale by sie pogoniło. I o to jak mój dwu-głowy pies GomoDab spędza całe dnie. buziaki Quote
BoJa2 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 buziaki :megagrin: :megagrin: :megagrin: :bye: Quote
Alka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 są foteczki :multi: Baskowe lenistwo daje się zauważyć:loveu: ,a aktywności faktycznie brak:shake: Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='agabass'] I o to jak mój dwu-głowy pies GomoDab spędza całe dnie. buziaki mistrzostwo swiata stwor nad stwory :D Quote
Asiaczek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Boshe, co Agabass zrobiła z Gomem i Dablikiem?! Rany boskie!!!!! Pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agabassku , a co one te piesy takie mało aktywne są :razz: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Zima... Pzdr. Zima swoją drogą :lol: Alu oni są czasem aktywne naprawde, ale jak juz są aktywne to na maxa :lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Zima... Pzdr. a to baski na zime zapadaja w sen? :hmmmm: :evil_lol: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 zanim pojawią się chłopcy Karollo z mamcia Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ja przepraszam, ale gdzie on się drapie? :evil_lol: Taki maly :shake: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):Ja przepraszam, ale gdzie on się drapie? :evil_lol: Taki maly :shake: no rapuje i ręka wyma****e :lol: :lol: Quote
Recommended Posts