dbsst Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :loveu: :loveu: [quote name='agabass']A TO FOTKI KAROLKA ZE SZPITALA - DRUGI DZIŃ ŻYCIA (Karolek skończył tydzień, a że ciocia chora to go nie moze odwiedzać więc nowych fotek nie ma.:oops: ) Mały Apacz ;) To co lubi najbardziej ciumka ciumka z babcia Ulą z mamcia trio :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: miooooooooooooooodzio Quote
Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 O, jak to dobrze, że wróciłaś ! :multi: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dablik bardzo grzecznie się prawował na wystawie, w czasie oceny i wogóle. Z wystawy na wystawę jest coraz lepiej...:lol: Pzdr. Quote
BoJa2 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='agabass']Moja kochane czarna gwiazda :loveu: :loveu: :loveu: Po oczach widać.że to pojętne stworzenie:kiss_2: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='agabass']Moja kochane czarna gwiazda :loveu: :loveu: :loveu: Po oczach widać.że to pojętne stworzenie:kiss_2: Taak, i do tego jaki pikny! :loveu: Quote
agabass Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Moje skarbelki cudne. Hrabia Dracula i Księciunio Gomzalesek ach jak tu się w nich nie zakochać Na straży porządku - dzielni i czujni obrońcy domu - kto by pomyślał :razz: Seria bobasowa z Igorem Hiiii Gomzalesek się krzywi Idę pomęczyć Dablika Coś tu mamy ciekawego mniam Chyba komuś odgryziemy uszko Quote
asiunia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hej! Baskowo Igorkowa sesja bajer:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Chyba komuś odgryziemy uszko Cała seria foteczek z Igorkiem świetna.:loveu::loveu::loveu: a może baski chciały kilka buziaków dać małemu ?:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Alka']Chyba komuś odgryziemy uszko Cała seria foteczek z Igorkiem świetna.:loveu::loveu::loveu: a może baski chciały kilka buziaków dać małemu ?:evil_lol: Krwiozercze bestie !!! Biedny Igorek :evil_lol: Quote
agabass Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Kto wie kto wie może i chciały go rozszarpać. Wczoraj Igor też nas odwiedził i podobno dostał w głowę łapą od Goma, tak słyszałam od mojego TZ-ta. Igor się zdziwił jedynie, a Gom posunąłm mu piłkę. I co o tym myśleć? Quote
KaRa_ Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Ile nowych zdjec!!! Swietne fotki widac,ze psiaki mrozami wogole sie nie przejmuja pelne humoru:cool3: :loveu: Quote
agabass Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 Pan Mój Pieś :loveu: Nie ma jak jedno posłanko - joga czy lewitacja :evil_lol: Łóżkowa kompozycja misz masz Psiowe rodeo- czyli jak krowa dosiada baska Czy ktoś otworzy te drziw- tylę już czekam, że aż przysypiam no i się nie doczekałem Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='agabass']Pan Mój Pieś :loveu: Nie ma jak jedno posłanko - joga czy lewitacja :evil_lol: Jak dla mnie yoga! I trzeba podkreślić, że nie każdy tak potrafi, prawda? Pzdr. Quote
Hanna R. Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Kocham te Twoje psy ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A co sie stalo z oczkami krowy? baski jej wydlubaly?:crazyeye: Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Agabass gratulacje dla Diablika :multi: Chyba komuś odgryziemy uszko I co odgryzly? :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Kocham te Twoje psy ... :loveu: :loveu: :loveu: A swoich to nie kochasz? :mad: Quote
agabass Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Kara krowa wybrakowana oczy były od początku mało widoczne ale Dabli.ś jej pomógł Hania wiesz ja też ich kocham :loveu: Pika nie zjadły tylko wylizały dokładnie :eviltong: Quote
Koma Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='agabass']Pan Mój Pieś :loveu: ale elegancik :cool3: jaki dumny :lol: Quote
Daisunia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='agabass']Pan Mój Pieś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: super :loveu: Quote
PiotrekJ Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='agabass']Pan Mój Pieś :loveu: Mistrzostwo świata :lol: :lol: :cool3: ... Quote
PIKA Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='agabass']Chyba komuś odgryziemy uszko [quote name='agabass'] Pika nie zjadły tylko wylizały dokładnie :eviltong: Po odgryzieniu ? :evil_lol: Quote
agabass Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 PIKA napisał(a):Po odgryzieniu ? :evil_lol: no a po czym :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts